Bildirim
vipdukkan.com'da Kargo Bedava (31.12.2011)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aynen banada 10 TL geldi ama dikkatli okuyun sadece 22-23 Kasımda geçerli. -
quote:
Orijinalden alıntı: ironicix35
aynen banada 10 TL geldi ama dikkatli okuyun sadece 22-23 Kasımda geçerli.
Olsun, sonuçta geldi ya.5,90 lık bir ürün varsa 0,80TL ye hem ürüne hem de 1 aylık tivibu üyeliğine sahip olunabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dangerous
quote:
Olsun, sonuçta geldi ya.5,90 lık bir ürün varsa 0,80TL ye hem ürüne hem de 1 aylık tivibu üyeliğine sahip olunabilir.
5,90 'lık bi ürün bulursan banada haber ver -
quote:
quote:
quote:
5,90 'lık bi ürün bulursan banada haber ver
6,90TL'ye don var. :)
-
Bu 10tllik çek bende yine yok mesaj atayım en iyisi müşteri hizmetelerine bir.
Şimdi bizdeki ttnek doğal olarak babamın üzerine, ben kendi markafoni hesabımdan yapsam alışveriş yine bu tivibu kampanyasından yararlanabilir miyim? -
quote:
quote:
quote:
quote:
6,90TL'ye don var. :)
Bu arada başlığıda güncellesene 10 TL yüklenmiş diye dostum
-
quote:
quote:
quote:
http://www.markafoni.com/product/1378174/
-
-
Ben bi ürün aldım ama tivibu ile alakalı birşey göremedim onu nereden göreceğiz acaba.
Edit: buldum yazıyormuş.
Hediye kodları, 26 Aralık 2011’de kazananlara e-maille iletilecektir. Kodların 01.03.2012 tarihine kadar aktive edilmesi gerekir. Kodlar, aktive edilme tarihinden itibaren 3 ay geçerlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 22 Kasım 2011; 14:28:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: greenman
Ben bi ürün aldım ama tivibu ile alakalı birşey göremedim onu nereden göreceğiz acaba.
Hediye kodları, 26 Aralık 2011’de kazananlara e-maille iletilecektir. Kodların 01.03.2012 tarihine kadar aktive edilmesi gerekir. Kodlar, aktive edilme tarihinden itibaren 3 ay geçerlidir. -
bu sitelerin bana kastı var bende de 10 TL'lik çek yok -
Hiç bir hesabıma gelmemiş..bir ara çek yağardı kıymetini bilmezdik..kıymet bildik hiç gelmez oldu
Unutmadan..ttnet kampanyası olduğu için olaya dikkatli bakın
1 kampanyayı bitirmezseniz üyelik devam eder ücret ödersiniz diyor
2 Bize ücretsiz wın gönderdiler..habersiz avea faturalı hat açmışlar vergiler vs diyor millet 10+10+50 Tl paralar ödemiiş ipt edemiyor çıkamıyoruz işin içinden -
Ilk defa cek tanimlandi hesabima, 0,80TL'ye cift kisilik yastik kilifi aldik.
http://www.markafoni.com/product/1378178/ -
quote:
Orijinalden alıntı: Guzelyali
http://www.markafoni.com/product/1378178/
+1 -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Guzelyali
http://www.markafoni.com/product/1378178/
+1
+1 de benden :)) -
Bende de yok. -
teşekkürler.
ancak şimdi birisi çıkar konuya, ''siz sıcak fırsat nedir bilmiyorsunuz,bunun neresi sıcak ya?adama çek gelmiş hava atmak için buraya yazmış der,üstüne bir de şikayet eder. '' -
quote:
Orijinalden alıntı: Evrekas
teşekkürler.
ancak şimdi birisi çıkar konuya, ''siz sıcak fırsat nedir bilmiyorsunuz,bunun neresi sıcak ya?adama çek gelmiş hava atmak için buraya yazmış der,üstüne bir de şikayet eder. ''
Yahu, bazı kişiler "görev" edinmiş, kurallara uygun olup olmadığına bakmadan, kendi kafasına göre sıcak mı değil mi diye düşünüyor, sıcak olmadığı kanısına varınca şikayet ediyor. Yöneticiler de sağolsunlar, ya zaman yokluğundan, ya da üşengeçlikten, konuya bakmadan şikayete dayalı olarak siliyorlar. Aylardır bu böyle devam ediyor. Şu kraldan fazla kralcı kesilenler devam ettiği sürece de bu devran böyle gider. Zaten Sıcak Fırsatlar'ı takip edenler bu 3-5 kişiyi az çok biliyordur...
-
quote:
Kampanyadan yalnızca mevcut Tivibu Web aboneliği bulunmayan TTNET aboneleri faydalalanabilecektir.
Galiba tivibu ttnet'in kendi servisi. Smile adsl'e de olsaymış keşke nasıl bir şey olduğuna bakardık.
Benzer içerikler
- flying tiger indirim kodu
- bargello 561 orjinali
- hepsiburada premium worldcard
- storytel kampanya
- algida ile kazan puan hilesi
- zara indirim ne zaman 2025
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X