Şimdi Ara

VINN ile Vodofone İnternet Hızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyor'dan VINN modem aldım ve kendi internet paketi olan vodofone hattımı taktım sizce hızı nasıl

• çok güzel vodafone rezalet ya aynısı ben vodafone daykden oluyordu 3g full çekiyor hatta 3.5 gb hspa+ daydı yani hızım 0.10 kb-s di defalarca aradım müşteri hizmetlerini herhangi bir problem yok yoğunlukdan kaynaklı hız düşük dedi bende tamam dedim yarın hattımı iptal ettiryorum dedim.bir sürü dil dökdüler yalvardılar.ama her nihayetinde kapattırdım turkcell hat aldım on numara 5 yıldız hız alıyorum şu an adsl de göremediğim hızı şimdi görüyorum 10/11 mb en kötü hızım bazen 15 mb lere çıkıyor bu arada modemim 21.6 lık olandan
  • tüm degerler mükemmel :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

çok güzel vodafone rezalet ya aynısı ben vodafone daykden oluyordu 3g full çekiyor hatta 3.5 gb hspa+ daydı yani hızım 0.10 kb-s di defalarca aradım müşteri hizmetlerini herhangi bir problem yok yoğunlukdan kaynaklı hız düşük dedi bende tamam dedim yarın hattımı iptal ettiryorum dedim.bir sürü dil dökdüler yalvardılar.ama her nihayetinde kapattırdım turkcell hat aldım on numara 5 yıldız hız alıyorum şu an adsl de göremediğim hızı şimdi görüyorum 10/11 mb en kötü hızım bazen 15 mb lere çıkıyor bu arada modemim 21.6 lık olandan

hocam gerçekten vodofoneden hiç verim alamıyorum cok yavaş turkcelle geçsem verim alırmıyım hızlı olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKoPaT54

Gittigidiyor'dan VINN modem aldım ve kendi internet paketi olan vodofone hattımı taktım sizce hızı nasıl

İyi Akşamlar,
    Operatörü savunduğumdan değil ama; hattınız 3G tanımlı mı,bulunduğunuz yerde 3G altyapısı var mı? Hangi yazılımla kullanıyorsunuz, belki 3G olarak ayarlanmadı vs...Hangi paketi kullanıyorsunuz 100 mb.tan sonra 96 kbps ye düşen olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jüpiter -- 21 Aralık 2012; 18:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

Gittigidiyor'dan VINN modem aldım ve kendi internet paketi olan vodofone hattımı taktım sizce hızı nasıl

İyi Akşamlar,
    Operatörü savunduğumdan değil ama; hattınız 3G tanımlı mı,bulunduğunuz yerde 3G altyapısı var mı? Hangi yazılımla kullanıyorsunuz, belki 3G olarak ayarlanmadı vs...Hangi paketi kullanıyorsunuz 100 mb.tan sonra 96 kbps ye düşen olabilir mi?

3g tanımlımı derken anlamadım kartın üstünde 3G Yazıyor muğla datçada oturuyorum sanırım 3g alt yapısı yok , Turkcell'in Programı ile kullanıyorum , İnternet paketimde hatırlamıyorum paketimi malesef arıyıp ogrenırıım başka bi proggramla kullansam dahamı hızlı olur acaba ?

• quote:

3g tanımlımı derken anlamadım kartın üstünde 3G Yazıyor muğla datçada oturuyorum sanırım 3g alt yapısı yok , Turkcell'in Programı ile kullanıyorum , İnternet paketimde hatırlamıyorum paketimi malesef arıyıp ogrenırıım başka bi proggramla kullansam dahamı hızlı olur acaba ?

Hattınızı 3G aboneliğine açtırmadınız sanırım sorduğunuza göre.*3636# arama tuşuna basınız cevapla 1 (3G Abonelik) i tuşlayınız...
    "Bulunduğunuz yerde 3G Şebekesi var mı sorgulamak isterseniz artık Müşteri Hizmetlerini aramanıza gerek kalmadan, cep telefonunuzdan 3636 numarasına KAPSAMA yazıp göndermeniz yeterlidir."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

çok güzel vodafone rezalet ya aynısı ben vodafone daykden oluyordu 3g full çekiyor hatta 3.5 gb hspa+ daydı yani hızım 0.10 kb-s di defalarca aradım müşteri hizmetlerini herhangi bir problem yok yoğunlukdan kaynaklı hız düşük dedi bende tamam dedim yarın hattımı iptal ettiryorum dedim.bir sürü dil dökdüler yalvardılar.ama her nihayetinde kapattırdım turkcell hat aldım on numara 5 yıldız hız alıyorum şu an adsl de göremediğim hızı şimdi görüyorum 10/11 mb en kötü hızım bazen 15 mb lere çıkıyor bu arada modemim 21.6 lık olandan

hocam gerçekten vodofoneden hiç verim alamıyorum cok yavaş turkcelle geçsem verim alırmıyım hızlı olurmu

turkcell 3g varsa hocam hiç bekleme 3g internet konusunda turkcellden şaşmıcaksın konuşmaydı tarifeydi ıvırdı zıvırdı bilemem ama internette paranla rezil olmak istemiosan turkcele geç derim

•  VINN ile Vodofone İnternet Hızım

BUDA TEST SONUCUM
  • quote:

BUDA TEST SONUCUM

Test sonucu mükemmel al birde son yaptıgım teste bak rezilik ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

quote:

Hattınızı 3G aboneliğine açtırmadınız sanırım sorduğunuza göre.*3636# arama tuşuna basınız cevapla 1 (3G Abonelik) i tuşlayınız...
    "Bulunduğunuz yerde 3G Şebekesi var mı sorgulamak isterseniz artık Müşteri Hizmetlerini aramanıza gerek kalmadan, cep telefonunuzdan 3636 numarasına KAPSAMA yazıp göndermeniz yeterlidir."

Teşekkür ederim hocam , öğrenicem şimdi yardımların için teşekkürler.

• Turkcell 3g de telefon 4.78 goruyor vinnla 11 gordugum oldu anlamadim valla

• Ping yüksek çıkmakla beraber sonuçlar cepnet paketinin akn sonrası hızı olan 96 kbps değerleridir. Tabi siz bu tip bir paket kullanıp akn sonrası bu sonucu alıyorsanız gayet normal sonuç. Eğer akn olmayan kotalı bir paket kullanıyorsanız durum farklı.

• Pingin yüksek çıkmasının nedenı pakettenmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Softing -- 22 Aralık 2012; 19:02:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Ping yüksek çıkmakla beraber sonuçlar cepnet paketinin akn sonrası hızı olan 96 kbps değerleridir. Tabi siz bu tip bir paket kullanıp akn sonrası bu sonucu alıyorsanız gayet normal sonuç. Eğer akn olmayan kotalı bir paket kullanıyorsanız durum farklı.

Hocam vodofoneyi aradım Sınırsız cepnet paketini kullanıyormuşum fakat 250 MB'Den sonra hızım 7.2 mb/s den 96 kb/s yedüşüyomuş 1hafta sonra 4GB li pakete geçiyorum onda böyle bi sorun yok
  • quote:

Pingin yüksek çıkmasının nedenı pakettenmi acaba

Pingin paketle pek ilgisi olmaz normalde. Buyuk ihtimal, siz 2g modunda kullandiginizdan ping yuksek cikmistir. Ama yine de cok yuksek. Vdfn 2g ile ping, bende 400-500 arasi cikiyor. Turkcelin 2g'si ise 200-250 arasi cikiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

Pingin paketle pek ilgisi olmaz normalde. Buyuk ihtimal, siz 2g modunda kullandiginizdan ping yuksek cikmistir. Ama yine de cok yuksek. Vdfn 2g ile ping, bende 400-500 arasi cikiyor. Turkcelin 2g'si ise 200-250 arasi cikiyor.

bulundugum bölge 3g kapsamaya giriyomuş vodofonede ama ben 2 gmi 3gmi ile baglandıgımı bilmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Softing -- 22 Aralık 2012; 19:28:43 >
  • quote:

quote:

quote:

bulundugum bölge 3g kapsamaya giriyomuş vodofonede ama ben 2 gmi 3gmi ile baglandıgımı bilmıyorum

modemde yanan isik yesil ise 2g, mavi ise 3g idi sanirim. Ayrica modem yazilimi arayuzunde yazmasi lazim. Hspa, wcdma, edge, 2g gibi ifadeler seklinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

modemde yanan isik yesil ise 2g, mavi ise 3g idi sanirim. Ayrica modem yazilimi arayuzunde yazmasi lazim. Hspa, wcdma, edge, 2g gibi ifadeler seklinde.

mavi yanıyor hocam bide benım paket sınırsız 250 mbden sonra 7.2 mbps den 96 kbpsye düşüyomuş sanrm ondan yavaş ama ping neden öyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mavi yanıyor hocam bide benım paket sınırsız 250 mbden sonra 7.2 mbps den 96 kbpsye düşüyomuş sanrm ondan yavaş ama ping neden öyle

baz istasyonunda sorun olabilir bence. Vdfna mail yoluyla bi bildir belki ilgilenirler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.