Bildirim
Vınn ile lol oynamak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sabit 70 Ping , 20 gün falan gidiyor günde 6-7 maç ile. -
Ben düşük grafiklerle 4-5 saat oynuyorum.Emin değilim ama 1-2 gün içinde 2-3 gb internet yiyor.Windows8'in yalancısıyım onun yazdığına göre öyle :D -
avea alma. -
Ben kullanmadım ama verimli olacağını düşünmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde bende tercih etmezdim ama 3 aylık bir yurt dönemim var sonra mezun oluyorum. O sürede en kolay çözüm vınn geldi o yüzden mecbur kaldım gii -
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
Sabit 70 Ping , 20 gün falan gidiyor günde 6-7 maç ile.
Hocam sen hangi model , hangi operatör kullanmıştın? -
Türkcell Vınn ile doğan holdingten dönerken servis hep trafikte kalıyor, 2.5 saatte karşıya anca geliniyor. O zaman laptop kucakta, fareyi koltukta kullanarak oyun atmıştım :) serviste olduğum için yani yolda olunca ping tabi 150 nin altına pek inmedi ama iyi çeken bir yer ise yurdunuz, oynayabilirsin kardeş . Kotayı çökertir ama demesi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: akdogan911
Türkcell Vınn ile doğan holdingten dönerken servis hep trafikte kalıyor, 2.5 saatte karşıya anca geliniyor. O zaman laptop kucakta, fareyi koltukta kullanarak oyun atmıştım :) serviste olduğum için yani yolda olunca ping tabi 150 nin altına pek inmedi ama iyi çeken bir yer ise yurdunuz, oynayabilirsin kardeş . Kotayı çökertir ama demesi..
Günde 6 7 oyun attığımızı düşünürsek ne kadar kota harcar? -
Ben Turkcell kullanmıştım 1 oyunda 20 mb falan yiyor fazla değil.Sadece oyun oynayacaksan sorun olmuyor fakat video falan seyredersen işin rengi değişiyo Lagda olmuyor genelde.
-
Turkcell Vınn ile 150 ping sabit oynadım. Oyun başı 10 mb filan yedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: umito1
Ben Turkcell kullanmıştım 1 oyunda 20 mb falan yiyor fazla değil.Sadece oyun oynayacaksan sorun olmuyor fakat video falan seyredersen işin rengi değişiyoLagda olmuyor genelde.
Sadece oyun oynamayı planlıyorum hocam , diğer internet için yurdun ki kullanılır ama oyunda yurt internetine güvenemem. 3 ay içinde yurt ile tartışıp ttnet bağlatmak istemiyorum. vınn ile bazıları 70 ping diyor bazıları 150 diyor hangisine inanıyım şaşırdım. Acaba çektiği yere göre mi değişiklik gösteriyor? -
Wınn alma ne çektim be wınndan zamanında -
Şöle söleyim 7-8 gb rahat gider diye düşünüyorum kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: srht akar
quote:
Orijinalden alıntı: umito1
Ben Turkcell kullanmıştım 1 oyunda 20 mb falan yiyor fazla değil.Sadece oyun oynayacaksan sorun olmuyor fakat video falan seyredersen işin rengi değişiyoLagda olmuyor genelde.
Sadece oyun oynamayı planlıyorum hocam , diğer internet için yurdun ki kullanılır ama oyunda yurt internetine güvenemem. 3 ay içinde yurt ile tartışıp ttnet bağlatmak istemiyorum. vınn ile bazıları 70 ping diyor bazıları 150 diyor hangisine inanıyım şaşırdım. Acaba çektiği yere göre mi değişiklik gösteriyor?
Evet bide hava duruman göre değişiklik gösteriyor
-
Mobil internetle 100 pingde oynuyorum
turkcell ve avea kullandım çok bi sıkıntısı yok oyun başına 15-20mb yiyo
geceleri hiçbir sıkıntısı yok ama gündüz çekmiyorsa ping çok girebiliyo -
Turkcell vinn la oynadim mac basina 12 mb ping hic 120 yi gecmedi ama eger skype falan acacaksaniz hic bulasmayin arkadaslar vinna onunu alamazsiniz
Turkcell vinn la oynadim mac basina 12 mb ping hic 120 yi gecmedi ama eger skype falan acacaksaniz hic bulasmayin arkadaslar vinna onunu alamazsiniz
Yorum yapan, fikir veren herkese teşekkür ederim. Turkcell almayı düşünüyorum
Benzer içerikler
- scrim ne demek
- rekt ne demek
- troll nickler
- qq ne demek
- valorant pre isimleri
- riot mmorpg
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X