Şimdi Ara

VINN E176 ile Avea Data hattını kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

TCELL'den Huawei E176 almıştım. Tcell'deki data hattı numaramı Avea'ya taşıdım. Simkilitsiz olan bu modem ile nasıl internete erişebilirim?
    Yani basitçe içine simi yerleştirdim ancak E176'nın içindeki yazılım sadece TCELL aboneleri için deyip kapanıyor :) uyanık adamlar heh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozk -- 19 Eylül 2011; 20:37:37 >

Orijinalden alıntı: umutozk

Merhaba arkadaşlar,

TCELL'den Huawei E176 almıştım. Tcell'deki data hattı numaramı Avea'ya taşıdım. Simkilitsiz olan bu modem ile nasıl internete erişebilirim?
    Yani basitçe içine simi yerleştirdim ancak E176'nın içindeki yazılım sadece TCELL aboneleri için deyip kapanıyor :) uyanık adamlar heh

Mobile partner yükle özgür takıl :)

ya iyi güzel yükledim de, şöyle bir problem var..
    profil yaratmak lazım sanki? içi tamamen boş bunun.

avea için profil bilgisi sahibi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozk -- 19 Eylül 2011; 21:09:21 >
  • Sorumun cevabını buldum. Forumda arama alanında anahtar kelime manyağı olmuştum artık :D Teşekkürler yu8uf.

http://forum.donanimhaber.com/m_48566112/mpage_1/f_/key_mobile%2Cpartner//tm.htm#52650902

Avea hattımın açılmasını bekliyorum artık.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.