Bildirim
AVEA JET WİFİ MODEM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Where Are You
Binamda alt yapı olmadığı için(1 aydır TürkTelekom alt yapı çekmediği için) Avea JET Wifi sınırsız aldım.Hızı gayet iyi.speed test'te 9.36 mps görüyor ama dizi izlerken(south park) çok takılıyor.
Pc veya kullandiginiz tarayıcıdan olabilirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 15 Aralık 2015; 7:20:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
yok 4.5 g uyumlu Jet Wifi modem verdiler -
quote:
Orijinalden alıntı: Red Butterflies
quote:
Binamda alt yapı olmadığı için(1 aydır TürkTelekom alt yapı çekmediği için) Avea JET Wifi sınırsız aldım.Hızı gayet iyi.speed test'te 9.36 mps görüyor ama dizi izlerken(south park) çok takılıyor.
pcye yeni format attığım için bazı driverları hala kurmadım ondan olabilir mi? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Red Butterflies
quote:
pcye yeni format attığım için bazı driverları hala kurmadım ondan olabilir mi?
Codec filan kullsniyormusunuz yada flash player yüklü işletim sistemi nedir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Avea pişmanlıktır hiç çekmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hector2011
yok burda çekiyor.zaten çekmediği yerlerde ücretsiz iptali var.sadece 15 gb sonra internet çok yavaşlıyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hector2011
yok burda çekiyor.zaten çekmediği yerlerde ücretsiz iptali var.sadece 15 gb sonra internet çok yavaşlıyor
tam 1.5 sene sabır ettim istanbuldayım size net soylurum en ust katta oturuyorum H+ 1 dis cekiyor baz istasyonu dinkin dedim dikmediler nerden baksanız 10 15sefer baz istasyonu bildiriminde bulundum tık yok vodafoneye gectim cok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X