Şimdi Ara

Vine hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , vineda ünlü olan bir çok insan farklı mecralar da yaptıkları şeyleri sürdürüyorlar ama bir çift vardı onları hiç göremiyorum , çok komik vinelar paylaşıyorlardı , 2 tane vinelarını hatırlıyorum , 25 30 yaş aralığında bir çiftti beyaz tenli iki kişi

Hatırladığım vineları , erkek sıkılmış bir şekilde istemeyerek ütü yapıyor , sevgilisi eşi artık nesi bilmiyorum , çok seksisin ütü yaparken diyordu , yada yakın bir cümle , çocukta sevinip getir getir öbürlerini de getir diyordu ağzı kulaklarında

Hatırladığım diger vinelari ise , aşkım deprem oluyor diye bağırıyor du erkek olan , kızın yanına evin farklı bir odasına koşuyordu , kız ise selfie çekiniyordu , sonra bir anda ikisi let me take a selfie şarkısı eşliğinde kare kare bir sürü resim çekiniyorlardı , ev de herşey yıkılmış yatak ters dönmüş bir sürü şey devrilmiş ama bunlar şarkı söyleyerek selfie pozları veriyor selfiler çekiniyordu

Bu çift ne oldu çok merak ediyorum isimlerini hatırlayan varmı , bayağı ünlülerdi o zaman , yardımcı olabilen olursa çok sevinirim , şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.ceyhan -- 31 Ağustos 2017; 23:48:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.