Şimdi Ara

Vine çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vine konusunda acemiyim , izliyorum ağır çekimde , efekt vererek vb. Şekillerde çekenler çok , acaba nasıl yapabileceğim hakkında bilgisi olan var mı ? Araştırdım bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşın küçükse çekme.Bu tür videolar çeker üstüne birde internete koyarsan ilerde izleyip pişman olma ihtimalin var ve bunun geri dönüşü de yok.Belli bir kesim bu tür videoları komik bulurken belli bir kesimde(benimde dahil olduğum) bu tür videoları mallıktan,rezillikten başka bir şey olarak görmüyor.İlerde belli bir yaşa gelince seninde ne düşüneceğin belli olmaz, izleyip utanma ihtimalin var yani ama yok belli bir yaşa geldim ilerde fikirlerim değişmez diyorsan sen bilirsin.Çekeceksen başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

Yaşın küçükse çekme.Bu tür videolar çeker üstüne birde internete koyarsan ilerde izleyip pişman olma ihtimalin var ve bunun geri dönüşü de yok.Belli bir kesim bu tür videoları komik bulurken belli bir kesimde(benimde dahil olduğum) bu tür videoları mallıktan,rezillikten başka bir şey olarak görmüyor.İlerde belli bir yaşa gelince seninde ne düşüneceğin belli olmaz, izleyip utanma ihtimalin var yani ama yok belli bir yaşa geldim ilerde fikirlerim değişmez diyorsan sen bilirsin.Çekeceksen başarılar dilerim.

Hayır zaten çekmiyorum çekmek niyetinde de değilim ama merak ettim yani ben deneyeyim dedim öyle bir efekt vs yok sanırım kendi çekme bölümünde

Vine çekmek :D

Edit:18 im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinoritze -- 16 Haziran 2014; 20:38:07 >

• Ben çekiyorum, Vine'dan ya da Twitter'dan oziko adıyla takip edebilirsin beni.

Öyle ilerde pişman olursun, şuanki kafan sonraya uymaz falan ne gerek var takılmaya, anı yaşa. İstediğini çek. İstediğin gibi çek. Kasma boşuna.

Yavaş yavaş teknikleri öğreniyorsun çok daha eğlenceli görüntüler çıkıyor.

Tavsiye istersen de hayalet butonu şahane, mekanları sabit tutup olayları ve kişileri pürüzsüzce değiştiriyorsun, çekim esnasında hiç kapatmam hayalet modunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce telefondan çekiyorlar, taslaklara kaydediyorlar (Yani çekiyorlar ama paylaşmıyorlar, kaydediyorlar). Daha sonra bilgisayardan bir videoyu istedikleri gibi düzenliyorlar. Sonra ikinci videoyu telefona atıp ilk video ile isim değiştiriyorlar. Kaydedilen Vine'ı paylaşıyorlar. İkinci video paylaşılıyor. Yani mantık bu. Ama işlemi tam hatırlamıyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Ben çekiyorum, Vine'dan ya da Twitter'dan oziko adıyla takip edebilirsin beni.

Öyle ilerde pişman olursun, şuanki kafan sonraya uymaz falan ne gerek var takılmaya, anı yaşa. İstediğini çek. İstediğin gibi çek. Kasma boşuna.

Yavaş yavaş teknikleri öğreniyorsun çok daha eğlenceli görüntüler çıkıyor.

Tavsiye istersen de hayalet butonu şahane, mekanları sabit tutup olayları ve kişileri pürüzsüzce değiştiriyorsun, çekim esnasında hiç kapatmam hayalet modunu.

Hayalet modunu biraz daha açar mısın hocam , bir de mesela arkadaki müzikleri başka bir yerden mi açıyorlar telefondan mı çalıyor onu da anlayamıyorum telefondanmış gibi kaliteli geliyor ses , slowmo falan nasıl yapılıyor

• Eline balgamla yüzüne sür yada telefonun kamerasına sür komik olmasa bile komik görünecek bak dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.