Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
52.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EvieMystery

Çok şükür birisi olumlu bir haber verdi... :D bekle evie sana geliyorum... bu arada profil resmi nasıl konuluyor :D

Emin olmasam da evie olmayabilir oyunda şu an çünkü orjinalinde de evie sonradan eklenen karekterlerdi vindictus.nexoneu.com sitesinde de lann ve fiona karakterleri konmuş durumda hevesini kırmak gibi olmasın ama evie oyunda olmayabilir.
  • ya bunun farkındayım zaten ama vindictus ilk çıktığında da (kore serveri) lann ve fiona vardı. Allah büyüktür.. Evie de gelir besbelli. Acaba Kaçında cb si yapılacak eylülde deniyor ama kaçında :D girmediğim site kalmadı.. Birde profil resmi nasıl konuluyor ???
  • Close betayı kesin kaçırırım ben :D Open beta inşallah hemen çıkar ya.
  • İnşallah çıkar yalnız forumda okuduğuma göre iki hafta cb olacak. üç hafta sonra da ob açılacak ancak bir fark olacak oyun açıldıktan 19 gün sonra karok ve karokdan 8 gün sonra evie gelicek ... neyse evie çıkana kadar lann kullanır oyunu çözerim.. çünkü fio def ağırlıklı lann defi zayıf ama boss ve mob lar ağır vurduğundan vurana kadar kaçılır.. Proxy ile oynamam 6 gün sürdü sonra proxy kapandı.. Böyle işte.. Birisi imza yapmayı ve profil resmi koymayı öğretsin.. Hadiii
  • quote:

İnşallah çıkar yalnız forumda okuduğuma göre iki hafta cb olacak. üç hafta sonra da ob açılacak ancak bir fark olacak oyun açıldıktan 19 gün sonra karok ve karokdan 8 gün sonra evie gelicek ... neyse evie çıkana kadar lann kullanır oyunu çözerim.. çünkü fio def ağırlıklı lann defi zayıf ama boss ve mob lar ağır vurduğundan vurana kadar kaçılır.. Proxy ile oynamam 6 gün sürdü sonra proxy kapandı.. Böyle işte.. Birisi imza yapmayı ve profil resmi koymayı öğretsin.. Hadiii

üstte profilim yazıyor tıkla tıkladıktan sonra avatara tıkla gerisini halledersin zaten.
    oyunda +5 ten sonra item basmak için özel bir item istiyor ve sadece hero mode da bazı bosslardan düşen bir item hero mode u hafife almayın zira oyundan arkadaşım 60 lwl de iken 8 lwl zindanında ki boss lara 3 kere ölmüştü inanılmaz refleks istiyor bosslar özellikle hero mode da iken.
    Oyun eğer us versiyona göre gidecekse önce evie sonra karok gelir. Ama oyunda görmediğim bazı yetenekler var videoda orjinalden bağımsız gidebilir
    Fiona yı küçümsememek lazım zira attığı sersemletmeler boss lardan kacmasına gerek yok yüz yüze dövüşebilir hem de 1 canı bile gitmeden.

• bunu demek istemedim ama oyun koreye göre gitmicek. Hatta gamershell di galiba site tam hatırlamıyorum.. Aeria games adlı oyun kuruluşu nexon ile 160.000 dolara oyunu Vindictus Tr olarak da açmak istiyormuş.. Neyse en iyisi olayı akışına bırakmak...
  • işler böyle giderse geçiş yapmaktan tırlatıcaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

İnşallah çıkar yalnız forumda okuduğuma göre iki hafta cb olacak. üç hafta sonra da ob açılacak ancak bir fark olacak oyun açıldıktan 19 gün sonra karok ve karokdan 8 gün sonra evie gelicek ... neyse evie çıkana kadar lann kullanır oyunu çözerim.. çünkü fio def ağırlıklı lann defi zayıf ama boss ve mob lar ağır vurduğundan vurana kadar kaçılır.. Proxy ile oynamam 6 gün sürdü sonra proxy kapandı.. Böyle işte.. Birisi imza yapmayı ve profil resmi koymayı öğretsin.. Hadiii

üstte profilim yazıyor tıkla tıkladıktan sonra avatara tıkla gerisini halledersin zaten.
    oyunda +5 ten sonra item basmak için özel bir item istiyor ve sadece hero mode da bazı bosslardan düşen bir item hero mode u hafife almayın zira oyundan arkadaşım 60 lwl de iken 8 lwl zindanında ki boss lara 3 kere ölmüştü inanılmaz refleks istiyor bosslar özellikle hero mode da iken.
    Oyun eğer us versiyona göre gidecekse önce evie sonra karok gelir. Ama oyunda görmediğim bazı yetenekler var videoda orjinalden bağımsız gidebilir
    Fiona yı küçümsememek lazım zira attığı sersemletmeler boss lardan kacmasına gerek yok yüz yüze dövüşebilir hem de 1 canı bile gitmeden.

CAVİA ismin nedir? Seni tanımak isterim hemm.. Belki bana oyun hakkında birşeyler anlatırsın...

• ya bişeyler konuşun sıkıldımm :D
  • quote:

ya bişeyler konuşun sıkıldımm :D

Bu oyunda pek konuşulmuyor mail adresimi pm attım istersen oyun hakkında bilgi verebilirim.
  • Başlamak ıstıyorum ama bazı dungenonlar varkı tek yapılması ımkansız :D oynayan varsa başlamak ıstıyorum.
  • onur şimdi başlayamassın oyun şuan eu ya ya da tr ye kapalı sadece kore (east-west) açık eylülü bekliceksiniz (:
  • eylül kaçta gelcek acabA?
  • Eylul ayinda Closed Beta geliyor haberinden sonra US de oynamaya ara verdim. Eglenceli ve zevkli bir oyun. Bu forumda daha fazla bilgi olmasini umit ederdim ama malsef yok. Umarim EU dan sonra daha verimli bir baslik olur burasi.
  • arkadaşlar aşağıda verdiğim linke tıklayın facebook hesabınıza girin beğenin beta key cebinizde.

http://www.wahrenheit.com/genel/vindictus-avrupa-beta-anahtarlari-dagitimina-basladi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko24

arkadaşlar aşağıda verdiğim linke tıklayın facebook hesabınıza girin beğenin beta key cebinizde.

http://www.wahrenheit.com/genel/vindictus-avrupa-beta-anahtarlari-dagitimina-basladi

Bu olay güzel oldu ^^. Haber verdiğin için teşekkürler Turko24.
  • keyimi aldım ne zaman oynıyabılcem biraz bilgi verebilirmisinz eu icin konusuyorum? ne zaman cbt?
  • ne demek bunu bekleyen çokdur.
  • The Closed Beta will run from September 15th to September 19th, 2011.
    In order to participate in the Closed Beta, please follow these instructions:
    Go to the official Vindictus website at vindictus.nexoneu.com on September 15th, 2011.
    Click the "Verify Beta Key" button and enter your Closed Beta Key for verification.
    Click "DOWNLOAD" to install the Vindictus client, then launch the game.
    In order to participate in the Vindictus Closed beta, you need a NEXON Europe account.
    If you do not have a NEXON Europe account, please visit the NEXON Europe website at
    www.nexoneu.com and create an account to play NEXON games!

key gelmiş. 15 inde açılacak siteye keyleri girebileceğiz...

• Aynen banada mail gelmiş :) 15'ini bekliyorum bakalım :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.