Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
52.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • proxifier proframını kullanamıoyorum oyuna griice kapatıyor kndini anlamış değilim
  • Beyler Sonuç olarak bu oyuna girebiliyormuyuz Türkiyeden
  • Ben dün indirdim malesef giriş yapamıyoruz start game diyince dc veriyor. IP değiştirerek deniyorum bazılarında hiç girmiyor bazılarıdna gene dc veriyor. Şuanda oynayabilen varsa bana pm yolu ile nasıl oynadığını söyleyebilir mi ?
  • arkadaşlar oyuna şu anda amerika ve canada dışında hiç bir şekilde giriş yapılmıyor.Oyundan tecrübeli bir arkadaşım bir program ismi verdi bununla giriyor dedi kasma olmuyor dedi isteyene pm den söylerim program ismini aylık 10 tl falandı galiba.Vindictus eu yerine dragon nest globali bekleyebilirsiniz.
  • Vindictus alternatifi olarak Şu anda oynanabilen bir oyn varmı Dekaron onlien yada Cabal Online gibi de olabilir. Yani oyunda aradığım Moblara toplu atak ve skill görüntüsü eh konu da önemli upgade ve item de saçmalık olmazsa zaten süper ötesi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SandaiKitetsu

Vindictus alternatifi olarak Şu anda oynanabilen bir oyn varmı Dekaron onlien yada Cabal Online gibi de olabilir. Yani oyunda aradığım Moblara toplu atak ve skill görüntüsü eh konu da önemli upgade ve item de saçmalık olmazsa zaten süper ötesi oluyor

vindictus alternatifi olarak söylediğin oyunlar pek sayılmaz vindictus tarzında şu anda türklerin rahatça oynayabildiği hiç bir oyun yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

Vindictus alternatifi olarak Şu anda oynanabilen bir oyn varmı Dekaron onlien yada Cabal Online gibi de olabilir. Yani oyunda aradığım Moblara toplu atak ve skill görüntüsü eh konu da önemli upgade ve item de saçmalık olmazsa zaten süper ötesi oluyor

vindictus alternatifi olarak söylediğin oyunlar pek sayılmaz vindictus tarzında şu anda türklerin rahatça oynayabildiği hiç bir oyun yok maalesef.

dostum cabal yada dekaron alternatifi de olabilir illa vindictus değil ... hani oyun diye çıkartıyorlar bi bakıyorsun Yok Kabod online yok allods yok bilmem ne nerdeyse bütün MMORPG leri denedik , hangi yaş ve zevk grubuna hitaben yayınlanan oyunlar anlam vermek çok zor , iğrenç ötesi şeyler ..iyi bir oyun bulamadık gitti.

• Arkadaslar ben oyunu oynadim, oyun ilk once Half Life:Source motoru uzerinde calisiyor, bir kere oradan yirtiyor, grafikler cok guzel. Fakat oyun 1. seviyeden 100.(farazi olarak) seviyeye kadar ayni, sadece birbirinin ayni olan haritalarda ayni tarz ve ortalama 15 dakikalik carpismalara giriyorsunuz. Emin olun 2 gunden fazla dayanamazsiniz, o yuzden uzulmenize hic gerek yok.

Sonradan not: Unutmadan yazmam gerek, oyunun giris faslinda oynadiginiz ozel kisim muhtesemdi, hakkini yememek lazim, parayla satin aldiginiz bircok MMO'da o kadar guzel giris yoktur, tabi gerisi tartisilir. Seven illaki cikar, ama gercekten ben iki gunde biktim, hadi size bir iki hafta veriyorum en fazla, tabi zevk meselesi, bilinmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 20 Mayıs 2011; 0:03:12 >
  • quote:

quote:

quote:

dostum cabal yada dekaron alternatifi de olabilir illa vindictus değil ... hani oyun diye çıkartıyorlar bi bakıyorsun Yok Kabod online yok allods yok bilmem ne nerdeyse bütün MMORPG leri denedik , hangi yaş ve zevk grubuna hitaben yayınlanan oyunlar anlam vermek çok zor , iğrenç ötesi şeyler ..iyi bir oyun bulamadık gitti.

aynı durumdayız maalesef.

quote:

Orijinalden alıntı: ISG

Arkadaslar ben oyunu oynadim, oyun ilk once Half Life:Source motoru uzerinde calisiyor, bir kere oradan yirtiyor, grafikler cok guzel. Fakat oyun 1. seviyeden 100.(farazi olarak) seviyeye kadar ayni, sadece birbirinin ayni olan haritalarda ayni tarz ve ortalama 15 dakikalik carpismalara giriyorsunuz. Emin olun 2 gunden fazla dayanamazsiniz, o yuzden uzulmenize hic gerek yok.

sen dayanamazsın ben 1 ay kadar oynadım sonra proxy e block geldi giremedim.Bence süper bir oyundur senin girdiğin zamanda aynı sayılırdı şu anda patch geldi bir sürü ve oyuna pvp sistemi de geldi oyun gayet iyi durumda.

• quote:

oyuna yeni gelecek karakterin tanıtım videosu gerçekten çok iyi

15 haziranda 4.karakter olan KAROK geliyor gözümüz aydın.

KAYNAK: vindictus.nexon.net

• Arkadaslar oyunu ismi Vindictus mu mabinogi mi ? anlayamadim ve burdaki reismlerle
    bu oyununhttp://mabinogi.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/MAIN alakasi yok? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMiLLeR

Arkadaslar oyunu ismi Vindictus mu mabinogi mi ? anlayamadim ve burdaki reismlerle
    bu oyununhttp://mabinogi.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/MAIN alakasi yok? :S

Vindictus amerikada ki adı ama oyunun orjinal adı Mabinogi Heroes korede.
  • Yeni karakter görünene göre epey güçlü :)
    Fakat bu oyunlar bir yere kadar.Sıkar adamı.Non target oyunlarda pve denen şey yok.Zindan gir yaratıkları öldür çık.Knight'taki cz , ardream gibi 2 ırkın savaşabileceği yer yok.Karşındakini yenebilmen için 2 saat oradan oraya koşturman lazım.Bana göre değil bu oyun tarzı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 29 Mayıs 2011; 0:31:58 >
  • ne biçim bi firma bu nexon arkadaş ya! 2 sene geçti hala eu serverini açamadılar adiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Yeni karakter görünene göre epey güçlü :)
    Fakat bu oyunlar bir yere kadar.Sıkar adamı.Non target oyunlarda pve denen şey yok.Zindan gir yaratıkları öldür çık.Knight'taki cz , ardream gibi 2 ırkın savaşabileceği yer yok.Karşındakini yenebilmen için 2 saat oradan oraya koşturman lazım.Bana göre değil bu oyun tarzı.

PVE diyorsun Knightaki PVP'den Bahsediyorsun. Ne Alaka
  • gençler oyunu indirdim bilmeden etmeden ama!
    bu oyunu normal olarak oynamam için ne kadar beklemem lazım.
    beklemek yerine proxy ile falan mı oynamamı tavsiye edersiniz?
    proxyden falan lag oluyor mu yoksa yine performans yüksek mi ?
    son olarak:şuan oyun hangi ülkelerde açık?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

quote:

Hem pve yok hemde pvp yok demek istemiştim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aseref

quote:

Hem pve yok hemde pvp yok demek istemiştim :)

oyunda pvp ve rank sistemi var pve istiyorsanız hero mode da girin dungeona görün bakalım neler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: harun95

gençler oyunu indirdim bilmeden etmeden ama!
    bu oyunu normal olarak oynamam için ne kadar beklemem lazım.
    beklemek yerine proxy ile falan mı oynamamı tavsiye edersiniz?
    proxyden falan lag oluyor mu yoksa yine performans yüksek mi ?
    son olarak:şuan oyun hangi ülkelerde açık?
    teşekkürler.

?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.