Şimdi Ara

Vindictus(Mabinogi Heroes) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
0
Favori
52.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LebEns53

Arkadaşlar merak ettiğim birşey var cevap verirseniz sevinirim. Benim ekran kartım ati radeon x1550. Kasma yaparmı acaba ?

"Lebens" sorunu az önce gördüm özür dilerim epey geç oldu ama x1550 ile çalıştırman gerçekten çok güç...

1- Bu x1550 ile iyi bir çözünürlükte oynayamazsın
    2- Belki oynarsın ama oyun kasacak ve canını sıkacak kendin oynamayacaksın...
    3-Belki yeni bilgisayar toplarsın ya da x4850 alırsın en üst çözünürlükte kasma yapmadan sorunsuz oynarsın...
    4- sana kusursuz bir oyun oynaman için güzel bir özellik listesi vereyim (: Belki haddim değil ama çare bulmaya çalışıyorum...

4 gb kingston Ram ddr3 1366 mHz
    İntel core i3 işlemci ( olmadı intel single duo core işini görür)
    turbo boost 3.6 ( fiyatı 190 lira civarı ama gerçekten bilgisayar 4 sn kadar bir zamanda açılıyor )
    Hard disk sana kalmış benimki 1T ama sen bilirsin tabiiki..
    Combofix' programını mutlaka al internet kasman gerçekten çok düşer... Yani bir nebze doping gibi birşey...
    Platform: Intel 1366 piN
    Anakart: GIGABYTE X58A-UD7 DDR3 2200 2xPCI-EX16 GLan
    Ekran Kartı : ATi Radeon x6850 (256 bit)

Ve ben bu kasayı abime yaptırttım malum o kadar öğretmen maaşı alıyor yaptırsın :D

Fiyatı çok tuzlu oldu ama değdi (:

Fiyat= 2125 TL. (:

ekran dahil değil (:

Umarım yardımcı olabilmişimdir (:

K.İ.B.

Bir sonraki vindictus oyununda saçmalamak üzerinde hoşçakalın..... (:

• ah bir de ben girebilsem oyuna
    disconnected from server hatası alıyorum :(
  • şuan oyunu indireyim dedim... 8 saat sürüyor... bekliycez. çok şaşırdım oysa ki internet 8mbps... neyse bekleyiş sürüyor (:
  • bu arada indirmenin daha kolayı yok mu çabuk yanıtlayınnn :D lütfennnn idm ile iniyor ayrıca :D
  • ben oyunu çok önceden kurmuştum.
    ama amerikan şeysini kurmuşum sanırım, avrupayı vindictus.nexoneu.com dan indirmeliyim?

torrentten falan indiremez miyim?
    downloader indirmedi bende :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun95

ben oyunu çok önceden kurmuştum.
    ama amerikan şeysini kurmuşum sanırım, avrupayı vindictus.nexoneu.com dan indirmeliyim?

torrentten falan indiremez miyim?
    downloader indirmedi bende :(

evet oyunuhttp://vindictus.nexoneu.com/ buradan indirirsen sorunsuz açabilirsin oyunu...... Epey uzun sürüyor ama değer galiba.. ben %20 sini dün aksam indirdim simdi devam ettiriyorum... %23 simdi.. Nese grsmek üzere
  • Banka yokmu oyunda yada varsa nerde bulamadım ben
  • ya oyundaki kıyafet weapon mevzuunu çözemedim :D adam 5 lvl üstünde ayı postu bilmemne var ben evieyim... yırtık pırtık premium rookie set mi ne onlardan var görev yaptıkca tunic felan verio bu da canımı sıkıyor.... yok mu silah ve zırh sistemini felan bilen :D Skalpell ya da cavia mı deseydim bi el at ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvieMystery

ya oyundaki kıyafet weapon mevzuunu çözemedim :D adam 5 lvl üstünde ayı postu bilmemne var ben evieyim... yırtık pırtık premium rookie set mi ne onlardan var görev yaptıkca tunic felan verio bu da canımı sıkıyor.... yok mu silah ve zırh sistemini felan bilen :D Skalpell ya da cavia mı deseydim bi el at ya :D

Silah veya zırhlar genel olarak lwl gerektiriyor giymek için daha sonra ise heavy armor giyme yeteneği falan istiyor. Bütün eşyaları kendin meteryalleri birleştirerek yapıyorsun veya pazardan alırsın sana kalmış. O ayı postu pazarda var 2-3 lwl kıyafeti.

quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Banka yokmu oyunda yada varsa nerde bulamadım ben

oyunda banka yok bütün eşyalar hep üzerinde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

Orijinalden alıntı: EvieMystery

ya oyundaki kıyafet weapon mevzuunu çözemedim :D adam 5 lvl üstünde ayı postu bilmemne var ben evieyim... yırtık pırtık premium rookie set mi ne onlardan var görev yaptıkca tunic felan verio bu da canımı sıkıyor.... yok mu silah ve zırh sistemini felan bilen :D Skalpell ya da cavia mı deseydim bi el at ya :D

Silah veya zırhlar genel olarak lwl gerektiriyor giymek için daha sonra ise heavy armor giyme yeteneği falan istiyor. Bütün eşyaları kendin meteryalleri birleştirerek yapıyorsun veya pazardan alırsın sana kalmış. O ayı postu pazarda var 2-3 lwl kıyafeti.

quote:

Orijinalden alıntı: Beates

Banka yokmu oyunda yada varsa nerde bulamadım ben

oyunda banka yok bütün eşyalar hep üzerinde oluyor.

Cavia ya oyunda bi channel belirlesek de bana yardımcı olsan yaaa nolursun :D hiçbişey yapamıyorum sap gibi 1 lwllikleri giyiyorum nolur ya msn: meliha.555@hotmail.com bekliyorum cavia az yardım ol Please (:(:(:

• Oyunda ki nickini soyle yardimci olmaya calisirim
  • Nickim EvieMystery de nasıl ulaşabilirim sna snn nickin ne channel kaça gireyim nereye geleyim hiç tanıdığım yok cinnetliğim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

Oyunda ki nickini soyle yardimci olmaya calisirim

channel 3 deyim 10 lwlim :D Inn die biyer var ev onun yanında kocaman bi köpek var onun yanında oturuyorum :D
  • hadi be cavia nolursun ch3 Mailbox yanında oturuyorum 10 lvl Evie Nick : EvieMystery
  • DH olarak bi channel da toplaniyormuyuz?
  • Şu anda oyunda 27 level'ım.

Nick: Noctural

Görürseniz bi selam edin.
  • yüklenmiyor oyun gençler. bi el atıverin.
    normal downloader dan deniyorum !
  • Beyler 110k dan kılıç aldım ama elime gelmedi. Param da gitti, ne yapabilirim?
  • Arkadaşlar oyun iyi güzel de, 5 dakikada bir dc ediyor. Aynı sorun arkadaşımda da var hatta forumlara baktım orada da millet dertli, sizde de var mı problem?

Edit: Modemi resetleyince düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 10 Ekim 2011; 5:04:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Arkadaşlar oyun iyi güzel de, 5 dakikada bir dc ediyor. Aynı sorun arkadaşımda da var hatta forumlara baktım orada da millet dertli, sizde de var mı problem?

Edit: Modemi resetleyince düzeldi.

Modemle alakası yok 3 gündür sorunsuz oynuyorum.... Buradan CAViA ya yani yeni adı ile Skalpell'e çok ama çok teşekkür ediyorum. Gerçekten mükemmel derecede yardımcı oldu bana. Oyuna çok ısındım.. Evie'm ile mutluyum... Mutluyum dedim ya aklıma şarkı sözü geldi :D
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.