Şimdi Ara

Vindictus EU (CBT) 15 Eylül Başlıyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
8.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık hiç bir işlem yok, virüs programları, firewall vs kapalı ama yinede inatla atıyor beni :D Bana gıcık oldu herhalde :D
  • Şansa bak o kadarda heycanla indirdim oyunu Block yemişiz bi denemeyi çok istiyordum
  • beyler vpn kurma ile oyuna girebiliyosunuz, acaip kolay bişey öğrenince :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wictoRy -- 16 Eylül 2011; 21:20:11 >
  • Us sunucusunu proxy ıle gırmekten bıktıgım ıcın bırakmıstım EU sunucusundada proxy ıle ugrasamayacagım dilime agır kufurler gelıyor bıktım artık bu ayrımcılıktan.. Ama hakedıyoruz ıste rezıl baglantımız ile adamlar cb de gercek bır sunucu testı yapamayacaklarını dusunduklerı ıcın almıyorlar bizi :( Zaten OB de az bır sayıda Turkun oynayacagını ve buyuk ıhtımalle en az Cash satın alan ulke olacagımızı bıldıklerınden dolayı pekte onemsemıyorlardır.
  • Nicklerinizi yazında beraber oynayak lvl 20 oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulidin

Nicklerinizi yazında beraber oynayak lvl 20 oldum

26 lwl im AccUssEd
    nickini söyle ekliyim yada sen ekle
  • "stiehl"

yarın öğlen girerim
  • UtkusDH
  • Türkiye üzerinden ipler kapalı. Bugün içerisinde açılacakmış. Eurogamer sitesinde hala key mevcut. Kayıt olup buradan alabilirsiniz keyleri.
    http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=87088
    Oyun içi boş bir yapım değil arkadaşlar. Önceden Amerika serverlarında ip değiştirerek takılmıştık. Orjinalde 5 karakter sözkonusu Lann ve Fiona açılan serverda görebileceğimiz karakterler. Evie büyücü karakter ve Karok saf kas gücü ihtiva eden karakter ancak bunlar henüz avrupa serverinde yok. Kai adı altında 5. karakterde olacak ama hic bir servera eklenmedi bu karakter.
    Aslında Vindictus oynanılabilirliği düşük bir oyun. Yani bazı durumlarda ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Klasik mmolardan farklı oyun yapısına sahip. Serbestlik kısıtlı. Ancak size verilen senaryolarda oynuyorsunuz.
    Buna rağmen oyundaki savaş deneyimi görülmeye değer. Videolarına baktıysanız karakterleri sadece silahla öldürmüyorsunuz. Fırlatıyor, dövüyor, bulunduğunuz ortamı silah olarak kullanabiliyorsunuz. Bu olay göstermelik değil. Ortamdaki taş, tahta gibi çoğu objeyi, öldürdüğünüz yatatıkların silahlarını alıp kullanabilirsiniz. 8-10 adam boyundaki yaratıkların altına girip ayaklarına vurmıyorsunuz. Zincirleyip dize getiriyorsunuz.
    Son olarak oyun bir parti oyunudur. Oynamaya karar verenler çabucak arkadaş edinirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade2 -- 18 Eylül 2011; 0:31:11 >

• saat kaçta açılcak acaba
  • Türkiye saatiyle 10:00 gibi olduğu söyleniyor. Oyunun Türkçe fansitesinde anlık haberler yayınlanıyor.
    http://www.vindictusturkiye.net
  • US sunucusundan edındıgım bı kac deneyımı anlatayım ılk kez oynayacaklara oyunda Twinblade2 nınde soz ettıgı gıbı sadece klasık saldırıları kullanarak dovusmenız gerekmıyor mesela bır boss fıghtta mızrak ıle boss un mıgferını vurabılrısenız mıgferı duser ve o mıgferı ıster kullanabılır ve eger yanlıs hatırlamıyorsam craft bır setın yapımında materyal olarak kullanabılırsınız.

Bır Polar Bear boss var oyunda bu boss u mızrakla gozunden vurabılırsenız bır surelıgıne manyaklsır ve saga sola cılgınca saldırır cok fazla acık verır ve bır sure guzel hasar verebılırsınız. Bazı bosslar cıdden cok sorun cıkarırlar bunları kısa surelıgınede olsa etkısız hale getırmek ıcın zıncır kullaanbılır ellerını ve ayaklarını kullanmasını engelleyebılısınız.

Gırdıgınız ınstance ıcerısındekı hersey sılaha donsuturulebılır. Buyuk stunları yıkıp kırılan tasları dusmana atabılır yada yartıkların sılahlarını alıp onları kullanabılırsınız Tuzakları onceden gorebılırsenız yaratıkları tuzaga cekıp tetıkleyebılırsınız.

Benım gordugum tek mınık eksıklık ınstance ıcındekı tuzaklara zarar verılemıyor olması bazı tuzaklar tum saldırılarınızıda kullansanız parcalanmıyor.

Oyunun baska bır eglencelı yanıda balık tutma bolumu.. Cok ılgınc bır balık sıstemıne sahıp oyun ve tuttugunuz balıgın buyuklugu karaketer penceresınde rekor olarak gosterılıyor. Tuttugumu balıkların ne ıse yaradıgını malesef tam olarak hatırlayamıyorum...

Bu oyunun en cok begendıgım bolumu oyun ıcınde kullanacagınız sılah ve zırhlar satılmıyor. Ikı secenegınız var bu konuda ya materyallerı boss fıghtlarda yada ınstance ıcındekı normal yaratıklardan toplayıp craft edeceksınız yada bırının craft edıp satmasını bekleyeceksınız oyun ıcınde sadece baslangıc ıcın cok basıt materaller satılmakta sadece.

Open World yok ınstanceler dısında sadece koy ve balık tutma alanı var oyun ıcerısınde yanı oyunun gelısımı boyunca aynı senaryoları defalarca oynamak zorunda kalacaksınız bu bıraz sıkabılır sanırım ama oyunun fıght kısmı oldukca eglencelı bence kendını oynatır gıbı gelıyor.

US sunucusunda 35 lv de bırakmak zorunda kalmıstım artık proxy ılede gırılemıyordu cunku bakalım söz verdıklerı gıbı openbeta surecınde ıp banı kaldırırlarsa guzel bır oyun olacak...

Bu arada oyun ıcınde karakter adım ;

Lann = Treth
    Evie ( Eklendıgınde kesınlıkle evie ile oynayacagım ) = Sherlinda

• Halen Hackshield problemim devam ediyor bu sefer hata kodu değişti 0x100047a oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stone

Halen Hackshield problemim devam ediyor bu sefer hata kodu değişti 0x100047a oldu :D

VPN kullansan bile hata verip atıyor mu?

@Treth US da bende epey oynamıştım burada spear lann yapınca çok büyük hayal kırıklığına uğradım Ne fury invasion (el yakma) ne de gliding fury vardı (kritik gelince ileri fırlayarak mükemmel bir hasar vermesi) çok kötü olmuş bu spear bence çok ezikleştirilmiş sword mükemmel olmuş fiona daha da güçlendirilmiş vs vs. Open beta gelsin de bakalım neler olacak

• ARKADAŞLAR IP BAN KALKMIŞTIR DOĞRUDAN GİREBİLİRSİNİZ OYUNA
  • benimki nick : Dubs
  • Evet VPN ile VPN olmadan, oyununa daha giriş yapmadan ana ekranda beklerken :D Her yerde atabilme özelliği var :D
  • @CAVIA zaten ben evie geldigi gibi lann ı fılan dırek cöpe atar evie acarım bakalım onda ne gıbı degısıklıkler olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

@CAVIA zaten ben evie geldigi gibi lann ı fılan dırek cöpe atar evie acarım bakalım onda ne gıbı degısıklıkler olacak.

Umarım değiştirmezler spear lann ı bitirmiş adamlar resmen favorimdi
  • Oyun süpermiş ya inş ob çabuk gelir ve ip ban falan olmaz onlar nası grafikler öyle :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.