Şimdi Ara

Viktor Yetenek Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Viktor'un yetenekleri değiştirildi ve Kha'zix evrimine benzer bir evrim getirilmiş izliyoruz

LoL Kazanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BizonBey -- 11 Eylül 2014; 8:54:50 >

• Araladaşlar her videoda yazıyorum biliyorum ama mobilim video açamıyorum skillerin resmimi değişik yoksa skilleri komple değiştirmişlermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara olmuş viktor bu yamadan sonra çok can yakar.
  • Hala çöp olur pek bir farkı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Hala çöp olur pek bir farkı yok

halan kim
  • viktor rework rework dedikleri bu muydu . hala useless olucak ne degismis ki. W guzel olmus sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Araladaşlar her videoda yazıyorum biliyorum ama mobilim video açamıyorum skillerin resmimi değişik yoksa skilleri komple değiştirmişlermi

aynı gibi evolveden sonra rengi değiiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    10 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Teemo'nun Mantarı Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Araladaşlar her videoda yazıyorum biliyorum ama mobilim video açamıyorum skillerin resmimi değişik yoksa skilleri komple değiştirmişlermi

Skillerin resmi ve işlevi değişiyor dediğim gibi kha zix evrimine benzer şekilde oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

viktor rework rework dedikleri bu muydu . hala useless olucak ne degismis ki. W guzel olmus sadece

Viktorun sorunu zaten latede düşmesi değilmiydi o item yüzünden o item şimdi 183 ap veriyor ve 500 mana veriyor (18 levelda) ama diğer şekilde tam rework sayılmaz q atınca kalkan anında gelmesini fln değiştirmişler o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 11 Eylül 2014; 9:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

viktor rework rework dedikleri bu muydu . hala useless olucak ne degismis ki. W guzel olmus sadece

Viktorun sorunu zaten latede düşmesi değilmiydi o item yüzünden o item şimdi çoğu midlanerin aldığı itemden daha yararlı olmuş 3 kere geliştirilebilen güzel statlar veren bir item ama diğer şekilde tam rework sayılmaz q atınca kalkan anında gelmesini fln değiştirmişler o kadar

3 kere gelistirilmez op olur o zaman dikkat etmedim de suanda viktorun sadece 1 kere alma hakki var kendi itemini. yine oyler olur oyunun gidisatina gore bi skill gelistirirsin.

3 kere gelistirme varsa sen onu yapana o itemi tekrar tekrar alana kadar adam rabadon tamamlar. yine useless kalir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Viktorun sorunu zaten latede düşmesi değilmiydi o item yüzünden o item şimdi çoğu midlanerin aldığı itemden daha yararlı olmuş 3 kere geliştirilebilen güzel statlar veren bir item ama diğer şekilde tam rework sayılmaz q atınca kalkan anında gelmesini fln değiştirmişler o kadar

3 kere gelistirilmez op olur o zaman dikkat etmedim de suanda viktorun sadece 1 kere alma hakki var kendi itemini. yine oyler olur oyunun gidisatina gore bi skill gelistirirsin.

3 kere gelistirme varsa sen onu yapana o itemi tekrar tekrar alana kadar adam rabadon tamamlar. yine useless kalir.

3 kere geliştiriliyor ancak statları ciddi anlamda güzel ilk E'yi geliştirsen e zaten teq atcak latedede zaten 183 ap 500 mana birde skilleri evolvelatan bir item bence baya güzel olmuş

• Çok güzel olmuş hemen gelmesi lazım
  • Sezon 2'den beri Viktor Rework'unu bekliyoruz yaptıkları şeye bak. İtem'a 2 stat eklemişler o sadece.
  • 4.?kaça kadar gidicek nezaman 5 gelicek sezon 5 de olucak biliyorum da kdaha kaç kere yama gelicek

• quote:

Kha'nınki gibi.Skilleri evolve ediyosun,daha farklı özellikler ekleniyor skillere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Kha'nınki gibi.Skilleri evolve ediyosun,daha farklı özellikler ekleniyor skillere.

Eyw saol

• güzel olmuş

• o itemi trinket olarak eklense rengar gibi
  • siz valla deişik insanlarsınız ya hala useless olcak falan useless deil hero deil :D şu anki hali bile efsane dmg atıor pasif itemini q ya vermedigin için mobility de olmuordu artık o da olacak yani anlayacagınız hero zaten güçlüydü çok daha güçlü olcak çöp useless diolar bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor to Viktory

siz valla deişik insanlarsınız ya hala useless olcak falan useless deil hero deil :D şu anki hali bile efsane dmg atıor pasif itemini q ya vermedigin için mobility de olmuordu artık o da olacak yani anlayacagınız hero zaten güçlüydü çok daha güçlü olcak çöp useless diolar bide

Senin yaş kaç la ? diorlar , deişik , deil , atıor falan ? Koy bakalım lig w/l oranını öyle konuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.