Şimdi Ara

vik vik ağlayan köpek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karşı apartmanın zemin katında bir köpek var 24 saat hiç susmadan vik vik ağlıyor. sahibi olacak aile köpeği ve yaşlı annelerini bırakıp kaçmışlar (kiracıydılar) yaşlı ve sakat kadın gündüzleri dilenmeye gidiyormuş sanırım köpeği de aç bırakıyor köpek vik vik sürekli ağlıyor. ev sahibi kadın ve köpeği polis zoruyla attıracakmış ama şehir dışında olduğundan uğraşamıyormuş 3 vakte kadar yapacakmış bunu.

bu vik vik ağlayan köpek bence kendi kendine açlıktan ölecek ve sesi otomatik olarak kesilecek ben ölmesin sadece evden atılsın istiyorum. bu evden atılma durumunu nasıl hızlandırabiliriz bu konuda önerileriniz nelerdir?

köpek arkadaş şöyle birşey

vik vik ağlayan köpek

• Hayvan düşmanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicBoss

Hayvan düşmanı
    hayvan seveceğiz diye köpeklerin havlamasını 24 saat dinleyemeyiz. senin gibi saygısız köpek sahipleri yüzünden insanlar hayvan düşnmanı oluyor. hatta bu tarz durumlar yüzünden ölümlü kavgalar bile olabiliyor. kaldı ki hayvanları çok severim. eğer sevmeseydim aç olup olmadıgını zaten düşünmezdim. köpeği bakamayan sahibinin elinden kurtarmak istiyorum. hatta gerekirse köpeği bizzat kendim sahiplenebilirim. kadından eğer ki verirse satın almayı da düşündüm. şimdi yol al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 30 Haziran 2018; 21:48:44 >

• Köpeği kaçır. Ciddiyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatakta ağlayan ışidci kim?
    2 yıl önce açıldı
    Karga karga gaaak dedi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.