Şimdi Ara

Vii ve taric

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık biraz garip duruyor farkındayım.adc tristana oynuyordum dragon aldıktan sonra karşı takım geldi aniden tfye girdik ben olabildiğince geride durdum.duo girmiştik.karşı takımda ki vii flash atıp bana ulti bastığı sırada duo girdiğim arkadaşım stun skillini attı ve vii ulti anında bana geldi.normalde hepiniz bilirsiniz gelme süresi vardır kol uzar vs.supporta mail atsam rp alırmıyım?

• Alırsın alırsın
  • ben attım bile

,

,

şaka şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmy381 -- 4 Temmuz 2013; 14:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamazsın.

• Tabiki

• Alirsin alirsin

• vi'nin ultisini bozamazsın ne yaparsan yap o sana vurur aynı şey malphite içinde geçerli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gragas "E" yeteneği.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne rp'si pulsefire ezreal verirler, hemen at.
  • vi ultisi channel süresindeyken cc lerden etkilenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: emruysl

vi'nin ultisini bozamazsın ne yaparsan yap o sana vurur aynı şey malphite içinde geçerli

bozma değil zaten sıkıntı.normalde skill tamamlandıktan sonra stunlanması gerekir.ama onun yerine ulti anında gerçekleşti
  • Senden önce davrandın rp mi aLdım xD

• quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

/>

güzel kafaymış kardeş güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

vi'nin ultisini bozamazsın ne yaparsan yap o sana vurur aynı şey malphite içinde geçerli

bozma değil zaten sıkıntı.normalde skill tamamlandıktan sonra stunlanması gerekir.ama onun yerine ulti anında gerçekleşti

abi okumuyo musun sen ya vi ulti atarken hiç bir şekilde cc işlemez vi'ye dolayısıyla ulti anında gerçekleşiyor bunda bi anormallik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

abi okumuyo musun sen ya vi ulti atarken hiç bir şekilde cc işlemez vi'ye dolayısıyla ulti anında gerçekleşiyor bunda bi anormallik yok

gözüme mi inanıyım sana mı abi yanımda atmasa tamam diycem haklısın

• büyük ihtimalle yanlış görmüşsündür vi geleli kaç ay oldu kim bilir kaç bin kez vi oynandı maçlarda bi senin oyununa denk gelme olasılığı çok çok çok düşük
  • kaç rp istiyosun
  • tom ve jerry
  • alırsın ama
  • Vi ulti malphite, zac ve hecarim de oldugu gibi unstopable ozelligi vardir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.