Arkadaslar Rocky lerin Giantlarindan bu taşlardan cıkıyor Ne işe yaradıgı konusunda bir fikrim yok. Mavi kese içinde cıkıyorlar yani görev kesesi. Ama Quest ekranında gorunmuyor ? Nedir bu bilen bir vatandas yardım etsin ^^
O potlar ile bişileri temizliyon ama ne temizlediğini bilmiyorum.
bu bir görev görevde rocky kesip mountain rocky vigor denen şeyi topluyosun.ama malesef ne işe yaradığını ben de bilmiyorum
Onu topladıgını bende biliyorum :D ustumde var zaten sadece giantlardan dusuyor her biri 5 er adet ama ne işe yaradıgı belli değil.
rocky görevi olması LAzım
Bende Rocky diye biliyorum ama. Görevleri yapalı çok uzun zaman oldu. Tam hatırlayamadım.
gorevini bitirdinmi otomatık cıkıo ust konudan rocky gorewlerine bak
o taşları 7 tane tepede kırdırcaksın sonra görevi aldığın yere vereceksin sana bir tane yeşil yaprak verecek ondan sonrasını bende yapmadım
bu zerk görevi yapmış olmasın 80 lvl in :Dtamamlamamış D:
quote:
Orjinalden alıntı: Id
bu zerk görevi yapmış olmasın 80 lvl in :Dtamamlamamış D:
zerk görewi falan diil underground arkadaşımızın dediği gibi rocky giantlardan düşecek gideceksin peaklardan yani 7 tepelerdeki guardin kuşları kesip ona sağ ile basacaksın.Sırası Q da yazıo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme