Şimdi Ara

ViewSonic XG, VX57 ve VX76 Serilerinde Dolar Kuru 2.99 Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sene sonuna kadar XG Profesyonel Oyuncu, VX57-MHD Serisi ve VX76-SMHD serisinde dolar kurunu 2.99 olarak sabitledik.

Kampanya 23-31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerli.

Kampanyanın geçerli olduğu iş ortaklarımız,

Adeks Store --www.adekstore.com
    Hepsiburada --www.hepsiburada.com
    Itopya --www.itopya.com
    Inventus --www.inventus.com.tr
    Over Game --www.overgameweb.com
    Tekra Market --www.tekramarket.com

Kampanya fiyatları

21.5 VX2257-MHD Oyuncu Monitörü 550 TRY
    21.5 VX2276-SMHD Çerçevesiz Tasarım Monitörü 600 TRY
    23.6 VX2457-MHD Oyuncu Monitörü 692 TRY
    23.8 VX2476-SMHD Çerçevesiz Tasarım Monitörü 706 TRY
    27 VX2757-MHD Oyuncu Monitörü 977 TRY
    27 VX2776-SMHD Çerçevesiz Tasarım Monitörü 1.030 TRY
    27 VX2778-SMHD Çerçevesiz Tasarım Monitörü 1.496 TRY
    24 XG2401 Ergonomik Profesyonel Oyuncu Monitörü 1.288 TRY
    27 XG2700-4K Ergonomik Profesyonel Oyuncu Monitörü 2.632 TRY
    27 XG2703-GS Ergonomik Profesyonel Oyuncu Monitörü 3.338 TRY

Ürünleri incelemek için --www.viewsonic.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viewsonic Türkiye -- 27 Aralık 2016; 10:24:59 >

• İki sorum var cevap verirseniz çok memnun olurum.

1- Sitelerin çoğunu bilmiyorum. Güvenilir siteler mi? Alışveriş, kargo, garanti durumlarında sıkıntı yaşar mıyım?

2- vx2257 ve vx2457 arasında inç farkı dışında fark var mı?
  • inventustan sistem topladım temmuz ayında. herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • anilh kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu sitelerin hepsi ViewSonic'in direkt çalıştığı iş ortaklarıdır. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyoruz. Güvenebilirsiniz.

2. sorunuzun yanıtı ise, hiç bir fark yok sadece VX2257 21.5" VX2457 ise 23.6" 'lik modeller.
  • Merhaba vx2476 almayı düşünüyorum.. Oyun için önerirmisiniz. IPS panel olmasından dolayı özellikle dusunuyorum. GTX 1060 ekran kartıyla kullanılacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zts Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

VX76-SMHD serisinin 22" modelinin Technopatta bir incelemesi yayınlandı. İncelemede hem görüntü hem de oyun performansından bahsediliyor. İncelemeyi izlerseniz daha detaylı bilgi alabilirsiniz. IPS panel olması renklerden feragat etmeden oyun oynamanıza imkan sunuyor. Özellikle düşük input lag değeri bu serinin en büyük artısı. Ama tabiki bu bir oyuncu serisi monitör değil. Fakat eğer turnuva için almıyorsanız tabiki işinizi görecektir.

https://www.technopat.net/2016/10/26/viewsonic-vx2276-smhd-ips-monitor-incelemesi/

• quote:

Orijinalden alıntı: Viewsonic Türkiye

Merhaba,

VX76-SMHD serisinin 22" modelinin Technopatta bir incelemesi yayınlandı. İncelemede hem görüntü hem de oyun performansından bahsediliyor. İncelemeyi izlerseniz daha detaylı bilgi alabilirsiniz. IPS panel olması renklerden feragat etmeden oyun oynamanıza imkan sunuyor. Özellikle düşük input lag değeri bu serinin en büyük artısı. Ama tabiki bu bir oyuncu serisi monitör değil. Fakat eğer turnuva için almıyorsanız tabiki işinizi görecektir.

https://www.technopat.net/2016/10/26/viewsonic-vx2276-smhd-ips-monitor-incelemesi/

İncelemeyi izledim.. Genellikle oyun oynanacak.. Ama gozleride yormaması ve renklerinde daha güzel olmasından dolayi İPS panel almayı istiyorum.. 15 yaşındaki yeğenim icin alacağız . Genellikle de CS Go oynuyor.. ghosting problemi yasar mi.. Bilgi içinde teşekkür ederim.. Ayrıca ekranda kaç olu piksele kadar garanti veriliyor ve garanti süresi kaç yıl

• Monitör ile ilgili bilgi alabilirmiyim..

• zts Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Göz yorulmasını engeleyen Flicker Free ve Mavi ışık teknolojileri şu an bir çok modelimizde bulunmaktadır. IPS panel olması farklı açılardan renkleri doğru gösterecektir. Daha yüksek renk doğruluğu sunacaktır.

Eğer CS Go için istiyorsanız VX2457-MHD modelimizi önerebilirim. Bu modelimiz daha oyun odaklı bir modeldir. Bir ekran kartı üzerinden bağlarsanız 75Hz alabilirsiniz. Bu da hızlı sahnelerde daha iyi performans verecektir standart 60Hz modellere göre. VX2476-SMHD modelimiz 60Hz IPS paneldir. VX2457-MHD ise 1ms 75Hz 'dir. Yani bu model aslında oyun için çok daha iyi bir tercih olabilir.

İncelemere göz atarsanız detayları oradada bulabilirsiniz.

Technopat
    https://www.technopat.net/2016/05/28/viewsonic-vx2457-mhd-oyuncu-monitoru-incelemesi/

Teknoseyir
    https://teknoseyir.com/viewsonic-vx2457-amd-freesync-incelemesi

VX serimizde garanti süresi 2 yıldır. Türkiye 'de servis hizmetimizi KVK vermektedir.

Piksel politikamıza buradan ulaşabilirsiniz.
    http://www.viewsoniceurope.com/tr/support/warranties/turkey/tr-pixel-policy.pdf

Servis için herhangi bir sorunda, ürününüzü karşı ödemeli olarak MNG kargo ile gönderebilirsiniz. Servisteki arkadaşlarımız sorunu araştırıp size bilgi vereceklerdir. Aşağıda servis iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

KVK Teknik Servis Merkezi
    Orta Mah. Ankara Asfaltı
    E5 Yanyol, Kanat Sanayi Sitesi
    ABlok No:40 Soğanlık/Kartal/İstanbul
    Tel. 0216 451 98 90
    Mail. service_tr@viewsoniceurope.com

• Viewsonic Türkiye kullanıcısına yanıt
    Merhaba vx 2757 monitorünüzden aldım.Sormak istediğim bi kaç soru var?
    1-Öncelikle ölü piksel testi yaptım.Farklı renkleri tam ekran yaparak baktım.Çoğu renkte bakış açısı direk karşıdayken değişme var yani mesela tam ekran turuncu yaptım karşıdan bakıyorum üst kısım koyu alt kısım açık görünüyor.Tabi bakış açımı değiştirince renkler değişiyor.Bu monıtörün büyüklüğünden mi kaynaklanıyor 24'' de böyle bi sorunum yoktu.Bu rengi dengelemek için bi ayar var mı?

2-mavi ışık ve flicker free dedğimiz özellikleri nasıl aktif ediyoruz?
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Açıkcası bu şekilde bir test yapmadık. O yüzden bu konuda net bir yanıt veremiyoruz. VX2757 modeli 27" TN panel sahip. TN paneller 170/160 derece görüş açısı sunarlar. Fakat TN panellerin piksel yapılarından dolayı farklı açılardan renklerin doğruluklarında farklılıklar olabilir. Renk doğruluğu konusunda IPS veya PLS paneller daha yüksek performans sunmaktadır. Monitörü göz hizanızda olacak şekilde konumlayabilirsiniz. Böylece direkt karşıdan baktığınızda renkleri daha düzgün görebilirsiniz. Tabiki bir de kullandığınız mesafede bu konuda etkili olacaktır. Eğer çok yakından bakıyorsanız 27" size bir miktar büyük gelebilir. Daha uygun konumu kendiniz test ederek bulabilirsiniz.

Flicker Free özelliği sizin ayarlayabileceğiniz bir özellik değil. O ekrandaki elektriksel dalgalanmalardan kaynaklıdır. Fakat sizin monitörüz zaten flicker free yani titreşimsiz bir panele sahip. Daha detaylı bilgi için sitemize bakabilirsiniz.
    http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/lcd/flicker-free/

Mavi ışık filtresi ise, sizin kendinize göre ayarlayabileceğiniz bir özelliktir. Bunun amacı mavi ışığı kısarak kırmızı ve yeşil renklerin oranını arttırarak mavi ışığın etkisini azaltmaktır. Yine detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/lcd/blue-light-filter/

Technopat yaptığı VX2457-MHD incelemesinde menüden nasıl ayarlayabileceğinizi gösteriyor.
    İncelemeyi izlemek için -->https://www.technopat.net/2016/05/28/viewsonic-vx2457-mhd-oyuncu-monitoru-incelemesi/

• quote:

Orijinalden alıntı: Viewsonic Türkiye

Merhaba,

Açıkcası bu şekilde bir test yapmadık. O yüzden bu konuda net bir yanıt veremiyoruz. VX2757 modeli 27" TN panel sahip. TN paneller 170/160 derece görüş açısı sunarlar. Fakat TN panellerin piksel yapılarından dolayı farklı açılardan renklerin doğruluklarında farklılıklar olabilir. Renk doğruluğu konusunda IPS veya PLS paneller daha yüksek performans sunmaktadır. Monitörü göz hizanızda olacak şekilde konumlayabilirsiniz. Böylece direkt karşıdan baktığınızda renkleri daha düzgün görebilirsiniz. Tabiki bir de kullandığınız mesafede bu konuda etkili olacaktır. Eğer çok yakından bakıyorsanız 27" size bir miktar büyük gelebilir. Daha uygun konumu kendiniz test ederek bulabilirsiniz.

Flicker Free özelliği sizin ayarlayabileceğiniz bir özellik değil. O ekrandaki elektriksel dalgalanmalardan kaynaklıdır. Fakat sizin monitörüz zaten flicker free yani titreşimsiz bir panele sahip. Daha detaylı bilgi için sitemize bakabilirsiniz. http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/lcd/flicker-free/

Mavi ışık filtresi ise, sizin kendinize göre ayarlayabileceğiniz bir özelliktir. Bunun amacı mavi ışığı kısarak kırmızı ve yeşil renklerin oranını arttırarak mavi ışığın etkisini azaltmaktır. Yine detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/lcd/blue-light-filter/

Technopat yaptığı VX2457-MHD incelemesinde menüden nasıl ayarlayabileceğinizi gösteriyor.
    İncelemeyi izlemek için -->https://www.technopat.net/2016/05/28/viewsonic-vx2457-mhd-oyuncu-monitoru-incelemesi/

Piksel politikanıza bakıyorum da, yok 2 tane yok 4 taneye kadar normal diyeceğiniz ürünler var. Kimlerinde ise 8-10 hatta 30 kadar çıkıyor.Hani tvlerde belirli bir mesafeden bakıldığından bir kaç ölü piksel veya parlak pikselin sorunu olmasada monitör gibi ortalama 1m veya daha yakından bakılan ürünlerde sıfır piksel hatasını sağlamanız ve onaylamanız gerekmez mi? Şöyle diyelim, biz ürüne para verirken her bir köşesine, düğmesine noktasına vs para sayıyoruz ama bir iki pikselin ölü olması, normal dışı olması olabilir diye dayattırılıyor. Üstelik kanunlarımızda her türlü piksel hatası kusurlu ürüne girer ve gerekli yaptırımlar yaptırılır diyor ama bunu uygulamayan ve davalık olanlar az değil. Hani sizide anlıyorum, bir iğne ucu kadar hata için ürünü geri almayı kabul etmek istemeyebilirsiniz ama unutulmaması gereken şey bu cihazlar, görüntüleme araçları, sizinde bildiğiniz gibi yakın mesafeden ve her türlü işlerimizde baktığımız cihazlar.İnan tek kusurlu piksel dersiniz ama onun orda olduğunu ve düzelmeyeceğini bildiğinizden sürekli gözünüz oraya kayıyor ve sizi rahatsız ediyor. Burda ürünü satan firma ve tüketicilerde bir olup, ilgili ürünlere yapılan panellerin kalitesini üretici firmaya sorgulatmak gerekir...Mesala Asus veya Acerın oyunculara yönelik geliştirdiği 2k,gsync,27inç,TN veya IPS panellerine bakalım. Hepsinin panel hariç diğer parçaları çok güzel.Tasarımları gayet iyi. Lakin gerek bu formu gerekse yabancı formaları takip ederseniz, panelin kalitesizliğinden dolayı sorun yaşayan bir çok kullanıcı, satıcı, ithalatçı vs heryerde dert yanıyor. Hani o klasmanda başka panel üretenler yoktu, mecburen alıyorlardı derseniz, panelleri alıp artık kendi donanımlarına ilave eden sizin gibi firmalar neden daha iyi kalite için bu üreticiye (AU Optronicsti sanırım ) baskı uygulamıyor ya da o şekilde kabul ediyor, bir tüketici olarak anlamıyorum malesef.:) Zaten kalite düşünce ürünlerin çoğu geri dönecek, müşteriyle sıkıntılar çıkacak vs. Daha çok zarar ve kalite kaybına uğrayacaksınız. Mesala BLB(Back light bleeding) panellerin monitör aksamına yerleştirilmesinden kaynaklanan bir sıkıntı. Bu bahsettiğim monitör serisinde çok fazla gözüktü ve halende gözükmeye devam ediyor. Halbuki kolayca halledilebilecek bir sorundu. Hatta Asus rog kullanıp bu sorunu yaşayan ve monitörü açıp panelin ilgi yerlerine ışık sızmasını engelleyecek köpük vs koyup bu sorunu sıfıra indiren kişilerde yok değil. Acer bu sorunu ciddi oranda çözdü. Ama ara ara gene Acer'da bu sorunu görmüyor değiliz, Asus'ta zaten sıradan gibi bir çoğunda var ve halen düzeltici, engelleyici önlem almıyorlar. Sizin Viewsonic XG2703-GS 27" ürün incelemesini, gerek yerli kaynaklardan, gerekse yabancı kaynaklardan inceledim ve gördüğüm bu sorun sizde de devam ediyor. Şimdi ben bu ürüne 4bin küsür para vereceğim ama sağı solu karanlık sahnelerde sırıtacak, gözümün önünde ölü piksel, sıkışmış piksel olacak veya ıps glow olacak! Biz kullanıcılar olarak nasıl böyle bir şeyi kabul edebilirizki, şöyle söyleyim sizde bir satıcı, kullanıcısınız dürüst olun bu durum başınıza gelse siz kabul eder misiniz? Bunları sadece viewsonic olarak size sormuyorum, tüm bu klasmanda ürün satan firmalara soruyum. Zamanında bu ürünlerden çok almak isteyip sürekli sorunlularıyla karşılaşıp ümidini bırakıp yeni baharları bekleyen birisi olarak soruyorum.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 13 Ocak 2017; 15:34:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.