Şimdi Ara

Viewsonic VX2757-MHD SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
5
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon.de faturalıdır, kutusu bantlı ve hiç açılmamıştır.
    Fiyat: 850>> 800TL. Kargoyu da ben karşılayacağım takas istemiyorum bu yüzden.
    Monitör 27inçlik bir küheylan Full HD, 75hz ve 1ms'dir. FreeSync desteği vardır. Saçma bir aksilik olmadıkça aynı gün kargoya teslimatı yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 21 Şubat 2017; 20:0:29 >

• Merhaba,
    hocam freesync nvidia da kullanıyor mu ya yeni senden görüyorum bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardnc

Merhaba,
    hocam freesync nvidia da kullanıyor mu ya yeni senden görüyorum bunu ?

Freesync ile ayni mantik adaptive sync 144hz icin konusursak

Amd kart takip test ettm mantik ayni, gorsel zevk ayni. Ancak fps 70lerdeyse half adaptive vsync ile freesync i kiyaslayamayiz. Guclu kart sart o yuzden. Aksi halde fast sync acarak arayi kapatabiliriz.
  • bende msı gtx 1070 var g-sync oluyor bende gerçi pek kafaya takmıyorumda bunu 2k 144hz ıps 27" monitör arıyorum bulursam seve seve alıcam :D
  • quote:

bende msı gtx 1070 var g-sync oluyor bende gerçi pek kafaya takmıyorumda bunu 2k 144hz ıps 27" monitör arıyorum bulursam seve seve alıcam :D

Çok fazla para suan onlar degmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

quote:

bende msı gtx 1070 var g-sync oluyor bende gerçi pek kafaya takmıyorumda bunu 2k 144hz ıps 27" monitör arıyorum bulursam seve seve alıcam :D

rahatsız ettim kusura bakmayın. resimlerinizin birisinde bir oyun resmi var sandım. Doğru mu ? eğer ki öyle ise ismi nedir ? bende alayım.
  • Bu Adaptive Sync muhabbeti nedir tam olarak ,g-sync monitörler cok pahalı ,benim ekran kartım gtx 1080 Adaptive Sync bı monıtor alsam ne kadar verım alırım ? .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_28

Bu Adaptive Sync muhabbeti nedir tam olarak ,g-sync monitörler cok pahalı ,benim ekran kartım gtx 1080 Adaptive Sync bı monıtor alsam ne kadar verım alırım ? .

Bahso gecen testleri bende 1080 ile yaptim. 1080e sahipsen gsync sart degil. Adaptive ile 144hzde kayipsiz oyun keyfi yasayabilirsin. FreeSync tum monitorler Adaptive Sync ile tam verimli calisirlar tipki ilandaki monitor gibi

Gsync 144te sabit kalamadigimiz oyunlarda degerini gosteriyor. Bence o para farkina degmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 15 Ocak 2017; 23:53:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

quote:

rahatsız ettim kusura bakmayın. resimlerinizin birisinde bir oyun resmi var sandım. Doğru mu ? eğer ki öyle ise ismi nedir ? bende alayım.

Resimdeki oyun OverWatch hocam Blizzard'in oyunu. Once steamde bedava olan Paladins ile bu tarzi bi deneyin bence farkli bir tarz

• 2 hafta deneme şansım olan monitör mükemmel ötesi tasarımı inanılmaz siyah renkleri hiç bozmuyor çok güzel ürün hayırlı satışlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayechapan

2 hafta deneme şansım olan monitör mükemmel ötesi tasarımı inanılmaz siyah renkleri hiç bozmuyor çok güzel ürün hayırlı satışlar hocam.

Tesekkur ederim hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Anladıgım bu konularda epey bilgilisiniz. Bende gtx980 ti ekran kartı var.

Cs go veya gta 5, witcher 3 gibi oyunlarda freesync gibi oynayabilir miyim?

Oleyse ilgileniyorum aletle

Şimdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: btnracer

Merhaba,

Anladıgım bu konularda epey bilgilisiniz. Bende gtx980 ti ekran kartı var.

Cs go veya gta 5, witcher 3 gibi oyunlarda freesync gibi oynayabilir miyim?

Oleyse ilgileniyorum aletle

Şimdiden tesekkurler

Freesync den daha iyi oynarsınız çünkü freesync için amd kart kullanmanız gerekiyor ve şuanki en iyi amd kart sizin kartınızdan daha az fps veriyor.
    Yani 980ti ile çok daha keyifli oynayabilirsiniz. Oyuna göre Adaptive ile Fast Sync arasında seçim yapar gözünüze en hoş geleni ile oynarsınız :)
    FreeSync'nin olayı düşük fpslerde ön plana çıkıyor. 144 e ulaşamayan fpslerdeki görüntü kırılmalarını en aza indirgiyor.
    980ti çoğu oyunun canını okuduğundan sıkıntı yok :)

• jackal_28 J kullanıcısına yanıt
    Hocam Adaptivesync BELİRLİ BİR HZDE SABİT TUTAR. Yani 144 fps bir monitörün var ama gsync tamam mı sen 200 fps alıyorsun zaten o nabıyor bunu 144e sabitliyor. Zaten senin ekran kartı 144fps altına düşürmeyeceği için oyunda 144fps alabiliyorsun. AMA FREESYNC KULLANIRSAN diyelimki gta5 oynuyorsun FPS 100 90 110 70 120 oynuyor tamam mı FREESYNC ANINDA BUNU SANA ÇEVİRİYOR VE OLAN HZYI GÖSTERİYOR SABİTLEMİYOR. 110 ise 110 70 ise 70 80 ise 80. Ama adaptivede 75e sabitlersen hzyi 85 alsan 90 alsan bile 75 hz oynarsın.
  • Güzel ürün.Takipde olalım.
  • verebileceğim fiyata ineceğini sanmıyorum ama bir umut fiyat takip :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traylor

verebileceğim fiyata ineceğini sanmıyorum ama bir umut fiyat takip :)

Yurtdışı fiyatı bile ortada hocam
  • Fiyat bir miktar artmış mı hocam, yoksa bana mı öyle geldi :)
  • Sa, istanbul avrupa yakasındayım bahse konu olan 27 inch 144 hz monitörü elden alma durumu var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlockçu

Sa, istanbul avrupa yakasındayım bahse konu olan 27 inch 144 hz monitörü elden alma durumu var mı ?

İstanbul'a monitör mü taşıyım hocam? Malesef.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.