CagriErcan
FORUM DIŞINA SATILDI

Anker SoundCore life 2 (Neo modeli ile karıştırmayın)

Merhaba

Anker Soundcore life 2 model wireless kulaklığımı satıyorum. Ürün neredeyse sıfırdır. Neo modeli ile karıştırmayın, bu bir üst model ve ses kalitesi çok daha iyidir. Satın alım tarihi; 22-11-2021
Ses kalitesi gerçekten muazzam, özellikle BassUp teknolojisi sizi bir hayli memnun edecektir. Eşim, evlilik yıl dönümümüz olduğu için bana skullcandy crusher evo aldı şimdilik onu kullanıyorum ve bu kulaklık boşa çıktı (Hanımcılık her zaman kazanır unutmayın :)) alan arkadaş asla pişman olmayacaktır. Bu arada pc de 3.5mm jack ile denedim, inanın bir çok oyuncu kulaklığı yanından geçemez. Pubg ve r6 oyunlarında 3d ses verebiliyor, footsteps kasmanız inanılmaz kolaylaşıyor. Faturası ve garantisi vardır.

Muhammet Çağrı Ercan

05449443990

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 750 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Evet
Satıldığı Şehir: Gaziantep
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 6
İlan Durum: Satışa Açık

FORUM DIŞINA SATILDI

Sıfıra yakın SUNSUNE Akıllı saat...

Merhaba. Amazon Fransa'dan alınma Sunsune marka akıllı saatimi satıyorum. 3 ay önce alındı ve son derece temiz kullanıldı. 3gb ram ve 32 gb hdd kapasitesi vardır. 4g destekli sim kart yuvası ile sim takabilir, Google Play'den istediğiniz uygulamayı indirip kurabilirsiniz. İnanilmaz ses kalitesi ve pil ömrü vardır. Bu arada bir çok telefoncu imei atabiliyor bilginiz olsun. Ben orijinal kalsın diye imei attırmadım

Muhammet çağrı ercan

5449443990

Link:
https://www.amazon.fr/Screen-Android-2700mAh-Battery-Smartwatch/dp/B0811MVBZ3/ref=sr_1_8?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=smart+watch&qid=1631283520&sr=8-8

Satış Linki:
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-sifira-yakin-sunsune-akilli-saat-953788660/detay

Fiyat: 750 TL
Garantisi Var: Evet

SATILDI

CREATİVE SOUNDBLASTER TACTIC 3D RAGE WİRELESS (BUNDAN TEMİZİ YOK)

MERHABA ARKADAŞLAR

ÜRÜN HEDİYE OLARAK GELMİŞTİR. BİR KAÇ KEZ PUBG, RAİNBOW VE COD'DA DENEDİM. MÜKEMMEL SESİ VAR GERÇEKTEN. AYRICA BİR KAÇ BÖLÜM GOT İZLEDİM (6 KANAL DESTEKLİ) SURROUND MUAZZAM. BUNDAN TEMİZİNİ, SAĞLAMINI VE KUSURSUZUNU BULAMAZSINIZ İDDİA EDİYORUM. SARJ SÜRESİ %50-60 VOLUME İLE 15 SAATİ DEVİRDİ. ALACAK OLAN ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN MUTLAKA DUA EDECEKTİR. SES AÇMA KAPAMA DÜĞMESİNDE ÇOK HAFİF BİR SORUN VAR ASLINDA SORUN GİBİ DE DEĞİL, KULAKLIĞI KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZDA BİR KAÇ SANİYE SONRA DÜZELİYOR. SESİ AÇIP KAPATMAYA ÇALIŞINCA AŞIRI HASSAS DAVRANIYOR AMA SONRA NORMAL STABİL HALİNİ ALIYOR. BEN ŞAHSEN SORUN OLARAK GÖRMÜYORUM AMA SATIN ALACAK ARKADAŞ SONRASINDA YANLIŞ ŞEYLER DÜŞÜNMESİN DİYE BELİRTMEK İSTEDİM.
AYRICA AMAZON SİTESİNDEN ALINAN VE 330 TL'YE GELEN DERİ PAD HEDİYE VERİLECEKTİR. PEDLER GELMİŞTİR AKŞAM TAKILIP ÖYLE TESLİM EDİLECEK.

https://www.amazon.com/Brainwavz-Philips-Replacement-Earpads-Headphones/dp/B00MFDT894/ref=pd_cart_vw_crc_1_4/143-4818938-6403216?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B00MFDT894&pd_rd_r=420e167a-201b-4931-a854-4871659c0f05&pd_rd_w=5VVeF&pd_rd_wg=X1Yn8&pf_rd_p=01004c92-8f40-4f1a-bee8-08cb36dccac2&pf_rd_r=NRQXG3G7Y4NZH4XAQWKE&psc=1&refRID=NRQXG3G7Y4NZH4XAQWKE

MUHAMMET ÇAĞRI ERCAN
05449443990

Fiyat: 500 TL
Garantisi Var: Hayır

FORUM DIŞINA SATILDI

SATILIK MPOW T1 3D SURROUND WİRELESS OYUNCU KULAKLIĞI

MERHABA
Bir diğer sattığım kulaklık ise yurtdışından geldi. Wireless, kutulu full aksesuarlı ve çiziksiz. Geleli 3-4 gün oldu denendi, çalışmayan aksamı yoktur. Sarj istasyonu çok şık duruyor, kulaklık asma aparatına ihtiyacınız olmayacak. Sarjı da yaklaşık 18 saat gidiyor. Bunu o süre zarfında Boom 3D programı ile kullandım efsane desem yeridir (Nahimic ve Dolby ile de harikalar yaratıyor. ama pubg oynayacaksanız eğer Apo veya Dolby kullanmanızı öneririm). Ayrıca çok çok iyi footsteps kasılıyor ve gerekli oyunlarda avantaj sağlıyor. Forumda en çok kulaklık kullanan ve satan biri olarak söylüyorum ALAN asla pişman etmez. Fiyat; 850 TL

Muhammet Çağrı Ercan
0544 9443990

[spoiler=1731701679]

[/spoiler]

Fiyat: 850 TL
Miktar: 2

FORUM DIŞINA SATILDI

SATILIK ASTRO A50 GEN 3 WİRELESS GAMİNG KULAKLIK

Merhaba Arkadaşlar

Elimde Almanya'dan gelme çiziksiz, eksiksiz kusursuz Astro A50 var. Fazla söze gerek yok bilen bilir, tek diyeceğim bu zamana kadar kullandığınız bütün kulaklıkların ses kalitesini unutun (Bunu diyen benim ve bugüne kadar 31 kulaklık kullandım. Forumda beni bilirler) Dolby sahnesi de inanılmaz geniş, sadece oyun değil, 6 kanal destekli olsun olmasın filmlerde inanılmaz bir ses sunuyor. Asla pişman olmayacaksınız bundan eminim. Tek eksiği kutusudur.
Havale sonrası kargo şeklinde gönderebilirim

Fiyat: 1400 TL'dir. Sünnet babında ufak bir pazarlık olur (Abartmamak şartıyla)

Muhammet Çağrı Ercan
05449443990

Fiyat: 1400 TL

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Dükkan Sahibi Hakkında

CagriErcan

Yarbay

İsim: Muhammet Çağrı Ercan
Katılım zamanı: 17 Ocak 2010 13:03:39
Durum: Forumda değil
Son giriş: 03 Ocak 2023 10:13:27
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Yorum: Çağrı abi son derece dürüst sözünün eri bir insan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Her konuda yardımcı oldu kısa sürede ürünü kargoladı. Ürün sorunsuz olarak elime ulaştı.
Genel Puan:          
Ürün: SATILIK COOLER MASTER MH 670 7.1 WIRELESS OYUNCU KULAKLIĞI
Alıcı: kolpaciino
Tarih: 15 Haziran 2020 23:08:41
Yorum: Çağrı hocama herşey için çok teşekkür ediyorum hiçbir sıkıntı yok. İyi muhabbet güzel alışveriş.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Turtle Beach Atlas Edge PC Audio Enhancer for PC
Alıcı: kolpaciino
Tarih: 15 Haziran 2020 23:08:24
Yorum: Çağrı hocama herşey için çok teşekkür ediyorum hiçbir sıkıntı yok. İyi muhabbet güzel alışveriş.
Genel Puan:          
Ürün: SATILIK ASUS B350-F STRİX- ryzen 1600x referans ilanı
Alıcı: S,W,A,T
Tarih: 26 Mart 2020 18:12:15
Yorum: Çağrı hocam sağolsun çok ilgilendi ürünlerin kutularini ve iceriklerini titizlikle saklamış ve ayni şekilde özenle paketleyip hızlıca gönderim yapti. Anakart kutusundan çıkan bardak altligini bile göndermiş :) . Çok teşekkür ediyorum.
Genel Puan:          
Yorum: Ürün sorunsuzca tarafıma teslim edildi. Ürün fotoğraflarda görüldüğü gibi kutusunda düzgünce geldi, maalesef kulaklıkta dip ses problemi var.
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.