< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ViewSonic VX2705-2KP-MHD 27' QHD, IPS, 144HZ, 1MS 3699 tl (3. sayfa)
-
-
monitörü evde henüz test edemedim pc ile. ps4 ten fifa attım parlaklık çok fazla onu diyim sadece. evdeki pcde testleri yapıp buraya atarım. ayrıca gözlerim eski monitöre göre daha çok yoruldu. parlaklıktan olabilir yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki de gelmis harbi goruntu fenaymis biz camura bakiyormusuz, parlaklik 100 de geliyor o yuzden biraz kisarsaniz harika gorunuyor, is yogunlugundan dolayi pek kullanamayabilirim, isteyen olursa belki aldigim fiyatin biraz daha ustune vermeyi dusunebilirim, bu arada optimum ayarlari bulan bir arkadas paylasabilirse gunluk kullanim icin bizde uygulayalim
Benim ürün geldi, cuma bekliyordum. Monitör efsane beğendim,10 dk da kurulumunu yaptım, ips glow yok galiba gündüz gözüyle göremiyorum. Tek korktuğum ölü pixeldi o da çıkmadı. Ghosting testten geçti, çok az gıdım ucundan var kullanmaya engel teşkil etmez, MSİ VA panellerini bir kere kullanın, ghostingin ruhunu hissedin. İçinden çıkan kablo HDMİ kablo 144hz destekliyor, dahili hoparlörü var 4Watt galiba, gayet basit kullanıcılar için sesi çok iyi.
-
Nasil kaçırdık tüh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrts61 -- 21 Temmuz 2022; 17:40:20 >
Monitör geldi. Kabul edilebilir ışık sızması ve ghosting var. Ölü piksel de yok. Bu fiyata iyi bir tercih oldu, özellikle ghostingin va panellerdeki gibi arkasından görüntüyü sürükleme olayı yok. Çok hafif var oyunlarda falan belli olmuyor. Dp kablosu çıkmaması büyük eksik çünkü gsync açılmıyor. Açılacak mı onu da bilmiyoruz gerçi iddialar o yönde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bir adet pixel çıktı ama böyle kullanıcam. iadeye gitmesin. değişim olursa yollarım ama yok sanırım @liaratsoni @El Chapo @fatmucu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 22 Temmuz 2022; 21:40:1 > -
Eğer dikkatini çeken bir yerde değilse bence gönderme hocam. Amazon değişim yapmaz büyük ihtimalle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 yıllık 1080p 60 hz monitörden sonra ilaç gibi geldi. bu da bi 10 yıl ileri atar beni. ölü piksel çıkmadı
-
hocam gerçekten çok güzel çıktı güle güle kullanın
yıllardır küçücük ekrana bakıyormuşuz
bu arada hoparlörde almak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 22 Temmuz 2022; 23:33:40 > -
hocam sadece siyah ekranda mavi çıkıyor diğerlerinde gözükmedi. zaten 2k pixel sayısı çok
-
eyvallah hocam Allah razı olsun. 21 inç 60 hz 1080p den sonra baya iyi geldi. hoparlöründen fazla beklentim yoktu zaten. zamanında 150 liraya logitech z506 almıştım halen onun ekmeğini yiyorum
-
Bugün geldi 1 ölü pixel çıktı. Işık sızması beklentimden bir tık fazla geldi. Daha önce 27" philips WQHD kullanıyordum 60 Hz.
Benim sorunum bir türlü UFO test te 120/144 Hz görememem. Aynı sorunu yaşayan oldu mu ?
LENOVO Legion S7 Amd R7 5800h 16gb Rtx3060 bilgisayarım var ve ekranın/GPU nun driverlarını güncellememe rağmen 64 HZ de takılı kalıyorum testte.
İçinden çıkan HDMI kablosunu kullanıyorum. WQHD çözünürlükte seçenek olarak 60 ve 120 var. İşin garibi 60 Hz seçtiğimde UFO 32 gösteriyor.
Çıkamadım işin içinden
-
nvidia control panel, çözünürlük değiştirin orada hz seçimini 144 yapın
-
Hocam oraları çoktan yaptım zaten control panel vs, bunlar ilk etap yapılacak ayarlar...
Ayrıca 144 Hz seçeneği çıkmıyor zaten. Ayrıca HDMI kullanmama rağmen DP gözüküyor panelde
Pcye res attım 120yi gördüm ama laptop ekranını kullanmayı seçtiğimde 165 göstermesi gerekirken(Normalde hiç harici ekran takılı olmasa ve pc restart sonrası başlasa 165 gösteriyor) 64 gösteriyor yine, tam çözemedim olayı
Sizde nasıl refresh rate UFO test yaptınız mı? HDMI mı DP mi kullanıyorsunuz ?
-
laptop portundan dolayı olabilir. şu an aklıma bir şey gelmedi
-
Benim sipariş iptal olmuş ??
Çok değil kasımda gittigidiyor da 2370₺ ye sattılar bu IPS glow çöpünü. $=12.5₺ Yani ederi zaten bu: sub 200$, daha fazlası VERİLMEZ. https://forum.donanimhaber.com/viewsonic-27-1440p-144hz-ips-vx2758-2kp-mhd-2370tl--151262684
Aynı ay amazon'da 3000₺ LG 27GL83A-B çöpünü de itelediler.
Miniled paneller bi yaygınlaşsın seri üretime düzgün geçilsin bunlara bakmayacağız bile. Ama daha yatırım yapmıyorlar işte nasıl olsa alan var diye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 24 Temmuz 2022; 23:51:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X