Şimdi Ara

Viewsonic VX2276-SMHD Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linkteki monitör nasıldır? Tasarımını çok beğendim ancak aklımda tepki süresiyle ilgili soru işaretleri var. 4ms gtg olduğu yazıyor ancak viewsonic'in kendi sitelerinde bile başka başka değerler mevcut. Örneğin Türkiye sitesinde 4 ms ortalama değer vermişken başka ülke sitelerinde ise 14 ms ye kadar yazdığı olmuş.

Kullanım amacım genel kullanım diyebiliriz ancak Fifa 17 yi yoğun şekilde oynuyorum bu yüzden ghosting olmaması input lag olmaması önemli. Daha önce benq gw2270h almıştım onda 5 ms tepkime süresi yazıyordu ancak fifa da inanılmaz şekilde ghosting oluyordu. O monitör va panel viewsonic ise ips.

Bir de şöyle bi durum var 5 ms diye aldığım benq fifa da ghosting yaparken 7ms olan televizyonumda herhangi bi ghosting olmuyor bu da garip geldi bana.

Kısacası bu monitöre 563 tl verilir mi sizce.? Renk canlılığı ve görüş açısı önemli olduğu için ips bakıyorum ancak hepsinden önemlisi ghosting ve input lag olmaması.

http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2276-smhd-21-5-4ms-analog-hdmi-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV0000009FIB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.