Şimdi Ara

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
15
Favori
52.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StarKk

@Seroloz Erhan Bey'in aktarmasına göre keystone yapmadan sağ sol ayarlama menüsünden perdeye görüntünün net oturtulabileceğini iletti. Keystone olmadan tam olarak ayarlamak mümkün değil mi ?

@ozzyzeus teşekkürler, sıfır almayı düşünüyorum. Cihazı aldıktan sonra perde boyutuna karar vereceğim.

Evet oturur, dikey keystone ile tam karşıdan ve doğru mesafeden yansıttığımızda her perdeye oturacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• StarKk kullanıcısına yanıt
    Valla ben dikey keystone olayını çok da beğenmedim. Zor iş o. Tam karşıya koyarım oynatmam diyorsan al. Kendince artıları çok. Powerbankla çalışıyor. Ama oraya buraya taşırım dışarda seyrederim dersen eninde sonunda keystone gerekecek. Ben almanı tavsiye etmiyorum. Viewsonic malın arkasında dursun yeni patch çıkarsın. Adamların umrumda değil. Boşuna sinir olma kardeşim. Az para daha koy lazer lg al. İçinde netflix ve YouTube da var.
  • @Seroloz aslında tam karşıdan izleyeceğim ve oynatmayı da düşünmüyorum. Netflix vr youtube’u apple tv ile çözerim diyr düşünüyorum. Lg hr80LS yi mi diyorsunuz ? Bu cihazla ilgili dr hiç inceleme yada yorum yok :(

• Simetri hastası değilsen m2 al. Mutlaka keystone gerekir. Şu an bende diğer kullananlarının çoğu da yamuk kullanıyor. Sağdan soldan eşit olmuyor. Sinirlerin bozulmasın. Ufacık bir keystone açarsam frame atlaması yapacak
  • Reddit forumlara baktım. 0.60 update ile bu sorunlara bir çözüm gelecek diye mail atmışlar. Bence biraz daha bekle. Paranı boşuna harcama çözerlerse alırsın yoksa sakın alma. Eninde sonunda keystone kullanırsın. Bizde zaten var 0. 60 gelsin bakalım. Söyleriz sana
  • @Seroloz bilgi için teşekkürler, bekleyelim bakalım :)

• Viewsonic PX727-4K hakkında neler düşünüyorsunuz acaba ? M2'den vazgeçip alınır mı sizce

• quote:

Viewsonic PX727-4K hakkında neler düşünüyorsunuz acaba ? M2'den vazgeçip alınır mı sizce

Optoma olabilir ;

• @OlguErhan Olgu Bey sizin bazı incelemelerinizde LG projektörleri sevmediğinizi belirtmiştiniz. LG HF80LS modeli hakkında düşünceleriniz nedir ? Özellikleri açısısından gayet iyi gibi duruyor. M2 ile kıyaslamanız mümkün mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Tr sartlarinda alabileceginiz en iyi cihaz hf80ls, garantili taksitli webos 4.0 netflix lisansli.

Laserin avantaji ledlerden daha parlak canli keskin goruntu vermesi. Lg pj de tv lerindede kullanilan xd engine goruntu motoru, truemotion var.

Hafif caprazdan sorun olmaz, keystone var.

Siyah seviye normal, basarili sayilir

M2 , xgimilere bosa para vermeyin, %100 rec 709 renk alani var.

Cok basarili bir pj.

Alıntıları Göster

Merhaba, siz HF80 LS modelini kullanıyor musunuz ? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler.

• quote:

@OlguErhan Olgu Bey sizin bazı incelemelerinizde LG projektörleri sevmediğinizi belirtmiştiniz. LG HF80LS modeli hakkında düşünceleriniz nedir ? Özellikleri açısısından gayet iyi gibi duruyor. M2 ile kıyaslamanız mümkün mü ?

Kıyaslama yapamıyorum, ama en güzeli satın alın olmadı zaten yasal 14 gün iade süreciniz var. İçinize sinmez ise iade edersiniz.

• Selamlar 1.5 aylik olan m2 projeksiyon cihazimi maddi bir takim pribkemlerden dokayi satma karari verdim cihaz suan 20 saattedir 30000 saat lamba ömrü vardir kutu icerigi vs eksiksizdir cihazim turkiye garantilidir 22 ay daha garantisi vardir tekirdag corludayim isteyen elden gelip alabilir veya kargo ucreti karsi tarafa ait olmak suretiyle korunakli orjinal kutusuyla kargo yapabilirim cihazin sifir neyse o sekilde muhafaza edilmistir esksiksizdir ozelden mesaj atanlara foto vs gonderilir referanslarim mevcuttur pazarliksiz son fiyatim 6000 tldir pazarlik icin lutfen mesaj atmayin

• htopdas H kullanıcısına yanıt

Üstad çok alakasız karşılaştırma olmuş. Kesinlikle Optoma alabilirsiniz.

• Keystone olayı ile ilgili soru işaretlerini çöZelim ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 27 Ocak 2021; 10:37:41 >
  • Cihazı bugün teslim aldım ve 2-3 saat test ettim..
    Film izlerken ortasınsa bi anda kesildi ve adaptörü kontrol ettiğimde aşırı ısındığını(el değmeyecek kadar) fark ettim. Adaptörlerin ısınması normaldir ama bu seviyesine hiç denk gelmedim. Adaptörü tekrar soğuyunca cihaz çalıştı fakat yine çok ısınıyor.
    Bu sorunu başka yaşayan oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperyaman

Cihazı bugün teslim aldım ve 2-3 saat test ettim..
    Film izlerken ortasınsa bi anda kesildi ve adaptörü kontrol ettiğimde aşırı ısındığını(el değmeyecek kadar) fark ettim. Adaptörlerin ısınması normaldir ama bu seviyesine hiç denk gelmedim. Adaptörü tekrar soğuyunca cihaz çalıştı fakat yine çok ısınıyor.
    Bu sorunu başka yaşayan oldu mu acaba?

Normal değil, ben hafta sonları 8-10 saat bazen aralıksız çalıştırıyorum. Isınmıyor.

• Kesinlikle normal değil haziran ayından beri kullanıyorum. Yaklaşık 500 saat gibi kullanım oldu adaptör ısınması kendi kendine kapanma gibi birşey başıma gelmedi. İade sürecine girin bir an önce sonra işler uzar
  • Merhabalar, İncelemelerim sonucu BENQ W2700 aldım. Çok memnunum muhteşem bir deneyimmiş.

katkılarınız için teşekkürler.

• Merhaba. Viewsonic M2 cihazıma Amazon Fire Stick 4K bağladım. Cihaz açılırken sol üst köşede 1080P yazıyor. Aptoide üzerinden netflix kurdum. Ancak test pattern 540P gösteriyor. Yapmam gereken ayar mı var yoksa cihaz mı sorunlu?

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarsoysal

Merhaba. Viewsonic M2 cihazıma Amazon Fire Stick 4K bağladım. Cihaz açılırken sol üst köşede 1080P yazıyor. Aptoide üzerinden netflix kurdum. Ancak test pattern 540P gösteriyor. Yapmam gereken ayar mı var yoksa cihaz mı sorunlu?

Netflix Aptoide üZerinden kurmuyoruz.

orj amazon netflix uygulamasını kurun. Onu ve youtube yi indirebilmek için amazon america üyeliği alıp login olun öncelikle.

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 11 Şubat 2021; 13:36:20 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.