Şimdi Ara

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
633
Cevap
15
Favori
53.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu hepsi yapıyor herhalde. Daha parlak makinelerde çok dikkatini çekiyor. Ama m2de çok parlak kalmıyor ve rahatsızlık vermiyor. Plex mi bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonmaister

Görüntüyü yansıtınca kenarlarda hayali bir ışık kalıyor sebebi nedir?

Dijital düzeltme yapan tüm cihazlarda dış kısımlarda gölge olur, H1 H2 H3 hepsinde var.

Perde aldığınızda ve dış siyah çerçevelerine görüntüyü oturtunca o gölgeyi hiç görmezsiniz.

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M2 de rahatsızlık vermiyor. H2 daha parlak olduğu için gözlerim hep kenardaydı

• @Seroloz Evet hocam M2'ye Aptoide üzerinden kurduğum Plex

@OlguErhan Çok Teşekkür ederim.
  • İçindeki işlemci Android zidoo6s e denk geliyor herhalde. Malum şuan 10 çıkacak galiba. Yeterli bir Androidi olsa da firestick nvidia shield ile destek vermek daha kullanışlı yapar. Ama ben bir süre sonra cihazın netflix ve YouTube sertifikası alacağını düşünüyorum. Adamlar yok satıyormuş karşılığını versinler bir zahmet.

• M2 yok sattığı kadar var. Cihazın kendi netflixi ile çektim bu resimleri. Son firmware versiyonu 0.46 mıdır?

• Kendi netflix 480 p verir.grnelde netflix kullanınacağım diyorsan sana önerim Amazon firestick 4k alman. Direk m2nin arkasındaki usb3den de elektirik alırsın. Firestick için fiş aramana gerek yok cihazla beraber çalışıp kapanır. M2 için mükemmel bir tercih. Letgo'da falan satan çıkar

• Arkadaşlar günaydın.M2 yi 2 haftadır kullanıyorum.Dün gece kulağımı yaklaştırınca fandan üfleme sesinin arkasında tiz başka bir ses olduğunu farkettim.bu ses acaba hep Vardı da ben mi farketmemişim sizde de var mı acaba?böyle nasıl tarif etsem metalik bir dönme sesi zzzzzzz şeklinde sanki.inşallah fan bir kabloya falan değmiyordur.

• mehmet oguz M kullanıcısına yanıt
    Fan sesidir o. Zaten dediğin gibi kablo falan olsa direk garantiye girer. Birebir değiştirirler. Seyretmeye devam

• İzlerken dikkat edip yazarsanız sevinirim sizde de aynı ses var mı diye.

• Selamlar,

Mi Box S kullanırken fiş derdinden kurtulmak için projeksiyonun usb çıkışını kullansam sağlıklı olur mu? Sanırım mi box 5V 2A ile çalışıyor.

• Mi box öyle çalışıyor mu bilmiyorum.Firesticki tvlerde kullandığımız için biliyorum. Mi şimdi stick çıkardı. Yakın bir zamanda 4k olanı da çıkacaktır.

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Som bir güncelleme aldı. 0.56 şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Selamlar,

Mi Box S kullanırken fiş derdinden kurtulmak için projeksiyonun usb çıkışını kullansam sağlıklı olur mu? Sanırım mi box 5V 2A ile çalışıyor.
    Stickler olabilir ama mi boxu USB ye bağlamak pj için riskli. Voltaj bizde stabil değil ani değişimlerde pj nin kartı yanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 28 Temmuz 2020; 12:51:24 >
  • Seroloz S kullanıcısına yanıt
    Güncelleme üzerinde ne kadar beklesem de güncellemeyi göremedim.

Bende Mi Box var oda işimi gördü. Firestick almama sizce gerek olur mu? Çok cidi bir fark yaratabilir mi?

Son olarak aptoide üzerinde Kodi, Vlc uygulamaları nasık kurabilirim M2'ye?

Teşekkürler
  • Kodi rahat çalışıyor

• @OlguErhan hocamın 1 saatlik videosundan anladığım kadarıyla haricen Aptoide TV kurup Kodi vs kurabiliceğim.

Mi Box varken FireStick almaya gerek varmı? İleride Shield alabilirim.
  • tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Mibox varsa sıkıntı yok devam, Shield Pro ya geçersiniz ilerde.

• Şuan hiç bir yerde bulamıyorum, nasıl alacağız bu projeksiyonu.

• Bayram sonrası gelecekmiş

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.