< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım. (44. sayfa)

-
-
ip ile atılıyor hocam domain sorguyu kaldırdılar.
146.66.155.1
bu ip ile atabilirsiniz.
-
-
Tabii ki işin sonunda nereden çıkış verirse versin kablolar fiziksel olarak İstanbul'dan geçtiği için tabii ki trafik oraya gelecek. Ama internet trafiğinin büyük bir kısmının yurtdışına ve İstanbul olması POP'lardaki cihazlara ekstra yük bindirmek dışında bir işe yaramıyor. Mesela Konya-Acıbadem ve Kayseri-Acıbadem hatları devreye alınınca Ulus'taki yük 3 Terabit'e yakın azalmış. Birde Gaziantep, Diyarbakır, Van, Erzurum, Trabzon POP'larından İstanbul'a hatlar açılsa Ankara trafiği rahat bi 5 Terabit daha düşer.
-
-
Çekmeköy tarafındayım ama bu taraftaki santraller hep Ümraniye ye bağlı olduğu için öyle gösteriyor hocam. Senin iyiymiş daha ne olsun. Ne taraftasın?
-
Santraldeyim.
-
Hocam internet açısından çok iyi bir noktadasın, trafik vs konusunda ise çok kötü bir yerdesin.
Telekom un Tepeüstü nde Teknoloji Merkezi var, üstüne Ümraniye Telekom Müdürlüğü ne de uzak değilsin. Acıbadem Telekom a olan yakınlığından bahsetmiyorum bile :)
Alemdağ caddesi yürüyüş yolu yenilenmiş bu arada, ben en son geldiğimde şu anki halinde değildi. Ben nette gördüm. Demek ki bayadır gelmiyorum Ümraniye ye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 14 Şubat 2024; 23:6:55 > -
Bizim hep böyle oldu direk çıkış vermiyor turk telekom şuan Vodafone kullanıyorum afyon izmir üzerinden çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden cs go da 110 ms vardı şimdi 55 filan ortalama pubg mobile de 80 ms var idi şimdi 48 ms var max
Afyon pop noktasını Vodafone kullanıyor oradan İzmir'e gidiyor afyon merkez ping 3 ile başlıyor.
Gigaspeed Kocaeli değerleri.
-
Netbone Kocaeli değerleri :
-
Türknet Kocaeli Değerleri :
-
-
Elmalıkentteki türknet faciasından sonra buraya taşındığımızda da leşti ama şansa kablonet ve telekom durup dururken binaya dolap koydu da düzgün internet kullanabildim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlısı olsun hocam, güle güle kullanın.
-
Route baya iyileşmiş hocam bendede 38 felan çıkıyor.
-
Maşallah dediğimiz 5 dk yaşamıyor. Eve geldim internet patates olmuş trde 600 ping atıyordu aradım 30 dk sonra tekrar bakın dedi son hali şu şekilde;
-
Superonline 1Gbps Kocaeli Ping değerleri :
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X