< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım. (24. sayfa)
-
-
Kablolu kullanmıyor musunuz?
-
Ben de 22 diyor
-
Çok iyi bir rakam hocam rotayı merak ettiğim için soruyorum, Frankfurt IP adresi 52.94.17.140 olarak gözüküyor buraya bir tracert yapabilir misiniz?
-
Hocam ben italya'da olduğumu unutmuşum ya Ben de diyorum neden bu kadar düşük çıkıyor, isterseniz yine de traceroute atabilirim.
-
Bende diyorum nasıl bu kadar düşük çıkar kesin WEB kaynaklı hatalı gösterdi ondan öyle oldu herhalde dedim. Tracert bir yana oralarda hızlar ne alemde ne kadar ödüyorlar yazarsanız seviniriz hocam.
-
Hocam burada eğer altyapınız FTTH destekliyor ise 2.5gbit hız veriyorlar 24.90 Euro, FTTC ise 200 mbit veriyorlar aynı fiyat, upload 20 mbit biraz oradan kısmışlar. Eğer ikisi de yoksa ADSL ile 30mbit veriyorlar.
Şu an Torino'da bulunuyorum. FTTC var, 100mbit Wi-Fi ile rahat rahat güzel gidiyor.
-
Upload tarafında aynı kaderi yaşıyoruz demek :D tabii genel olarak bakarsak ucuz ve altyapının verdiği hızı en tepeden almak çok iyi olmalı.
-
Evet, burada genel olarak altyapı önem veriliyor. Bazı yerlerde hala ADSL var gözüküyor ama çoğu yer için fiber var. Dediğiniz gibi maksimum hız vermeleri güzel bir şey. CS:GO sunucuları bile farklı hocam ruslar gelmiyor.
-
Hocam onun için tuketici.btk.gov.tr adresinden bir kayıt açın gelecek olan yanıta göre konuşalım derim.
https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365
-
Tr den oraya o kadar düşük ms olmaz siz başka ülkedesiniz diyecektim ki siz yazmışsınız başka ülkedeyim diye.
-
Bir süreliğine bu ping sürelilerini görmek güzeldi hocam. TR’ye döndüğümde kablonetten sallarım bir ping ama benim de yüksek oluyor genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 20 Eylül 2023; 16:24:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bölümümüzde yurtdışına giden arkadaşlar gittikleri yerlerdeki saha dolaplarını, ankastre kutularını fotoğraf çekip foruma yüklüyorlar.
Siz de böyle bir konu açsanız hocam? Sizden ricamdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Eylül 2023; 15:16:17 > -
Düşük ping alırım diye kablonet taahhüt bozup superonline geçtim, berbat.
Konum İzmir
Buna bir çözüm bulabilir miyim ?
-
Hocam İstanbul'daki Cloudflare sunucusu için pinginiz nedir (1.1.1.1)? Eğer 20ms'nin altında ise WARP VPN kullanabilirsiniz (ücretsiz şekilde). Böyle yaparsanız ping değerleriniz düşebilir.
-
Yok hocam ya, o kadar pişman oldumki superonline’a geçiş yapmakla. Rezillikmiş vallahi, bu konuyu daha önceden görsem geçmezdim.
PING 1.1.1.1 (1.1.1.1): 56 data bytes
64 bytes from 1.1.1.1: seq=0 ttl=51 time=52.522 ms
64 bytes from 1.1.1.1: seq=1 ttl=51 time=51.642 ms
64 bytes from 1.1.1.1: seq=2 ttl=51 time=52.641 ms
64 bytes from 1.1.1.1: seq=3 ttl=51 time=52.602 ms
64 bytes from 1.1.1.1: seq=4 ttl=51 time=52.249 ms
--- 1.1.1.1 ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 51.642/52.331/52.641 ms
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence Superonline aramanız lazım çünkü paylaştığınız ping değerleri gerçekten yüksek ve normal değil.
İzmir'deki bir kullanıcı için normalde 10-15ms olması gerekir.
1.1.1.1'in tracert'ını paylaşabilir misiniz? Ona da bir bakalım.
-
Gidip statik IP mi alsam acaba diye düşünüyorum, böyle leş gibi hizmet verdikleri için ödüllendirmek gibi de mi olacak bilemedim.
-
Maalesef hocam. Buraya kısa süreliğine geldim. Yurtta kaldım, orayı da kapatmışlar elektrik odasına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X