Şimdi Ara

Videoya İsim Dışında İmza Eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'a yüklemeyi düşündüğüm bir video var. İsmim dışında ne yazabilirim imza olarak? Video doğayla ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: goodbadugly2

Amaç videonun çalınmasını engellemek veya çalındığında hak iddia etmek ise Youtube kanalının ismi, yoksa linki veya bir mail adresi eklenebilir. Eğer video çalınırsa ve çalan kişi şikayet edilirse Youtube videoyu yükleyen şahıslara o videonun kendilerine ait olup olmadığını sorabilir, videoda logo vs. yoksa ilk yükleyenin kim olduğununda pek bir önemi yoktur.

Hocam cevabınız için teşekkürler. Evet, amacım videonun çalınmasını engellemek ve bana ait olduğunu kanıtlamak. Youtube kanalım yok. Ayrıca imza olarak link, e-posta vb eklersem ekranda gereksiz kalabalık olur ve videonun çekiciliği düşer diye düşünüyorum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.