Arkadaşlar videolara kendi yazdığım alt yazıları eklemek istiyorum. hangi programla nasıl yaparz anlatabilirmisiniz? orjinal alt yazısını değilde kendi yaptığımı eklemekten bahsediyorum bilen varsa yardımcı olur umarım ... şimdiden teşekkürler
Bende bir aralar yapmıştım, not defterine yapıyordum. Not defterini kaydettikten sonra uzantısını(txt) değiştirip .sub yapıyordum ve videoyla altyazının ismini aynı yapıyordum. Oluyordu. Sende uzantıyı .sub yap videoyla altyazı dosyasının ismi aynı olsun. Videoyu aç, altyazının görünmesi lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Nemesiss97
Bende bir aralar yapmıştım, not defterine yapıyordum. Not defterini kaydettikten sonra uzantısını(txt) değiştirip .sub yapıyordum ve videoyla altyazının ismini aynı yapıyordum. Oluyordu. Sende uzantıyı .sub yap videoyla altyazı dosyasının ismi aynı olsun. Videoyu aç, altyazının görünmesi lazım.
senkron işini nasıl yapıyordunuz acaba ??
quote:
Orijinalden alıntı: Nemesiss97