Şimdi Ara

Videoya alt yazı ekleme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar videolara kendi yazdığım alt yazıları eklemek istiyorum. hangi programla nasıl yaparz anlatabilirmisiniz? orjinal alt yazısını değilde kendi yaptığımı eklemekten bahsediyorum bilen varsa yardımcı olur umarım ... şimdiden teşekkürler

• Bende bir aralar yapmıştım, not defterine yapıyordum. Not defterini kaydettikten sonra uzantısını(txt) değiştirip .sub yapıyordum ve videoyla altyazının ismini aynı yapıyordum. Oluyordu. Sende uzantıyı .sub yap videoyla altyazı dosyasının ismi aynı olsun. Videoyu aç, altyazının görünmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemesiss97

Bende bir aralar yapmıştım, not defterine yapıyordum. Not defterini kaydettikten sonra uzantısını(txt) değiştirip .sub yapıyordum ve videoyla altyazının ismini aynı yapıyordum. Oluyordu. Sende uzantıyı .sub yap videoyla altyazı dosyasının ismi aynı olsun. Videoyu aç, altyazının görünmesi lazım.

senkron işini nasıl yapıyordunuz acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemesiss97

Bende bir aralar yapmıştım, not defterine yapıyordum. Not defterini kaydettikten sonra uzantısını(txt) değiştirip .sub yapıyordum ve videoyla altyazının ismini aynı yapıyordum. Oluyordu. Sende uzantıyı .sub yap videoyla altyazı dosyasının ismi aynı olsun. Videoyu aç, altyazının görünmesi lazım.

senkron işini nasıl yapıyordunuz acaba ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.