Bildirim
(videolu) air 540 TEMPERED GLASS EDITION by chriss
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
tamam -
laz galiba -
Sanırım CPU da GPU da sıvı soğutma ile soğuyor, o kadar fan kasaya gürültü açısından biraz fazla değil mi? Cihazın içinde fırtına yaratır onlar, sesi nasıl? -
önceki projemden bahsediyorsunuz sanırım. kasa üstü fanlar inlet olduğu için ses dışarıya çıkmıyordu. ayrıca üzerindeki fanlar bulunabilecek en sessiz fanlar.
gürültü açısından hiç bir problem teşkil etmedi.
ayrıca evet hem anakart hem işlemci hem de ekran kartı sıvı soğutmaya dahildi.
bu başlığı yeni bir proje için açtım. yavaş yavaş ekleyeceğim.
teşekkürler -
-
Bir gelişme var mı ? Sanırsam aklınızdaki projeye benzer lian-li'nin bir kasası vardı. Sonucu merak ediyorum. -
tahmin ettiğimden daha maliyetli ve zor olmaya başladı
aynen lian le ürününe çok benzer bir görünümü olacak ama tabiki farklı olacak. bekleyin devam ediyorum -
-
-
-
-
Bu çalışmanıda sabırsızlıkla bekliyorum. -
teşekkürler hocam. sistem
%95 bitti
fotolarını çok yakında çekip paylaşacağım -
sona yakın
ufak rötuşlar kaldı videoda belli zaten. daha güzel fotolar ve videolar da paylaşacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 21 Haziran 2016; 0:10:46 > -
-
Güzel olmuş. :) -
-
çok güzel olmuş, kasayı (dışını) sipariş ettiysen linki atabilir misin? -
kendi tasarımımız hocam. kasanın orijinali air 540
Benzer içerikler
- şerit led neden yanıp söner
- araç çalışırken akü voltajı kaç olmalı
- kaçak akım rölesi neden atar
- evin yarısında elektrik var yarısında yok neden
- motor aküsü nasıl şarj edilir
- dji mavic 4 pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X