Şimdi Ara

Videodaki wireless km saati nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Wireless olması hoşuma gitti açıkçası mtb bisiklette kablolu zor olacağından bunu almayı düşünüyorum. Ucuz birşey lazım çünkü hepsinin sonu aynı oluyor bisikleti kilitleyip gidince parçaları çalıyorlar sizce nasıl doğru bilgileri gösterir mi?

fiyat: 32 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 21 Ağustos 2012; 17:59:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Wireless olması hoşuma gitti açıkçası mtb bisiklette kablolu zor olacağından bunu almayı düşünüyorum. Ucuz birşey lazım çünkü hepsinin sonu aynı oluyor bisikleti kilitleyip gidince parçaları çalıyorlar sizce nasıl doğru bilgileri gösterir mi?

fiyat: 32 lira

32 liraya kaliteli kablolu KM saati bile yokken wireless olması düşündürücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

yani alma mı diyorsunuz? param var fakat ikisini de eninde sonunda ya kıracaklar yada çalacaklar. Onun için fazla para vermek istemiyorum işimi görmez mi acaba?(bisikletimi kilitlemek zorunda olduğum zamanlarda reflektörlerimi bile çalıyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 21 Ağustos 2012; 18:40:50 >
  • Kablolusu var bende, yere düşürürsen parçaları düşüyor, bir süre sonra tuşları bozuluyor. 30 liraya 2. el Sigma 509 bulabilirsiniz. Kablolu olması daha iyi. Kablosuzlar telefon hatlarından etkileniyor.

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

yani alma mı diyorsunuz? param var fakat ikisini de eninde sonunda ya kıracaklar yada çalacaklar. Onun için fazla para vermek istemiyorum işimi görmez mi acaba?(bisikletimi kilitlemek zorunda olduğum zamanlarda reflektörlerimi bile çalıyorlar)

Bende Echowell Bri3 var geçen sene 40 TL ye almıştım kablolu ama çıkarılabiliyor su geçirmeme özelliği de var.

• quote:

Bende Echowell Bri3 var geçen sene 40 TL ye almıştım kablolu ama çıkarılabiliyor su geçirmeme özelliği de var.

Hocam Bri3 yokmuş sitede bri1 buldum bu işimi görür mü? ayrıca korkum kablo kopar mı mtb amortisorlü bisiklet sonuçta.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-aksesuar-bisiklet-km-saati-5-fonksuyonlu-beyaz-renk-bri-1-wiredbedava-kar-35245528/detay

@Einstein teşekkürler wirelessten vazgeçiyorum o zaman. Wireless'ı da kablo kopmasından korktuğum için düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Hocam Bri3 yokmuş sitede bri1 buldum bu işimi görür mü? ayrıca korkum kablo kopar mı mtb amortisorlü bisiklet sonuçta.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-aksesuar-bisiklet-km-saati-5-fonksuyonlu-beyaz-renk-bri-1-wiredbedava-kar-35245528/detay

@Einstein teşekkürler wirelessten vazgeçiyorum o zaman. Wireless'ı da kablo kopmasından korktuğum için düşünüyordum

Alıntıları Göster
    Burda var http://bisikletgungorler.com/index.php?route=product/product&product_id=174

Farkları ise burda

Güzel bağladıktan sonra kopma olmaz zaten kablosu yeterince uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 21 Ağustos 2012; 22:23:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Burda var http://bisikletgungorler.com/index.php?route=product/product&product_id=174

Farkları ise burda

Teşekkür ederim bri3 alıyorum o zaman. Umarım mtbde kullanırken kablosunu koparmam son bir sorum olacaktı saat kısmını kolayca elle çıkarabiliyor muyuz bisikleti bir yere bırakınca çaldırmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

Farkları ise burda

Teşekkür ederim bri3 alıyorum o zaman. Umarım mtbde kullanırken kablosunu koparmam son bir sorum olacaktı saat kısmını kolayca elle çıkarabiliyor muyuz bisikleti bir yere bırakınca çaldırmak istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Çok rahat çıkıyor altında plastik yeri aşağı doğru itip saati çekiyorsunuz o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 22 Ağustos 2012; 0:40:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.