Bildirim
videodaki her kareyi görmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
KMPlayer'da f tuşu ile bir kare ileri, shift+f ile bir kare geri gider. çok kullanışlı bir özellik
Bu arada programın kurulumunda dikkat edersen ileri geri atlamalarda kesin bir zamana mı yoksa en yakın keyframe'emi atlama yapacağına dair bir ayar var. Bende kesin zamana göre ayarlı. -
benim istedigim gibi olması icin hangisine ayarlı olması gerekli ben mümkünse sn de cektigi 60 karenin her karesini görmek isterim -
Valla şimdi bir film açtım 25fps lik. Gerçektende 1 kare 1 kare ilerletiyormuş. Yani atlama yok. Video izlerken Tab'a bas video bilgileri çıkar. Sonra f ile kare atlatınca orda gösteriyor. Kare yazan yer birer birer artıyor. -
tamam hemen deniyorum banada öyle kare kare lazım -
teşekkürler işimi gördü birde bu programda ekran görüntüsü alma gibi bir özellik varmı yoksa kendimizmi alıcaz -
olmamı. zahmet edip biraz kurcalarsan bulursun.
neyse bunu da yazayım daha bişey sorma
sağ klik-"yakalama"-"çerçeve: hızlı yakala" (kısayol ctrl+a) -
gerek kalmadı bu forumda buldum ayrıca programı kurcaladım ve hiçbiryerinde kısayolu yazmıyor yaşnızca hızlı orta yavas ayarlarını buldum ve aynılarını kendi kulandıgım gom playerda yapıyormus o yüzden kmplayer ı kaldırdım tekrar sağol teşekkürler -
Yapamadım demiyorsun birde hiçbiryerde kısayolu da yok diyorsun.
Ben nasıl yaptım acaba. Biraz kurcalamadan birşey öğrenemezsin. Birde tarif de ettik yani -
sen tarif etmeden önce ben bu siteden kısayolunu öğrendim gerek kalmadı ayrıca bişey sorduk söyledin diyede ne bu tavırlar anlamıs değilim alt tarafı basit bi soruydu bitti gecti zaten kullanmıyorum yardımın icinde teşekkürümü ettim dahasına gerek yok kurcalayarak yada kurcalamayarak ögrenmekte bana kalmıs -
adamhaklıbeyler -
hangi adam sence ?
km player den asla vazgeçemem.....1 numara bence
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telegram izin verilmeyen video indirme
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- lcd tv renk bozulması
- microsoft visual c++ nedir
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- telefon wifiye bağlanmıyor
- video boyutu küçültme
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- telefon neden kasar
- internet yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X