Şimdi Ara

Video upload ve oynatım scripti yazdırmak istiyorum. Ücretli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Video web sitesi hazırlıyorum. Ama öyle youtube gibi binlerce video olan bir site değil. 10 tane kategori içerisinde 5'er tane video olacak şekilde bir site. Yaptırmak istediğim, bir kullanıcı paneli ile girip, videoyu bilgisayarımdan upload edip, bir kaç küçük açıklama yazıp, bir ya da bir kaç kategoriye eklenmesi için seçim yapıp yüklemek. Bazı durumlarda da yotube gibi bir sitedeki videoyu eklemek istiyorum. Bilgilendirme amaçlı bir site olacak. Çok yoğun kullanımı olmayacak.

    Kategorilerde ise yan yana küçük kareler şeklinde 3'er ya da 4'er tane olacak şekilde sıralanması. Yeni eklendikçe alt tarafa doğru sıralanacak.

    Tasarımı ben yapıyorum, o yüzden istediğim sadece kod. Tasarımla uğraşmadan bu şekilde bir script için kaç lira istersiniz? Pm atabilirsiniz?



  • Sorun çözüldü. Konu kapatılabilir. Zaten kimse ilgilenmemişti
  • İlgilenmiştim, pm attım fakat fiyat pahalı dediniz. Böyle şeyleri 100TL'ye yaptıramazsınız, gerçi yaptırırsınızda donmuş gıda gibi ısıtıp verirler. Neyse sorunu çözdüğünüze sevindim hayırlı olması dileğiyle.
  • Kodların arasında boğulmama rağmen istediğim kod dizisini yazamadım :((( neyse kod işini artık bırakıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotking -- 30 Kasım 2015; 15:44:40 >
  • ARKADASLAR BEN YENI BIR SITE YAPIORUMDA VIDEO SITESI SUA VIDEO UPLOAD GÖNDERMEYI BI TURLU YAPAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ASP.NET YAPMAK ISTIORUMDA yardımcı olursanız cok sevınırım nerden baslayacagımı bılmıorumda :D ıyı gunler yardımlarınızı beklıorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.