Şimdi Ara

' Video sinyali yok (DVİ) '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/philips-226v4lab-215-226v4lab-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63280

Bugün bu ürünü vatan bilgisayardan aldım. Yardımcı olan arkadaş kutuda dvi kablosu var demesine rağmen dvi kablosu çıkmadı kutuda. Tekrar gidip söyledim. Normalde kutuda çıkmıyormuş. Ama aynı arkadaş yardımcı oldu bana. Bi yerden kablo buldu getirdi. Allah razı olsun kendisinden.

Sorunuma gelecek olursak. Monitörü analog (vga) çıkışından bağladığımda normal görüntüyü alıyorum sıkıntı olmadan. Ama dvi çıkışına bağladığım zaman " Video sinyali yok (DVİ) " diye bir uyarı alıyorum.
    Kablo bağlı olmayınca kabloyu kontrol et tarzı bir uyarı geliyor. Yani kablonun bağlantısında sorun yok.
    Bu problem neden olur? Ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Eğer deneme şansınız varsa monitörü başka bir bilgisayarın dvi portunda deneyin , çalışırsa sizin sisteminizin dvi portu arızalıdır. Bunun için de yeni bir ekran kartı almanız gerekir tamiri zor iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.