Eminim Dh'de ttnete bayilmiyor. Ekmek parasi iste :)
Henüz wifi'ye denk gelmedim İstanbul'da.30 dakikası için istenen fiyatta çokmuş.En kötü internet kafeye girilir 30 dakiksı 0.50 liradan oturulur.
Ayrıca bu wifi sisteminin güvenliği nasıl sağlanıyor?
Video çok güzel olmuş, aynı zamanda açıklayıcı.
Teşekkürler.
bu bu nedir bu
bi işe yaradığı yok.
arkadaslar fenercell net kullanıom 3glı vın yanı 5gb 19 tl aranızda kullanan varmı faura olayı nasıl..
Video gercekten açıklayıcı olmus bu arada İstanbul da bircok mekanda ttnet wifi lokasyonu bulabilirsiniz bir cok Cafe ve lokantalarda mevcut olabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Parn
Video gercekten açıklayıcı olmus bu arada İstanbul da bircok mekanda ttnet wifi lokasyonu bulabilirsiniz bir cok Cafe ve lokantalarda mevcut olabiliyor.
Android Tabled, Android Telefon ve iPhone için Wifi nerede ? uygulaması var, en yakınınızda nereler var gösteriyor cihazınızın GPS özelliği açık ve çalışıyor ise.. yine adrese göre arama yapılabiliyor nerelerde var diye
Gerçekten çok iyi bir videodu açıklayıcı ve hoş Erdi Özüağ'a teşekkür ederimn.
Ttnet wifi abone olsun abone olmasın bedava olduğu için ttnete teşekkürler tabi yöntemi bilmek gerekiyor :)
Çok iyi de... telefonla 5 dakikadan evvel bir parça yüklenemeyince pek de anlamı olmuyor.
Yine de bir artı TTNET için. Bu kadar olumsuzluğun yanında.
20 kb akar
kullanamadıktan sonra ttnet wifi var neye yarar.
Geçen hafta Samandıra Metro garajında kullandım, gerçekten ihtiyaçlarınızı rahatlıkla görebileceğiniz bir hızı var...
Aylık dünyanın parasını ödüyoruz ama bağlantılar çok kötü, altyapı 30 yıldır aynı, her ay sabit ücret adı altında milyonla lirayı ceplerine indiriyorlar, yazıklar olsun ki böyle bir kurumun reklamını yapıyorsunuz.
balıkesir'e giderken feribotta zaman geçirmek için notbookumu açmıştım ve ttnet wifi yi ilk orda kullandım. fena da değildi hani.
vallahi 2 kişi aynı yerden ayrı hesaplardan 2-3 saat civarı wi-fi kullandık 600 dk bitti ek paket al mesajı çıktı. Aradık kol centeri araştıralım dediler hiç bir şey yapmadılar. Ben artık bunlara hiç bir şey demiyorum.