Şimdi Ara

Video Oynatamama Sorunu. ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ]Arkadaşlar merhaba. Bir fotoğraf stüdyosunda çalışıyorum, dün kameradan bilgisayara aktardığımız videolar açılmıyor. Bilgisayarın başına geçtiğimde önce yeniden adlandır ile uzantı değiştirerek açmayı denedim işe yaramadı. Daha sonra yine bir çok farklı uzantı ve bir çok farklı media player ( başta gom olmak üzere ) açmayı denedim fakat yine başarısız oldu. Gom playerde videoları açmaya çalıştığımda Codec hatası verdiğini gördüm find codec yaptığımda gom playerin sitesine yönlendirdi. Orada eksik olan yahut hatalı olan codeci görmem gerekirken

"The required codec could not be found." yazısı ile karşılaştım. İnternette yaptığım araştırmalarda K-lite codec programını önerdiklerini gördüm. Fakat K-Lite Codec programını kurmama rağmen yine aynı sorunu aldım. Bir ton yol denedim, bir çok farklı program yükledim fakat bir türlü sonuç alamadım. 250 dosya arasından ( hepsi aynı sorun ) 2 3 tane usbye kopyalayıp eve getirdim kendi bilgisayarımda denemek için fakat yine aynı hata. Şuan videoların hatalı olduğunu düşünüyorum. Bunu kesin olarak nasıl öğrenebiliriz, videolar hatalı değil ise nasıl açabiliriz, hatalı ise nasıl kurtarabiliriz. Yardımlarınızı bekliyorumm

Açmaya çalıştığımız videolar düğün videoları ve
    bayramıın 4. gününe kadar düğün sahipleri videoları istiyor. Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foldercros -- 11 Eylül 2016; 19:47:38 >

• örnek bir video paylaşın belki bizde açılır birde belki kameraya has bir codec olabilir çeklen kameranın marka modeli nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 11 Eylül 2016; 23:10:22 >
  • K lite codec denediğimi zaten yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kopyaladiginiz videolari direkt convert programlari ile cevirmeyi denediniz mi? Ornegin imtoo

Farkli bir kamera programi ile pc ye kopyalamayi denediniz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.