Şimdi Ara

Video nun görüntü boyutunu değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir avi dosyası var. Bunun orjinal boyutu 4:3 formatında imiş. Ancak bunu (sanırım) 16:9 formatında kaydetmişler. DVD' ye aktardığımda ekrana tam olarak sığmıyor. Merak ettiğim benim bu dosyayı yeniden boyutlandırmam mümkün mü? Yani görüntünün daralmasını ve üst ve alt bölümlerdeki siyah boşlukların kaybolmasını istiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Not: Flimin alt ve üstündeki siyah boşluklar sanki flimin bir paçası gibi kayıt edilmiş. Yani neroda output video formatını 4:3 ya da 16:9 yapmam faketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.fly -- 8 Mart 2008; 13:18:11 >

• VirtualDub ile yapılabilir sanırım. Daha önce forumda da belirtmiştim. Şöyle ki:

• Harika tam istediğim program. Biraz geç teşekkür ediyorum çünkü programı kullandım. Sonuç tam istediğim gibi. Özellikle kırpma özelliği çok işime yaradı.
    Teşekkürler
  • @atakan84 sağol benimde işime yaradı
  • Rica ederim arkadaşlar.

Yardımcı olabildiysem, ne mutlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

Rica ederim arkadaşlar.

Yardımcı olabildiysem, ne mutlu.

Atakan, sen n'apmışsın be yiğen ? Bilmiyordum walla VirtualDUB'da çözünürlük değiştirmeyi :). Mal mal c onvert ediyordum ben de Total Video Converter ile. Benim de önerim bu olacaktı zaten. Eeeee,ne demişler, akıl, akıldan üstündür :D.

• malesef ben aynı şeyi söleyemiyecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran görüntüsü kaydetme
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nero Vision benim bütün convert işlemlerimi sorunsuzca yapıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: profenid

malesef ben aynı şeyi söleyemiyecem

Peki o zaman, diyebileceğin şeyleri söyle, olur mu ???

• Bir çok ihtiyaç duyulan çalışmalarda pratikliğinin üstüne başka program tanımadığım bu güzel program için negatif düşüncelerini söylersen arkadaşım bilmeyenlerde öğrenmiş olur.

quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: paraglidingpilot

Bir çok ihtiyaç duyulan çalışmalarda pratikliğinin üstüne başka program tanımadığım bu güzel program için negatif düşüncelerini söylersen arkadaşım bilmeyenlerde öğrenmiş olur.

quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

quote:

Sen beni anlamamışsın hacım. Alıntı yaptığım yazıda "Maalesef ben aynı şeyleri söyelyemeyeceğim." dedi. İyi hoş, ama diyebileceği şeyleri söylesin ozaman, değil mi ? Ben de alternatif olarak söylediğim söyleyeceğimi. Total Video Converter ile aynı format olacak şekilde convert etmek mesela. Okusaydın keşke yazdıklarımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaniaperest -- 11 Mart 2008; 11:34:49 >

• @atakan
    saol dostum benimde işime yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.