Şimdi Ara

Video montajlamasından anlayan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sevgilim için video çektirdim ailelere fakat bunu kuru kuru sunmak istemiyorum. Üzerinde ufak montajlar yapmak istiyorum. Bunu hazir yapan ücretsiz siteler var mı? Veya içinizden video montajindan anlayan var mı? Çok para istemeyin öğrenciyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istediğin şeyi şirketler bir ev parasına yapıyorlar.filmlere dublaj atıyor videoları editliyorlar.sanmıyorum ki herhangi biri bedavaya yapsın sana bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

istediğin şeyi şirketler bir ev parasına yapıyorlar.filmlere dublaj atıyor videoları editliyorlar.sanmıyorum ki herhangi biri bedavaya yapsın sana bunu

Çok birşey istemiyorum açıkçası. 3 part video var elimde bunlar birleştirilecek ve bazı yerlere şarkı eklenecek bir de bu partların geçişlerinde geçiş efektleri olacak bu kadar sadece Finaller olmasaydı ben de uğraşır bir şekilde yapardım ama finaller var vaktim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkuazımsı -- 2 Haziran 2015; 19:33:31 >
  • Uplayalım Bilen Biri Çikar Umarim.
    Ayrica Ne Ev Parası 2 Saat Sürer Veya Sürmez.

• ScreptouR S kullanıcısına yanıt
    2 saatte videoları anca birleştirirsin 5 dakikalık bir video klibinin editi en az 2 saat sürer
  • DurBirDakika kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin kac dakika video yaptigini bilmiyoruz :) Bende Pek Anlamam boyle dememin sebebi yukari da ev parası istiyolar diyen arkadasa cevap vermek.

• birleştirme, geçiş efekti, müzik

aç movie makeri yap?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkuazımsı

Merhaba arkadaşlar, sevgilim için video çektirdim ailelere fakat bunu kuru kuru sunmak istemiyorum. Üzerinde ufak montajlar yapmak istiyorum. Bunu hazir yapan ücretsiz siteler var mı? Veya içinizden video montajindan anlayan var mı? Çok para istemeyin öğrenciyim :)

pm'le beni yardımcı olayım
  • camtasia studioyla yaparsin youtube dan 5dk video izlemen yeterli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abartmayın after effects gibi profesyonel bir program kullanırken bile bunu yapmam 30 dakika oda render almak uzun sürüdğü için.

15 tl atarsan dediklerini yaparım bişeyler daha eklerim daha efektiv ne biliyim konuşuyosan sen falan varsan kafanda sabit duran bi gül tacı vs. aklına ne geliyosa
  • ScreptouR S kullanıcısına yanıt
    ev şirket parası derken reklamlarda olan animasyonlar video efektleri vs oluyor.
    facebook da paylaşılan gibi video editleri için eğer basit ise birleştirme kesme yapıştırma altyazı işlemleri windows video maker
    green screen video üzerine video ekleme gibi işlemler ise profesyonellik gerektirir sony vegas programı ile yapılıyor internette dersleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrBohannon

birleştirme, geçiş efekti, müzik

aç movie makeri yap?

Hocam çok anladigim sayılmaz oturup bayağı zaman harcamak lazim, zaman harcamasına harcarım elbet ama Finallerim var bu hafta

Ayrıca teşekkürler screptouR,durbirdakika

• 15 lira isteyenler bile olmuş :D Gönder bana videoları gece 2 dk yapar atarım Movie Maker da. After effects çok uzun sürer şimdi :)

• 10 dakikamı almaz.

Sadece 3 videoyu birleştirmek, 3 videonun geçiş yerlerine 1 efekt koymak ve belirli bir yere şarkı koymaksa 10 dakikamı almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraunhiyel

15 lira isteyenler bile olmuş :D Gönder bana videoları gece 2 dk yapar atarım Movie Maker da. After effects çok uzun sürer şimdi :)

after effects de montaj yapamazsın , ayrıca montaj çok da pahalı bişey değil abartılı yorumlara bakma sen , en basitinden movie maker dan yapabilrsin bu dediklerini kendin yap öğren ki başkalarından isteme böyle tiye alırlar ya da sallamazlar
  • Hocam çok kolay ben yapardım ama senin yapman daha iyi olur.Aç movie make'ı ard arda ekle videoları.Üstüne müziği at ve çalmasını sitediğin yere kadar sürükle

• quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

quote:

15 lira isteyenler bile olmuş :D Gönder bana videoları gece 2 dk yapar atarım Movie Maker da. After effects çok uzun sürer şimdi :)

after effects de montaj yapamazsın , ayrıca montaj çok da pahalı bişey değil abartılı yorumlara bakma sen , en basitinden movie maker dan yapabilrsin bu dediklerini kendin yap öğren ki başkalarından isteme böyle tiye alırlar ya da sallamazlar

beni niye alıntıladın anlamadım ama gönder yapıp atayım dedim adama, şu iş için 15 lira istenir mi :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rapboy3one

quote:

beni niye alıntıladın anlamadım ama gönder yapıp atayım dedim adama, şu iş için 15 lira istenir mi :D

after effects de montaj yapilamaz demek icin alintiladim sonra herkese sallayinca hepsini sana soyluyormusum gibi oldu 😄:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.