Şimdi Ara

Video Kırpma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam.Arkadaşlar istediğim videoların herhangi bir bölümünü videodan çıkarmak değil.Ben videonun üstünden altından v.b kesmek için program arıyorum.Mesela atıyorum; Üst tarafta kanal işareti var bende onun görünmemesi için oraya kadar kesmek istiyorum(Kanal iconunu kaybetmek için program önermeyin) Yardımınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

• movie maker gayet kolaydır kullanması ben kullanırım ufak tefek işlerde dene bi
  • yApmak istediğin iş videoyu croplamak.Yani kenarlarından altından ya da üstünden kırpmak.bu iş için ben total video converter 3.11 kullanıyorum.Sağ sol üst ya da alt...klibin istediğn yönünden istedğin kadar pikseli kırpabiliyorsun.Mesel ben bunu kare videoyu daha şöyle widw screen yapmak için kullanıyorum bazan.İşe yarıyor.crop yazan sekmeye girip halledicen.Bu işi movie maker ile yapmak mümkün değil.Orada sadece videonun süresini kırpabilirsin.Senin istediğin bu değil sanırım.

Mesela 720*576 piksellik videoyu alttan üstten 30 ar piksel kırparak 720*516 piksel yaparsın İstemediğin logo veyazılar gitmiş olur.

Her yazılm yapamıyor ama bunu.Mesela xilisoft diye bir converter var.Alta üste siyah bant atıyor ama gerçek kırpma olmuyor.
  • ben süresel olarak kesicek sandım piksel kırpmak istiyosan moviemaker yapamaz total videoconventerdada nasıl yapıcak tam bi açıklamak lazım ya
  • Ben zaten süre olarak kesecek program önermeyin diye belirttim.Zaten biliyodum illa birinin böyle anlayacağını.Neyse teşekkür ederim size LokmanHekim tam olarak anlamışsın ve iyi anlatmışsın ama program süreli veya paralı vb değildir umarım.Şimdi deniyorum.Tekrar teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    quicktime dan resim çekme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.