Şimdi Ara

Video Kameramı,DSLR Mı Almalıyım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında 2 Arkadaş Bisikletle Tura Cıkmayı Planlıyoruz,Gittigim Yerleri Videoya Cekip Yayınlıcam,Biraz Amator Film Tadında Olsun,Arada 2 Kişi Kameraya Karşı Sohbet Ederiz.Yada Cadır İncelemesi,Bisiklet İncelemesi Tarzında Videolar Yapabiliriz.Gittigimiz İlleri Falan Tanıtabiliriz...Berberde Traş Olurken 20-30 Saniye Boyunca Bizi Çekicek,Yada Cadır Kurarken Falan..Genel Olarak Tripotun Üstünde Sabit Durucak...Nadiren Tripotun Başında Birisi Olucak...

En Büyük Önceligim Kameranın Çift Mikrofon Girişi Olması..Ek Aparatlarla Cogaltabilirsem Tek Girişlide Olabilir Sorun Degil...Bu Yönden Video Kamera Üstün Gibi,Çift Girişli Dsrl Bulamadım..
    Büyük Kamera Alırsam Titreşim Önleme Ve Netlemesi İyi Ancak Bisiklet Üstünde Kullanamadıgımdan Dolayı Genelde Tripod Üstünde Yada Elimde Olcak..Netlemenin Önemi Tartışılır..
    Hafiflik-Taşınabilirlik DSLR Agır Basıyor
    Keskinlik Ve Fotoraf Artılarından Dolayı Dslr Agır Basıyor
    Pil Konusunda Video Kamera Daha Başarılı...

Genel Olarak Dslr Daha Üstünde Olsada Video Kameranında Getirisi Az Degil..Hiç Tecrübem Olmadıgından Bu Şekilde Kullanıma En Uygun Tercih Ne Olurdu...
    Aşagıdaki Kısa Film Tarzında Yapmak İstiyoruz..Ordaki Kadar Profesyonel Olmazada Elimizden Geldigi Kadar Cekicez...
    Hiç Bir Tecrübem Yok Dslrmı Almalıyım Yoksa Zorlayıp 3000-4000 Liralık Kameramı Almalıyım..
    Aşagıdaki Filme Benzer Birşeyler Yapmayı Düşünüyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRJinKazamaTR -- 15 Haziran 2015; 3:46:29 >

• Hocam kullanmayı bilirseniz ve uygun aksesuarlarla değerlendirirseniz 1500 liralık bir dslr ile bile gayet güzel işler çıkarabilirsiniz. 3000-4000 tlye video kamera da güzel olur ama ben ona o parayı vermez, gider 2000 liraya bir dslr ve geri kalanıyla aksesuar (pil, hafıza kartı, tripod, lens vsvs) alırdım. Hatta kendime o kadar çok güveniyorum ki üstüne para bile kalırdı O kalan parayı da ya gezide değerlendirir ya da onunla da aksiyon kamerası alırdım (sjcam ve xiaomi olurdu herhalde,fazla para kalmayacaktır çünkü) Ben olsam dediklerimi yapardım, tabi sizin tercihinize de bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşkr Ederim Yardımcı Oldugunuz İçin,Ya Dslr Yada Uç Noktalardaki Red,Arri Almam Gerekiyor..Bütcemden Dolayı Dslr Alıcam...
    Peki Benim Çektigim 60-70 Mbit 1080P Görüntüleri 4K 15-20 Mbit Olucak Şekilde Convert Edersem Kayıp Olmadan İnternete Yükliyebilirmiyim..1080P Görüntüleri Minimum Kayıpla Yüklemek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeliyim..
  • Merhaba,

Arkadaşlar DSLR demiş ancak, önceliğiniz çift mikrofon girişiyse, bunu DSLR'da yapmanız çok da mümkün değil. (En azından ben bilmiyorum) Ancak video kamerada bunu yapabilirsiniz. Bende Canon XA20 var, bir düşük modeli de sizin işinizi görür. Çift mikrofon girişi olan çok iyi bir makinadır, run&gun için biçilmiş kaftandır - yani bu açıdan da size uyuyor. 1080p çekim yapabilirsin bununla. Illa bunu al demiyorum tabii, DSLR'lar daha ucuzdur ancak focus kısmında elin alışık değilse problem yaşarsın DSLR'da. Hem zoom hem de focus'u yapmak kolay olmayacaktır. Ayrıca makina ısınacaktır ve limitli izleme kapasiten de olacaktır oysa video kamerada izleme kısmını ayarlayabilirsin.

Sana tavsiyem, şayet DSLR makina alacaksan, 5D Mark 2, 600D veya 550D alman yönündedir. Eğer kamera alırsan, daha rahat çekim yaparsın. Günahı ve sevabı bu şekildedir.
  • Vallah Ses Kaydını Ayrı Yapıcam Sanırım.Çünkü Video Kamerayı Taşı,Cıkar,Taşı,Çıkar Zahmetli İş,Birde Genel Olarak Kamera Sabit Durucak Çünkü Çekicek Kimse Yok...Kamp Sohbetleri Vs..Amator Şeyler Olucak 4-5 Bin Liraya Harcamakta İstemiyorum...Gh4 Çok Hoşuma Gitti,Ama Panasonic FZ1000 2000 Liraya YurtDışından Getirebilirsem Süper Olcak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.