Merhaba arkadaşlar, bir video kamera almak istiyorum ama forumda epeyce bir araştırma yapmama rağmen karar veremedim. Sony ya da Panasonic in bir kaç modelini düşünüyorum. Çok fazlada bir bilgim yok kameralar konusunda.Sizce aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyim aralarındaki fiyat farklarıda az sayılmaz verilen paraya değermi üst model almak ?
Panasonic NV-GS75 Panasonic NV-GS140 Sony DCR-HC42E Sony DCR-HC90
Sizce bu dördünden hangisi alınır ya da bunların fiyat aralığında önerebileceğiniz başka kamera var mı? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar yok mu herhangi bir tavsiyesi olan? Ben karar veremedim sizde mi karar veremiyorsunuz
ben öncelikle 3ccd lik bi kamera almanı öneririm, eğer fırsatın olursa panasonicin 3ccd lik kamerasıyla sonynin kamerasını bi kıyasla derim,yakın bi yerde teknosa felan varsa git bi bak.yani sonyleri ele derim... gs140 mı gs75 mi dersen bu sana ve bütçene kalmiş bişey eğer bütçen kısıtlı ve amtör çekimler yapacaksan gs75 seni fazlasıyla tamin eder... http://www.camcorderinfo.com/ratings.php verdiğim linke bakarsan 3 ccd lik kameraların nasıl yüksek ratingler aldığını görebilirsin...
Bende daha çok Panasonic düşünüyordum ama yinede bir forumdakilere danışayım dedim. Tekonsayada bir bakıp görmek lazım yinede. 75 le 140 arasında bariz bir fark olur mu görüntü kalitesi açısından ? Aslında taksitle alacağımı düşünürsek aylık bazda fazla bir fiyat farkı yaratmaz. Almışken üst modelini almakta yarar var sanırım. Yardımın içinde teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: cronas
Bende daha çok Panasonic düşünüyordum ama yinede bir forumdakilere danışayım dedim. Tekonsayada bir bakıp görmek lazım yinede. 75 le 140 arasında bariz bir fark olur mu görüntü kalitesi açısından ? Aslında taksitle alacağımı düşünürsek aylık bazda fazla bir fiyat farkı yaratmaz. Almışken üst modelini almakta yarar var sanırım. Yardımın içinde teşekkürler.
lens farkı vardır iki model arasında gs75 panasonic lens kullanır,gs140 ise Leica Dicomar Lens kullanır yani daha kalitelidr lensi açıkcası gs 140 ın görüntüsünü izlemedim ama tabiki arada bi kalite farkı olur...ama şuna inanabilirsinki gs75 bile fazlasıyla iyi...paran varsa tabiki gs140 al derim super bi kamera almış olursun
ben de Panasonic GS-75 derim
biraz inceleme karşılaştırma fırsatım oldu. Benim de almak istediğim kamera GS-75..
Gerçekten çok iyi bir kamera.. Fiyat / Performansta Panasonic 3CCD Modelleri Sony Modellerinin çok önünde bence.
GS-140 için 500 YTL fazla ödeme yapmaya gerek yok. GS-75 amatör kullanıcıyı fazlasıyla tatmin eder.
Aralarında o kadar fiyat farkı yok o yüzden almışken üst modeli alayım diyorum. Bascudada fiyatlar biraz daha uygun başka yerler nasıldır gerçi bilmiyorum bir kaç siteye baktım sadece. Bir de Çinden ucuza bulabilirmiyiz bu kamerayı ve kaliteli olur mu? Malum Çin üretimi elektronik aletler çokta iyi anılmıyor.
Aralarında o kadar fiyat farkı yok o yüzden almışken üst modeli alayım diyorum. Bascudada fiyatlar biraz daha uygun başka yerler nasıldır gerçi bilmiyorum bir kaç siteye baktım sadece. Bir de Çinden ucuza bulabilirmiyiz bu kamerayı ve kaliteli olur mu? Malum Çin üretimi elektronik aletler çokta iyi anılmıyor.
çok iyi bi makine almış olursun
quote:
ben en uygun fiyatı D&R da gördüm. 1260 YTL Bonusa 12 Taksit
ama yanında çanta kaset vs. veriyorlar mı bilmiyorum
bir araştır istersen..
quote:
Orjinalden alıntı: emirtarik
quote:
ben en uygun fiyatı D&R da gördüm. 1260 YTL Bonusa 12 Taksit
ama yanında çanta kaset vs. veriyorlar mı bilmiyorum
bir araştır istersen..
fiyat iyiymiş
Selam, ben de panasonic nv gs 140 düşünüyorum Siz aldınız mı? fiyat?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme