Şimdi Ara

video kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar elimdeki filmler gayet kaliteli ama bunları ıpoda attıgım zaman kalıtesı fazlaca bozuluyor donusturme programı olarak jodix ultra ipod converter kullanıorum ama hala kaynak video kadar kaliteli olmuyorlar jodixle kaliteyi artırmaya calisinda da boyut cok fazla buyuyor bir tavsiyesi olan var mı acaba


    cozunurluklerını arttırsam olabılır mı acaba 320*240 yerıne mesela ultra ipod movie converter icin 480*368 falan mı denesem yada kendı cozunurlugu ne ise aynen bırakıp mı ıpod a atsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailoglu -- 25 Nisan 2008; 11:04:17 >



  • total video converteri tavsiye ederim. seçeneklerden ihone video high quality seçersin. ben bunu kullanıyorum ve sonuç güzel oluyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: demiralay27

    total video converteri tavsiye ederim. seçeneklerden ihone video high quality seçersin. ben bunu kullanıyorum ve sonuç güzel oluyor.

    apple videodan sonraki hangisi? kaçıncı sıradakı
  • ihone avc h264'ü seçiyorsun. sonrada ana ekran karşına çıkacak. buradan settingse tıklıyorsun. bu kısımda ise audio otions, video options, video resize gibi sekmeler var. bu sekmelerden kendine uygun olanı seçiyorsun. özellikler ses de bit rate oranını 84 yapmanı tavsiye ederim. video bitrate oranında orjinal yada 600 ve üzerini seçebilirsin. vide resize kısmında ise kendine göre bir ayar verirsin. 16/9 oranının bozulmaması için çözünürlüğü filmin çözünürlüğüne göre ayarlarsın yada orjinal resize seçeneğini işaretlersin. sonra da convert edersin. biraz uzun sürebilir.
    ayrıca alt yazı ekleyebilirsin. hatta alt yazı boyutunu da ayarlarsın. ama arayüzden bu ayarı yapamıyorsun. bunun için total videon un klasörüne girip subtitle.ini dosyasını açıyorsun. burada frontsize komutunun bulunduğu satırdaki değeri değiştirip kaydettiğin zaman alt yazıyı senin seçtiğin boyutta ekler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.