Şimdi Ara

Video izlerken durduk yere görüntü gitti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün gece youtube'da video izlerken göstere göstere görüntü gitti.Ben gidiyorum dedi yani :)..Şöyle'ki;,ilk önce görüntü hafiften 1-2 kez titredi sonra görüntü soldan sağa doğru kaymaya başladı ve en son yarısı sağda,yarısı solda ekranın ortasında öylece kaldı.Görüntü 3D side by side film izlemeye başlıyacakmış gibi oldu ve ben video bozuk diye düşünürken görüntü gitti ve ne yaptıysam olmadı,hala sorun devam ediyor..Pc'yi açınca herşey normal görünüyor anakart üzerindeki ledler yanıyor,tüm fanlar çalışır durumda,bios pilini çıkarıp taktım,mause ışığı normal klavyeyi bilmiyorum üzerinde herhangi bir ışık zaten yoktu (logitech mk-320)..Hard disk çalışıyo görünüyor...Ekran kartını ve ram'i çıkarıp temizledim sonuç aynı..Videodan önce oyun oynamıştım,genelde oyunlarda sıcaklıkları kontrol ederim ve tüm bileşenler normal değerlerdeydi.Uygun bir pc bulabilirsem tek tek denicem ama şu an yok..Geçen senede olmuştu ama o zaman işlemci soğutucusunu taktıktan sonra görüntü gelmemişti.O zamanki problem anakart tetikleme yapmıyordu ve garanti kapsamında bir üst model ile değişmişti..Fakat şimdi, pc aktif halde çalışırken görüntü gitti..Bu konuda fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi öğrenmek isterim..Teşekkürler...

• Suan bilgisayar acilmiyor degil mi?

Ekran karti

Guc kaynagi

sirasina gore deneme Şansın varsa arkadaş indan felan anlarsn sorun nerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Suan bilgisayar acilmiyor degil mi?

Ekran karti

Guc kaynagi

Evet üstad şu an açılmıyor.Ancak bir hafta sonra başka bir pc de deneme şansım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloyeloy

quote:

Ekran karti

Guc kaynagi

Evet üstad şu an açılmıyor.Ancak bir hafta sonra başka bir pc de deneme şansım var.

sorunu iyice anlamak icin. uzay montajı yapmanı tavsiye edeirm bilmiyorsan gotur bilgisayarcıya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nopainnogain12

quote:

Orijinalden alıntı: eloyeloy

quote:

Ekran karti

Guc kaynagi

sorunu iyice anlamak icin. uzay montajı yapmanı tavsiye edeirm bilmiyorsan gotur bilgisayarcıya :)

Geçen sene yapmıştık bir arkadaşımla ama tek başıma kursam bile nasıl test edeceğimi bilmiyorum.O kadar teknik bilgim yok.Teşekkürler..

• Sorun ekran kartındaymış..Chipseti değişti ve şu an bir problem yok...İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloyeloy -- 10 Aralık 2013; 8:53:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.