Şimdi Ara

Video indirmek için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize selamun aleyküm arkadaşlar benim sorun başlıktan da anlaşılacağı üzere video indirme ile alakalı. Film arşivi yapıyorum babam için biliyorsunuz saat gece 2 den sonra hızlar artıyor sabaha kadar . Benim isteğim gece 2 de koyayım 8-10 tane film sabaha yüklensin istiyorum. Tarayıcılardan indirmeye güvenemiyorum şahsen daha öncesinde çok şey indirdiğimde hep bağlantı sorunu felan diyordu çöpe gidiyordu indirmeler. İDM derseniz de o da illallah ettirdi beni 10 videoyu indirmeye koyduysam yok işte %99,9 da kalma yok indirme hızının 0 byte de kalması yok ağ hatası yok parçalar birleştirilirken hata oldu şeklinde 7-8 tanes çöp oluyordu.Hem crack li hem ücretsiz sürümünü denedim idm nin. JDownloader denedim kendi kendine reset atıyor indirmeye 500mb indirmişti mesela sonra saat 8 i geçti hızlar düştü bir baktım sıfırdan baştan başlamış yüklemeye o da güven vermiyor yani. MEGASync indireyim dedim üye olurken hata veriyor. türktorrent sitesinden indirdim uTorrent ten denedim film torrentlerinin %80 i çalışmıyor çalışanların da hızı 50kb civarında oluyor. Beklemeye değmez yani.Bana adam akıllı bir video indirme programı ya da o türden bir şey tavsiye edebilir misiniz ya da jdownloader in yaptığı hatayı nasıl giderebilirim arkadaşlar ? Şimdiden teşekkürler hepinize.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    Bu konu sadece yazılımlarla alakalı değil o yüzden kesin bir çözüm bulunamayabilir. IDM tamamen güvenilmez, elektrik kesildiğinde ve ya hat koptuğunda dosyayı baştan indirme ihtimali yüksek. JDownloader daha güvenilir fakat hat kesildiğinde o da baştan başlatabilir. En güvenilir olan yöntem torrent çünkü hat kesilse de kaldığı yerden devam eder dosya bozulmadığı sürece baştan başlama diye bir şey yok. Public torrent sitelerinde yüksek sayıda seeder yoksa hızlı indirmek pek mümkün değil bu yüzden private siteler kullanılabilir.

    Yıllar önce geceleri PC'yi açık bıraktığım zamanlar GetRight adındaki download manager'ı kullanırdım. Eski fakat sağlam bir yazılım, yarıda kalmış dosyayı baştan başlatma ve ya parça birleştirme hatası gibi sorunları hatırlamıyorum. Tavsiyem Getright, IDM vs. kullanıldığında download başladıktan sonra bir defa durdurulup devam ettirilmesi bu durumda yazılım sunucunun resume yapabildiğinden emin oluyor.

    Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için getright programını deniyeceğim en kısa sürede. Private sitelerden kastınız neydi anlamadım hocam yabancı siteleri kastediyorsanız bana türkçe dublajlı filmler lazım olduğu için kullanamıyorum onları paralı site diyorsanız hiç bilmiyorum paralı site ama torrent için para vermek saçma gelir bana.

    Ben esasında anlamıyorum bu yazılım işini uTorrent sular seller gibi download yapabiliyorken niye onca dosya indirme yöneticisi bunu yapamıyor yani çalışma prensiplerini bilmiyorum tabi hatam olabilir ama insan hayret ediyor utorrent bu kadar sorunsuzken diğerlerinin niye bir şeye benzemediğine.




  • Up
  • browser olarak torch kullan. Sırf film indirmeye kullanıyorum. İçinde dahili video yakalayıp indirme özelliği var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKINLASINN

    browser olarak torch kullan. Sırf film indirmeye kullanıyorum. İçinde dahili video yakalayıp indirme özelliği var.

    Hocam tarayıcıdan çok şey indirmeye çalışınca bir süre sonra ağ hatası felan diyip kesiyor indirmeleri yoksa filmleri bulma konusunda sıkıntım yok . Teşekkür ederim bu arada tavsiyeniz için.
  • Bu dediğim browser i denedin mi peki. Bende sorunsuz indiren tek tarayıcı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    Private torrent herkesin üye olamadığı, davet yoluyla, ücret ödeyerek ve ya yüksek ratio karşılığında üye olunabilen sitelerdir. Avantajı ise seedbox adı verilen kendi sunucularının olması. Public torrent'de 100 seeder varken dosya çok yavaş inebiliyorken private torrent'de 1-2 seeder bile olsa dosya gayet hızlı indirilebilir çünkü 1-2 kullanıcı olarak görünenler aslında seedbox sunucularıdır.

    Torrent bir paylaşım ağıdır, bir torrent indiren ve ya sunan herkes bu ağa dahil olur ve her kullanıcı bir sunucudur fakat çoğunlukla İnsanlar veri göndermek istemediğinden gönderim hızını sınırlarlar. Download manager'lar ise torrentlerdeki gibi ev kullanıcılarından değil dosya sunucularından indirir. Bu yüzden en hızlı indirme yöntemi aslında sunuculardan indirmektir fakat ücretli dosya paylaşım siteleri üyelik satabilmek için hızı sınırlarlar. Eğer bir debrid kullanılırsa ve ya siteye üye olunursa yüksek hızlarda indirme yapılabilir. Download manager'larda hızı yükseltmenin bir yolu da parçalı indirmektir. Genelde siteler 2-4 parça ile sınırlarlar fakat ne kadar çok parça olursa indirme hızının yükselme ihtimali o kadar artar. IDM gibilerinde parçalı indirme sonrası dosyanın birleştirilmesini beklemek gerekir.

    Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için.Sizin söylediğiniz Getright adlı programı denedim ama free
    versiyonu HTML desteklemediği için indiremiyor.Ben de mecbur yabancı torrent sitelerinden indiriyorum yanına türkçe ses dosyası ekleyip öyle yapmaya çalışıyorum senkronize olmuyor her zaman ama deniyorum bir şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 26 Ağustos 2017; 0:23:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKINLASINN

    Bu dediğim browser i denedin mi peki. Bende sorunsuz indiren tek tarayıcı

    Yok hocam ben Chrom Opera Firefox kullandım onlarda hep böyle sorunları yaşadım o yüzden öyle dedim. Sizin önerdiğinizi de bir deneyeyim öyleyse. Tekrardan teşekkür ederim tavsiyeniz için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuujitsu


    quote:

    Orijinalden alıntı: AKINLASINN

    Bu dediğim browser i denedin mi peki. Bende sorunsuz indiren tek tarayıcı

    Yok hocam ben Chrom Opera Firefox kullandım onlarda hep böyle sorunları yaşadım o yüzden öyle dedim. Sizin önerdiğinizi de bir deneyeyim öyleyse. Tekrardan teşekkür ederim tavsiyeniz için.

    Deneyin, bende harika oldu. Ve bence tarayıcıların en iyisidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    Senkronizasyon uymuyorsa uydurmak mümkün. Türkçe ses kaynağı bulmak için mutlaka sadece ses dosyasının bulunması gerekli değil TR sese sahip video'dan da ses ayrıştırılabilir ve senkron sağlamak için timestretch uygulanabilir. Sesi videodan ayırmak için Pazera Audio Extractor, timestretch uygulamak için de ses düzenleme yazılımları ve ya ücretsiz bir DAW yazılımı olan Reaper kullanılabilir. Diyelim ki film 1:35:00 fakat ses 1:20:00, bu durumda ses dosyası Reaper'da timestretch uygulanarak 1:20:00'dan 1:35:00'a uyacak şekilde stretch edilebilir. Reaper kullanılacaksa "reaper timestretch" gibi aramalar yapılırsa nasıl kullanılabileceği öğrenilebilir. Uyumun tam olabilmesi için filmlerin giriş/bitiş yazıları vs. aynı olmalı, farklılıklar varsa bunların süresi oranında ekleme ve ya çıkartma Reaper'da yapılabilir. Reaper'ın hızlı timestretch yapabilmesi için de timestretch algoritmasının ona göre seçilmesi lazım çünkü kaliteli olan seçenekler uzun zaman alır.

    Çok teşekkür ederim hocam kusura bakmayın geç cevap verebildim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.