Şimdi Ara

video format değiştirme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde vob formatında dvd kalitesinde videolar var fakat ben bunları dvd playerimde açmak için format değiştirmek istiyorum böyle büyük dosyaları kolaylıkla formatını değiştirebileceğim bir program önerebilirmsiniz internetten indirebileceğim ve boyutu çok fazla olmayan acil yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

• total video conventerden iyisini bulamazsın. bütün formatlara çevirir. bu çevirdiğin dosyalarıda nero burning rom ile dvd video disk yarat seçeneğiyle dvd player için hazırlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 12 Eylül 2007; 22:53:49 >
  • vob formatı zaten DVD formatıdır ve DVD playerda oynatmak içindir. Sorununuz bunları dvd medyaya yazmak ise nero veya Ashampoo gibi programlar ile dvd formatında yazdırabilirsiniz. Eğer sorununuzu anlayamadıysam biraz daha açarsanız yardımcı olabiliriz.
    Kolay gelsin.
  • bunu yapmadan önce ilk olarak dvd playerde açmayı denedim fakat dvd player bu formatı desteklemedi bnde neroda dvd yaratayım dedim fakat neroda beklenmeyen dosya dedi tek çare format değişmek oldu bnde sizlerden hangi programın bu konuda daha iyi olabileceği hakkında bilgi almak istedim yani elimdeki dosyalar çok büyük olduğu için lisansla falan sorun yaratmayacak ve kolaylıkla netten çekebileceğim program isimi önerilerinizi bekliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

vob formatı zaten DVD formatıdır ve DVD playerda oynatmak içindir. Sorununuz bunları dvd medyaya yazmak ise nero veya Ashampoo gibi programlar ile dvd formatında yazdırabilirsiniz. Eğer sorununuzu anlayamadıysam biraz daha açarsanız yardımcı olabiliriz.
    Kolay gelsin.
  • vob dosyaları bahsettiğim gibi DVD formatıdır. Bu vob dosyaları aşağıda olduğu gibi VIDEO_TS klasöründe yer almalıdır.

Ashampoo kullandığım için ona göre tarif edeyim.

Resimde de görüldüğü üzere yönergeyi uyguluyoruz ve açılan pencerede içinde vob dosyalarının bulunduğu VIDEO_TS klasörünü gösteriyoruz. Eğer nero kullanıyorsanız buna benzer bir yol uygulamak gerekir diye düşünüyorum.
    Kolay gelsin.

• yardımlarınız için çok teşekkür ederim fakat benim neroda sizin dediğiniz yolu izledim galiba nero eski sürüm olduğu için desteklemedi bi de sizin önerdiğiniz programı deneyeyim saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUMA VİDEO YÜKLEME
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.