Şimdi Ara

Video Analiz - Titanfall (Gamescom 2013) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Swords Of Fate

Konuya dönüyorum;

Xbox exclusive olmasa kimse yüzüne bakmaz, ama xbo'da olduğu için abd'de, dolayısıyla tüm dünyada çok destek görür.

O yüzdenmi millet ps4'e çıkmas için imza kampanyası yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Swords Of Fate

Konuya dönüyorum;

Xbox exclusive olmasa kimse yüzüne bakmaz, ama xbo'da olduğu için abd'de, dolayısıyla tüm dünyada çok destek görür.

O yüzdenmi millet ps4'e çıkmas için imza kampanyası yaptı

Change.org'dan mı bahsediyorsun? eğer orası ise her türlü kampanya var zaten. orayı kaynak göstermek yanlış olur diye düşünüyorum. Ben oyun kötü demedim , ama exclusive oyunları özellikle xbox platformunda az olduğu için ve ABD'lilerin sonsuz desteği sayesinde satışları daha fazla oluyor. (Satışları tartışmayı hiç sevmem bir oyuncu olarak, kendi mesajımdan rahatsız oldum.)

• Oyun Xbox exc. olunca,nasıl da ağlıyorlar şunlara bak
  • oyunu beğenmek bile suç oldu:)
    2014 de damgasını vuracak bir oyun bana göre.sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Oyun Xbox exc. olunca,nasıl da ağlıyorlar şunlara bak

Iyi ki bi ex iniz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu konu dışına yansıtmışsınız. Konu yeri yanlış olmuyor mu ?
  • Keşke CoD'un tahtına oynayan bir oyun çıksaydı daha iyi grafiklerle CoD'un oynayış sitili ile... Bence CoD'un bukadar satma sebebi 3-4 kılasik oyun sitilinin olması TDM SD gibi ve karşı takımla çok ciddi bir rekabete girmeniz yani benim CoD tercih etme sebebim bu açıkçası TITAN ilgimi hiç çekmedi havada uçmada hiç ilgimi çekedi zaten BF seride bence bundan kaybediyor grafikleri daha iyi olsada bazı oyun modlarının CoD ile aynı oluşu bunu deyiştirimiyor CoD'un oynayış sitili BF ile alakası olmamasından kaybediyor titanfall oynayışı hızlı güzel CoD benzeri oyun modları ve güzel haritalar olursa CoD rakip olabilir yoksa hiç şansı yok bence BF zaten rakip olmaz oynayışı ve grafikleri çok farklı...
  • LoL daha güzel

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muazzam. Bekliyoruz.
  • İğrenç video oynatıcı sayesinde ipad'de izleyemeyen bir video daha, neyse ki puffin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 25 Ağustos 2013; 8:08:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş müziyi atack on titan nın :D
  • Bu oyun ne zaman çıkar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.