Şimdi Ara

Video Analiz - GTA V Oynanış Videosu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
4.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyun bir pc oyunuydu pc oyuncuları gtayı gta yaptı ama pc oyuncularını 2.plana attılar sırf bunların inadına WATCH DOGS alıp oynıcam.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Abicim Rockstar Games Türkiyeyi ayaklar altına alıyor anlamıyormusunuz neden ingilizlerin
    her oyunun da türk.e değil he Biz Crysis 3 te onları utandıralım
    türklerde birşey yaptı türkçe türkçe oynasınlar dedik gine
    affetik Türkiye Artık Oyun Projesi çok Crytek sobee gamestudios OHOO daha 6 tane Gelişiyor diyorum crysis tan Başladık Crysisin Serisi Call of duty
    gibi Devam Ettirecek Siz Bu Oyunları Oynayana Kadar Gidin Dünya Firması Crytekin
    oyunlarını oynayan Türküz Biz Türk olarak Yasayacagız
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Abicim Rockstar Games Türkiyeyi ayaklar altına alıyor anlamıyormusunuz neden ingilizlerin
    affetik Türkiye Artık Oyun Projesi çok Crytek sobee gamestudios OHOO daha 6 tane Gelişiyor diyorum crysis tan Başladık Crysisin Serisi Call of duty
    gibi Devam Ettirecek Siz Bu Oyunları Oynayana Kadar Gidin Dünya Firması Crytekin

ne diyon lan
  • Ohââaaaaaâaaaaaaaaaaaaaaaaaa yoook art6ııııık yuuuh çüüüşş vaşşşş yok artık anasını avradını adamlar ne yapmış utanmasalar gerçek hayatı bire bir kopyalayacaklar :D ben aşırı beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Abicim Rockstar Games Türkiyeyi ayaklar altına alıyor anlamıyormusunuz neden ingilizlerin

Gerçek bir hikayeden alınmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.