Şimdi Ara

[Video] 50-100-200 mW Sigara-Kibrit Yakabilen,Balon Patlatan Lazer Pointerlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
19.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mesaja daha önce yazmamıştım ama alan ve satan arkadaşlar bu ürünlerin sağlığa (özellikle göz sağlığına) zararlı olduğunun bilincindeler mi ?

Alanların göze direk temasta bulunmayacak şekilde kullanmalarını tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Krombacher

Bu mesaja daha önce yazmamıştım ama alan ve satan arkadaşlar bu ürünlerin sağlığa (özellikle göz sağlığına) zararlı olduğunun bilincindeler mi ?

Alanların göze direk temasta bulunmayacak şekilde kullanmalarını tavsiye ederim.

Ürünler göze direk olarak uzun süre temas edilmediği sürece son derece güvenlidir.
     [Video] 50-100-200 mW Sigara-Kibrit Yakabilen,Balon Patlatan Lazer Pointerlar

Ürünlerimin kendi çekimim kullanım kılavuzu resmi..Ben ürünlerimin sonuna kadar arkasındayım..1 yılda garanti mevcuttur

• Buraya yazdığım cevap nasıl olduysa silinmiş. Sizin verdiğiniz kullanma klavuzunda da belirtildiği üzere bu ürünler gözde geçiçici veya kalıcı zararlara sebep olabilir. Bu nedenle alanların da satanların da bunun bilincinde kullanmalarını tavsiye ediyorum bu ürünü.
     [Video] 50-100-200 mW Sigara-Kibrit Yakabilen,Balon Patlatan Lazer Pointerlar
  • takas dusunursen masaustu pc ıle 200 mw luk u msn e eklersın alptug-sen@hotmail.com
  • Bugün 1 adet sipariş verdim,sahibinden.com dan
    Bugün kargo yaparsan sevinirim.Haber bekliyorum
  • 2 gün önce aldığım ürün hala kargodan çıkmadı p.m. attım cevap vermediniz kargo bilgilerini gönderirseniz sevinirim
  • 100'lük için PM.
  • 1 adet pm.
  • satış baltalamak gibi olmasın ama dealextreme.com dan 2 hafta beklemeyi göze alırsanız hertürlü lazer getirtebilirsiniz.Tabi gümrükte ne olur bilemem :)
  • arkadaşlar hepsi yalan sigara kibrit filan yaktığı yok 240 lık var elımde bi işe yaramıyo kanmayın satıcı taktiği bunlar ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrthRuS

arkadaşlar hepsi yalan sigara kibrit filan yaktığı yok 240 lık var elımde bi işe yaramıyo kanmayın satıcı taktiği bunlar ;)

dostum iftira atmadan önce biraz ilanı incelemeni tavsiye ediyorum.KENDİ EVİMDE yaptığım testin videosunu youtubedan izleyebilirsin,yalan söyleyemeye ihtiyacım yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrthRuS

arkadaşlar hepsi yalan sigara kibrit filan yaktığı yok 240 lık var elımde bi işe yaramıyo kanmayın satıcı taktiği bunlar ;)

Ben almaya niyetlendiğim için baya araştırmıştım hatta bir çok satıcıyla konuştum
    anladığım kadarı ile her 240mw gerçek 240mw değil.Etiket değiştirip kandırıyorlar milleti
    yakmayanların bazıları filtre ile etkisiz hale getiriliyor yoksa satışları yasak.elektronik bilgisi olan bu filtreyi kaldırabilir ama herkes yapamaz dedi bir satıcı bana
    Hulk denen fener tipli olanları var. dragonlasers.com da satışı var .gerçekten etkili olanlar el feneri şeklinde olanları. fiyatları 200-500-900 dolar diye değişiyor.
    Emin olmadığınız şey hakkında yorum yapmayın lütfen.Muhtemelen elinizdeki ya etiketi değiştirilmiş yada filtre konulmuş bir lazerdir.Satıcı arkadaş yakıyor dediği ürünleri muhtemelen denemiştir.

• Ben böyle olay görmedim ya göz göre göre insanların sağlığını tehlikeye atıyorsun.

GÖZE TEMASINDA SORUN YOK DİYORSUN BELGE KOYUYORSUN, BELGEYİ OKUMUYORSUN.

BEN SANA AÇIKLAYAYIM BELGEYİ.

"LAZERE ODAKLANMAK KALICI VEYA GEÇİCİ GÖZ HASARINA NEDEN OLABİLİR"

AYRICA GÖZÜNDE LENS VEYA GÖZLÜK OLANLARIN ODAK NOKTASI KÜÇÜLTÜCÜ ETKİ YAPACAĞINDAN VERECEĞİ HASAR ÇOK DAHA BÜYÜK OLACAKTIR.

DİSKOLARDA KULLANILAN YEŞİL LAZERLER YÜZÜNDEN GÖZ HASARI ALMIŞ İNSANLARI Bİ ARAŞTIRIN İSTERSENİZ!

• pm attım
  • Gözünüze tutmasanız dahi zararı var Gözlerim bana lazım diyorsanız yeşil lazer koruyucu gözlük ile kullanın

ayrıntılı bilgi :http://en.wikipedia.org/wiki/Laser_safety

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rEaDy_for_aCtion -- 12 Temmuz 2009; 21:04:02 >
  • ya bu kadar insan satın altı hiçmi balon patlatan yok. varsa patlatan yakan yazsın yorumlarını balon patlatmak isteyen Tecnical
  • pm attım cevap bekliyorum kardeş
  • Bende bu ürünün 200 mw gücünde olanı war maytap yakabiliyorum, Balon patlatabiliyorum,
    Kibrit yakabiliyorum , tahta dan alev çıkarıyorum, siyah olan şeylere duyarlılığı olduğu için
    plastik eritiyorum.. veee gözün görebildiğine uzağa gönderebiliyorum..
    Süpper bişi ama yasal değil arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.