Şimdi Ara

Vidalı çıkarılabilen damaklık takan var mı? [Diş Teli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustos 4'te bu aletten takıcam. 3 ay sonra da normal tel takılacak.

Çenem darmış çok onun için takıcam, bu alet çok ağrı yapar mı? Yani günlük yaşantıma engel olur mu?

• 2-3 sene öncesine kadar kullanıyordum. İlk başta biraz zorlanıyorsun fakat 3-5 güne kadar alışıyorsun. Birde ağzında tükürük birikiyor ve onu zor yutuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgizayarcı -- 24 Temmuz 2014; 16:39:42 >
  • Bilgizayarcı kullanıcısına yanıt
    Acı falan oluyor mu? Konuşmaya engel oluyor mu?

Bir de işe yarıyor mu :d
  • G.U.Y kullanıcısına yanıt
    Acı kesinlikle olmuyor, sadece orada bir doluluk hissediyorsun Evet biraz peltek konuşabilirsin ve kesinlikle işe yarıyor. Fakat benim kullanım amacım farklıydı yani sana farklı birşey takabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgizayarcı

Acı kesinlikle olmuyor, sadece orada bir doluluk hissediyorsun Evet biraz peltek konuşabilirsin ve kesinlikle işe yarıyor. Fakat benim kullanım amacım farklıydı yani sana farklı birşey takabilirler

Vidalı çıkarılabilen damaklık takan var mı? [Diş Teli] Büyük ihtimal bu takılacak.

Acı olmamasına sevimdim, umarım işe yarar :D

• G.U.Y kullanıcısına yanıt
    Heh evet bunun benzeri birşey. Google'ye baktımda bulamadım
  • Bilgizayarcı kullanıcısına yanıt
    adı aparey miş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende senin gibi üst damağım dar teller takılmadan önce uzun süre kullandım.

Acı pek olmuyor hocam, sadece açınca ilk zamanlar dişlerinde baskı hissediyorsun. Konuşmanı etkiliyor ve kesinlikle etkisi görülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

Bende senin gibi üst damağım dar teller takılmadan önce uzun süre kullandım.

Acı pek olmuyor hocam, sadece açınca ilk zamanlar dişlerinde baskı hissediyorsun. Konuşmanı etkiliyor ve kesinlikle etkisi görülüyor

3 ay dedi dişçi, daha fazla kullanmam değil mi? Ayrıca konuşmamı ciddi derecede mi etkileyecek? Benim çenem durmaz, ayrıca okulda aktifim özgüvenimi etkilemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

quote:

3 ay dedi dişçi, daha fazla kullanmam değil mi? Ayrıca konuşmamı ciddi derecede mi etkileyecek? Benim çenem durmaz, ayrıca okulda aktifim özgüvenimi etkilemesin

Dişlerinin durumuna göre değişiklik gösterebilir, benim 3. Derece bozukluğum vardı o yüzden uzun süre kullandım. Pelteklik oluyor. Ben dışarı çıkarken çıkartıyordum hocam sadece evdeyken kullanıyordum

• quote:

quote:

quote:

Dişlerinin durumuna göre değişiklik gösterebilir, benim 3. Derece bozukluğum vardı o yüzden uzun süre kullandım. Pelteklik oluyor. Ben dışarı çıkarken çıkartıyordum hocam sadece evdeyken kullanıyordum

class 2'ymiş benim sorun. Adam etkilemez dedi ama bakalım görücez :S

• ben damaklık takmadım,ama tellerin etkisini görürsün ben 3 sene kullandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brendan Rodgers

ben damaklık takmadım,ama tellerin etkisini görürsün ben 3 sene kullandım

Tamamen simetrik oluyor mu :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brendan Rodgers

ben damaklık takmadım,ama tellerin etkisini görürsün ben 3 sene kullandım

Tamamen simetrik oluyor mu :D

olur olur

mesela benim ön dişlerin ikisi birbirinden bayağı ayrıktı,şimdi hem onlar birleşti,çektiğin çileye değer

• benim de ön üsteki iki diş var ya aralarında biraz boşluk var, biraz rahatsız ediyor açıkçası bu dediğiniz damaklıkla düzelir mi düzelirse fiyatlar nedir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

benim de ön üsteki iki diş var ya aralarında biraz boşluk var, biraz rahatsız ediyor açıkçası bu dediğiniz damaklıkla düzelir mi düzelirse fiyatlar nedir bilginiz var mı?

inanın bilmiyorum hocam,ben damaklık kullanmadım,normal tel kullandım o dişlerin arasındaki boşluklar geçti fiyat 1500 tl idi ben yaptırdığımda ankarada yaptırmıştım

• Hocam apareyse damaklık vardır, konuşmayı ufak değiştirir. Yutkunmak biraz zorlaşır ama alışırsın
  • Ben yaklaşık 1 yıldır onları kullanıyorum hayırlısıysa bu ay sonu tele geçicem

Sıkıntı olmuyor ben ilk başta alt üst birleşik kullandım ilk iki gün konuşmanda problem oluyor konuşamıyorsun ama şuan sadece üst damak için kullanıyorum tek aparat yani

Konuşurken peltek oluyorsun tükürük birikiyor biraz ilk taktığın günlerde ağrıtabilir

• onu kullandım zaten peltek olan konuşmam iyiyce peltekleşmişti insanlar ne dediğimi anlamıyodu ben de inadına konuşuyodum :D
    ağrısı falan yok raad ol
  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar :)

1 yıl çok değil mi ya? Umarım 3aydan fazla kullanmam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.