Şimdi Ara

Vida açmam lazım, açamıyorum YARDIM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açmaya çalıştığım vida çok sıkıydı, biraz büyük bi yıldız tornavida ile açmaya çalıştım yemedi. Hatta sıyrıldı biraz. Tam vidaya uygun düz tornavida ile denedim iyice sıyrıldı. Nasıl açıcam ben bu vidayı, bi teknik söyleyin valla sinir oldum açamıyorum bi türlü

Vida açmam lazım, açamıyorum YARDIM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 8 Kasım 2008; 1:07:09 >

• wd-40 veya yağ dök kuvvetlice gevşetmeye calış nasılsa yalama olmuş kaba güç kullanabilirsin
  • Etrafı müsaitse kargaburun veya yan keski kullanabilirsin...
  • Yağlı kontak spreyi olurmu wd40 yerine?

Malesef etrafı müsait değil thesimpson
  • metrik mi whitworh mu

evinde matkap varsa küçük matkapla del ona vida aç sonra vidayla çektir

bence sökemezsin onu ama olsun sen dene demokraside çare tükenmez
  • Dediğin yöntemi şuan deniyemem, ama yinede önerin için teşkkürler.

İlk mesaja o lanet vidanın resmini ekledim

Avucumun içi morardı resmen
  • Tornovidaya eğim ver yani düz tutma öyle dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım gerekiyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yağa gerek olduğunu sanmıyorum bu arada
    yavaş ça tornavidanın (yıldız) ucunu oturttur oturduğunu hisset yüklen ve çevir abi yapçağın en iyi hamle bu olur herhalde
  • Şu vida acaba bir somuna mı bağlı ?

Eğer öyleyse somunu pense ile sıkıp vidayı çevir.
  • Yok arkadaşlar olmuyo iyice beter ettim tornavida boşa dönüyor. Vidanın kafasıda avucumun içide pert oldu. Yarın amcama götürcem artık, kendisi elektrikçi belki o halleder..
  • duz ve biraz byuk tornavida varsa sok icine sonra cekic ile vur tornavidanın kafasından.o kendine yer yapsın orda.sonra yavas yavas ama tum gucunu vererek cevirmeye calıs.buyuk ihtimalle cıkacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

Şu vida acaba bir somuna mı bağlı ?

Eğer öyleyse somunu pense ile sıkıp vidayı çevir.

Yok somuna bağlı değil malesef
  • kolay gelsin
  • altı üstü oyuncak araba (gördüğüm kadarıyla) içini açıp ne yapçan altın mı var
  • o vidaya göre uygun sağlam düz ağızlı bir tornavida bulun ve tornavidanın ucunu hafif yan çapraz olarak vidanın başına dayayın.
    sonra vidanın açılma yönüne göre tornavidaya hafifçe eğim vererek bir çekiçle tornavidanın tepesine hafif hafif vurun kesin açılır
  • SimoneKSK: Sabah ilk deniyeceğim yöntem olucak, gece gece komşuları uyandırmıyım şimdi

pieceofmoon: Sağol

ItwosvalI: Model araba dersek daha doğru olur :) Diferansiyel dişlisini yağlıcaktım, o yüzden açmaya çalışıyorum. Ön tarafı hallattim ama arkayı açamadım bi türlü.

Skynet: Sabah deniyicem inşallah.

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 8 Kasım 2008; 1:58:43 >
  • Çıktımı hocam çıktımı
  • Çıktı hocam çıktı elim çıktı ama vida çıkmadı

Resmen morardı avucumun içi
  • daha büyük oturan bir şey ile dene.eline bir bez al onu tornovidaya sar öyle sık
  • vidanın başını yalama edersen yani hiç döndürülemez hale gelmişse eğer vidayı alttan ısıtma yoluyla tutunduğu deliği eritip genişletebilirsin.yuvası genişler ve çekip çıkarman daha kolay olur.Tabi bu en son yapılacak yöntemdir.Doğru aleti kullanmalısın herzaman yoksa hiç yapmamakta fayda var şekildeki üzere
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.