Şimdi Ara

VİCE CİTYDE %47 OLDU BASKADA GOREV ALAMADIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    BASKADA GOREV ALAMADIM.
    PIZZA GOREVLERINI FALAN YAPMAK SART MI? YA DA NE BILEYIM MESELA DONDURMACIM VAR ORDA DEVAMLI SATIS YAPMAK ZORUNDAMIYIM?
    MERAK ETTIM BUNLARI CVP VERIRSENIZ SEVINIRIM

ARTI KONAKTAKI BUTUN GOREVLERI YAPTIM LANCEI FALAN OLDURDUN OYUN BITTI.CAST FALAN CIKTI DAHA %47 DE HEMDE

• Oyun içinde, oyunu bitirmek için her görevi yapmak gerekmiyor. Satın alınan yerlerin tamamını alma ve şehrin çeşitli yerlerinde yapılan küçük küçük görevler var bunları yaptıkça bitirme yüzdeniz artar. Dondurma satmak içinse, yanlış hatırlamıyorsa dondurma fabrikası, 50 veya 100 tane sattınız mı size para kazandırmaya başlıyordu.

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi / Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
    Kanuni Sultan Süleyman
  • polis itfaye pizza dondurma ambulans taksi gizli paket kill frenzy stunt bonuslar soyulacak dükkanlar sokak yarışları rc yarışları(helikopter uçak araba) gibi yan görevleri yap ve satın alıcak yerlerin tamamını al çünkü onlardan da görevler geliyor(malibu film studyosu gibi yerler) heryeri al ve oradaki görevleri yap ve bu saydıklarımı da yapmaya çalış

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • bizim arkadaşta kalmıştı biyerde , yüzde 68i tamamlanmış oyunun ... Telefon gelmior , haritada bişey gözükmüyor.. sildi sonra :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.