Şimdi Ara

Vicdanınız ne kadar rahat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaldı 5 gün aramızda mezunu var 12 si var ama hepimizin gireceği sınav aynı..Hepimiz çalıştık kimimiz fazla kimimiz yeterli tabii kendine göre ancak şimdi diyorum ki bir sorgu yapalım.Vicdanlarımız ne kadar rahat hani hala içinde ben gibi işte fenden çok eksiğim hala çalıssaydım zamanında olurdu aynı hataları sergiledim filan diye düşünen ve vicdan azabı çeken var mı ? Yoksa elimden geleni yaptım vicdanım rahat sınavıma gireceğim tarzında mı düşünüyorsunuz ? Bir konusalım

Ben başlayayım mezunum bölüm fen geçen yıl hiç çalışmadım full yatış yani anlayacağınız ancak bu yıl en azından bir şeyler yaptım matematiğimi baya ilerlettim şükür türkçem de aynı şekilde ancak fenim başlarda iyiyken bu sıra 10 lara düşürdüm ve 5 gün kala onu toplamaya uğraşıyorum vicdanım rahat etmiyor çünkü..Sonuna kadar elimden geleni yapıp gireceğim sınava sonrası Allah a kalmış inşallah istediğim puanı nasip eder..Sizden de bekliyorum vicdan sorgulaması.İyi forumlar

• elimden geleni yapmadım pişmanım
  • matematiğe biraz daha düşebilirdim ama hayırlısı istediğime ulaştım umarım sınavda da aynısı gelir
  • fenden hala eksik var ama yokmuş gibi bi tavır sergiliyorum ve buna kendimi bile inandırdım. kafadan sistem sorusu 'fiziğin doğası allahın belası' sorular gidecek
  • sipriyalli defter kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım dostum fiziği kurtarmak sart kimyadan bir site buldum konuları tekrarlıyorum özet halinde hızlıca yazarak
  • sosyalim eksik mat biraz daha çalışssam süper olcak ama artık çalışmıyoum günde 1 deneme çözüyorum yetiyor

bugün yaptığım denemede 36,25 türkçe 31 sosyal 32 mat 4,75 fen yaptım ve kendi rekorumu kırdım toplam 104 bence güzel bir net
  • Sosyal çalışmadığıma pişmanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matematige biraz daha dusmeliydim,25'leri bulmaliydim en az

• Calistik daha ne kadar calisalim olecek degiliz ya yeter da

Gibi bir dusuncem var sinavdan dusuk yaparsam da umrumda degil artik bi bitsin yeter.

• son 3 hafta kala çalışmaya başladım pişmanım . 4 yıllık mtok hedef olmazsa 2 yıllık belki seneye tekrar ygs ye girerim
  • Vicdan ne olum abartmayin okadar altı ustu bir sınav lan

• Lanet olsun sene başından beri aynıyım.Oturup adam gibi bi halt yapamadım gerizekalıyım ben
  • +1 sosyal hariç diğerleri paso 35-36 üstü, sosyal 20. Net

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke ygs çalışma sürecinin yarısını lys çalışarak geçirseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husemano -- 11 Mart 2015; 0:22:43 >
  • vicdanım rahat değil
  • Ehh...

• Tarih için kpss tarih çalıştım coğrafya yi üç dört koldan çalıştım keza Türkçe de öyle gece gündüz geometri çalıştığım oldu daha ne yapayım artık gerisi kısmet. Şu anda da coğrafya tarihi adamakilli tekrar ediyorum sabaha anca biter sabahta Geo mat tekrar ederim ondan sonra sınav gününe kadar deneme

• Elimden geleni yaptim fazlasinida yapabilirdim ama insaniz sonucta pisman degilim ozellikle aldigim 10 kilo icim kazanmak istiyorum

• Bende fen lisesinden mezuna kaldım. Geçen sene seksen bininciydim. Simdi kac bin olurum bilmem ama kesinlikle sosyal hayatimdan ödün verdim. Her zaman daha fazla calisabilirsiniz. Ademoglu doyumsuzdur her zaman fazlasini ister. Kendi acimdan dusunecek olursam evet yarim saat önce izledigim diziyi izlemeyebilirdim. Arada cok ince bir çizgi var. Ancak bazen aklima geliyor ulan diyorum ilk yıl arkadasladim ilj on bine girdi sen seksen bin oldun. Şimdi de ilk on bine girip giremeyecegin şüpheli. Sen niye varsin ki diyorum sonra düşünüyorum da hiçbirisi benim gibi bir lise hayatı yasamadi pişman degilim. Önemli olan az calismis olmak degil keske dememek. Bu yilda elimden geleni yaptım cakip gecicem o sinava

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.