Şimdi Ara

Viber ve tango?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki uygulama da inanılmaz kasıyor özellikle Tango bildiğiniz kafayı yedirtti telefona (4S). Kullanan var mı? Güvenli uygulamalar mı sizce? Bir ara özellikle Viber için dedikodular çıkmıştı İsrail kökenli diye.

• viberde bende bir sıkıntı yok ama tangoda görüntülü konuşurken kasmalar oluyor. viber yerine skype de kullanabilirsiniz. bu arada telefon iPhone 4.
  • Viberi oldukca sik kullaniyorum ve hic bir sikinti yok. Tango ile sadece 1-2 deneme konusmasi yaptim ancak herhangi bir kasinti dikkatimi cekmedi. Cihaz 4S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic sikinti yok kasmada yok..
  • wifi ile baglandigimda sorun yasamiyorum herhangi bir kasma olmuyor her iki program icinde. fakat 3g ile baglanirsam zaman zaman ses gitmedi baglanti kopmasi vs gerceklesebiliyor, 3g tam cekse bile seste sorun olabiliyor.

not. iphone 4 için
  • Görüntülü konuşma için Skype tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Görüntülü konuşma için Skype tercih edilebilir.

kesinlikle katılıyorum, ikisinide kullanmak yerine skype uzerinden gerek sesli gerek goruntulu konusma yapıyorum, üstelik 3g de en sorunsuz calisan program skype.

mesajlasmak icin whatsapp konusmak icinde skype'dir benim tercihim
  • skype iyi güzelde program kapalıyken karşı taraf arama yapamıyor Viber'ı tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molookus

Bu iki uygulama da inanılmaz kasıyor özellikle Tango bildiğiniz kafayı yedirtti telefona (4S). Kullanan var mı? Güvenli uygulamalar mı sizce? Bir ara özellikle Viber için dedikodular çıkmıştı İsrail kökenli diye.

Tango bana göre çok kaliteli bir video görüşme uygulaması. Ama Sistemi o kadar çok sömürüyor ki galaxy s2 şarjdayken yarım saat içinde %3-5 daha da azalıyor. Hiçbir oyun veya uygulama bu şekilde pili içmiyor . Malesef tango böyle. Sistemin canına okuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 9 Ocak 2013; 0:38:10 >
  • Kapalıyken arama olayının olmaması ve üyelik vs olması nedeniyle Tango varken skype'a anlam veremiyorum. Yanlış anlamayın dünyanın sayılı programlarından biri olabilir, eleştirmiyorum ancak tercih meselesi.

Viber Tango'dan daha çok etkileniyor internet problemlerinden. Seste kesilmeler, kaliteli ve tam 8mbit bağlantıya ve iyi çekim gücüne rağmen poor quality olayları falan..

Ayrıca bildirim problemleri de yaşanabiliyordu önceleri viberde. O yüzden pek sıcak bakamıyor olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tango'yu facebook arkadaş listemizle senkronize edebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.